logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  7 motive pentru a deveni partener Forever

  partener Forever Living Products

  7 motive pentru a deveni partener Forever

  1. De 40 ani, oferă o gamă completă de produse de sănătate și frumusețe. Vedeta companiei este planta Aloe Vera, iar produsele pe bază de aloe satisfac cele mai exigente cerințe ale consumatorilor dar și ale forurilor internaționale, cum ar fi Consiliul Științific Internațional pentru Aloe.

  2. O COMPANIE DE NIVEL GLOBAL – prezentă în peste 160 țări.

  3. FĂRĂ INTERMEDIARI – în baza conceptului de integrare pe verticală, compania deține controlul asupra întregului proces de fabricație. De la plantațiile de aloe vera din Republica Dominicană, la stațiile de extragere a gelului și stabilizare, la fabricile de îmbuteliere, flota proprie de transport, depozite și livrarea la consumator, totul se face sub egida Forever.

  4. DE 20 ANI ÎN ROMANIA.

  5. PREȚUL NU MAI ESTE O PROBLEMĂ – ești liber să parcurgi cele trei etape prin care poți obține produsele MAI IEFTIN, FOARTE IEFTIN și GRATIS! ÎNTREABĂ-MĂ CUM

  6. Procuri produsele direct de la Compania Forever România prin intermediul unui consilier (persoana care îți dă informația) și care te va îndruma pentru a obține cea mai bună experiență cu aceste produse.

  7. O companie STABILĂ FINANCIAR, cu bunuri și proprietăți de peste 1,5 miliarde $, poate deveni partenerul tău pentru o viață mai bună, pentru totdeauna.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment