logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  7 metode simple de a avea arterele curate, în mod natural

  7 metode simple de a avea arterele curate, în mod natural

  Cu toții ne dorim să trăim o viață lungă și, bineînțeles sănătoasă, iar consumarea unor alimente simple, naturale, a fost dovedit științific că ajută. 
  În prezent principala cauză a decesului pe această planetă, la aproximativ 18 milioane de decese anual, este ateroscleroza. Ateroscleroza este o boala “tăcută”, iar simptomele sale devin sesizabile atunci când aceasta se află deja în stadiu avansat. Ateroscleroza apare atunci când grăsimile, colesterolul sau calciul se depun pe pereții arterelor. Orice parte a corpului poate fi afectată de ateroscleroză, începând de la picioare și până la inima sau rinichi. Poate declanșa o boală autoimună. Sau, la nivel cerebral, provocând, printre altele, dureri de cap și probleme de vedere. Și totuși – în ciuda unor opinii medicale convenționale –  poate fi complet prevenita și, în unele cazuri, chiar poate deveni reversibilă, pentru că, la fel ca multe alte boli grave ale sec XXI se poate corecta printr-un stil de viață adecvat.

  Iată câteva dintre cercetările publicate, de revistele de medicina, care dovedesc faptul că anumite ingrediente naturale, provenind din cele mai sigure surse vor contribui semnificativ în ameliorarea acestei afecțiuni:

  Complexul de vitamine B – Un studiu dublu-orb, randomizat, publicat în 2005, în revista Atherosclerosis, a constatat că o simplă intervenție care utilizează 2,5 mg acid folic, 25 mg vitamina B6 și 0,5 mg vitamina B12 timp de 1 an, a dus la reducerea semnificativă a grosimii arteriale.
  Da, ceva la fel de simplu ca adaugarea unei surse de B-complex la regimul tău poate preveni apariția unei asemenea afectiuni.
  Alegeți surse naturale ale vitaminelor din grupul B, prin utilizarea Forever Daily și completați dieta cu suplimentul probiotic Active Pro B, care garantează asimilarea întregului complex de vitamine, minerale și fitonutrienți din suplimente și hrană. 

  Usturoiul îți poate salva viața! O afirmație destul de radicală, dar usturoiul și-a câștigat pe bună dreptate denumirea de aliment medicament, iar nenumăratele beneficii pe care le aduce sănătății au trecut testul timpului. În zilele în care nu mănânci usturoi (și știu că o viață socială activă te impiedică de multe ori să o faci) poți să folosești cu încredere Garlic-Thyme.

  Rodie – Acest super fruct cu efecte de vindecare, regresează acumularea plăcii în artere și furnizează zeci de alte beneficii validate pentru sănătate. Forever Pomesteen Power pe lângă rodie mai conține și alte fructe valoroase dând naștere la o băutură antioxidantă extraordinară.

  Grăsimile sănătoase, prezente în uleiul de pește și uleiul de măsline asigură acizii grași Omega 3 respectiv Omega 9, atât de importanți în metabolizarea grăsimilor nesănătoase din alimentația noastră. Prezența lor în dieta zilnică, prin Artic Sea Omega 3 aduce beneficii semnificative sănătății:  Asigură o bună funcționare a sistemului circulator, reduce riscul apariției bolilor de inima, HTA, atac cerebral. Mărește imunitatea organismului, este eficient în tratarea astmului. Previne apariția cancerului. Reduce inflamațiile, contribuie la buna funcționare a articulațiilor, oferă protecție în poliartrită reumatoidă. Combate depresia și anxietatea, oferă protecție împotriva migrenelor. Tratează deficitul de atenție, lipsa de concentrare, previne apariția bolii Alzeimer. Înfrumusețează pielea, menține sănătatea ochiului. Redă sănătatea și strălucirea părului. 

  L-arginina – Acest aminoacid, denumit și “molecula miracol” este capabil să prevină îngroșarea arterială – până la reducerea cu 24%!   Am realizat o revizuire extensivă a literaturii despre suplimentele de arginină și am constatat că în peste 30 de studii care demonstrează acest fapt, sunt prezentate un număr impresionant de peste 150 de beneficii cunoscute pentru sănătate. Susține circulația sangvină și sănătatea sistemului cardiovascular. Este eficient în buna funcționare a sistemului imunitar. Tonifică musculatura și crește performanțele sportive. Menține nivelul de energie fără a forța organismul. În plus Forever Argi+ se știe că este la ora actuală apreciat ca fiind cel mai bun supliment alimentar care conține arginina de pe piață. Apreciere făcută de Dr. Ferid Murad, Laureat al Premiului Nobel pentru Medicina (1998) pentru descoperirea efectelor L-argininei.

  Curcumina (curcumina) – Polifenolul primar din turmericul indian cunoscut sub numele de curcumina a fost declarat ca fiind un excelent cardioprotector, cu peste 30 de studii care demonstrează acest fapt. Un studiu a constatat că, curcumina a împiedicat deteriorarea arterelor asociate cu blocarea formării de depuneri pe pereții vaselor de sânge. S-a  discutat în mediile medicale despre beneficiile pentru sănătatea cardiovasculară asigurate de acest prețios condiment-medicament. Turmeric găsim și în produsele Forever Move si Forever Active HA. Ambele produse sunt brevetate marca Forever, fiind unice pe piață în ceea ce privește conponența și sursa de ingrediente de cea mai bună calitate. 

  ● Și nu în ultimul rând, adaugați în alimentația zilnica 1-2 portii din Noul Forever Aloe Vera și veți avea parte de un plus de sănătate. Cu 99,7% aloe vera gel, extras din interiorul frunzei, acest produs este mai aproape de natură ca niciodată! Fără conservanți artificiali, fără zahăr, fără gluten, bogat în vitamina C. Susține sistemul digestiv, contribuie la detoxifiere și asigură absorbția nutrienților. Îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și reduce senzația de oboseală. 

  Pentru mai multe informații citiți și articolulȘtiați că gelul din planta Aloe Vera

  Amintiți-vă că boala de inimă nu este un proces natural, pe care trebuie să-l acceptăm ca inevitabil. Deciziile noastre de zi cu zi, în special în ceea ce privește ceea ce vom mânca sau nu vom mânca, sunt un prim pas spre o viața sănătoasă! Puteți prelua controlul asupra sănătății  cu o alimentație adecvată și înțelegeți că alimentele sunt singurul medicament care ne va hrăni și în același timp ne va vindeca organismul într-un mod care va produce o sănătate durabilă și o stare de bine! 

  Surse:
  https://www.atherosclerosis-journal.com/
  https://www.theepochtimes.com/7-simple-ways-to-unclog-your-arteries-naturally_2980262.html
  https://www.greenmedinfo.com/article/b-vitamin-formula-decreases-carotid-artery-thickness-patients-risk-cerebral-is
  https://naturapentrusanatate.com/beneficii-surprinzatoare-usturoi/

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment