logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  7 pași pentru a deveni o persoană plăcută

  persoană plăcută

  7 pași pentru a deveni o persoană plăcută

  Există acei oameni alături de care cineva se simte bine și care, prin natura lor contagioasă, cuceresc inimile. Știați că simpatia este în mare măsură influențată de subconștient? Mulți oameni nu pot spune exact de ce le place cineva sau nu. O mai numim “chimie”, compatibilitate sau afinitate. Dar adevărul este că există câteva sfaturi și idei care vă fac să fiți perceput de ceilalți ca fiind simpatic, plăcut.

  Să devii simpatic poate fi învățat

  Cercetatorii de la Universitatea Queensland din Brisbane – Australia au încercat să identifice caracteristicile oamenilor simpatici. În acest proces, principalele calități care au ieșit mai în evidență au fost elocvența, voința rapidă și empatia. Dacă acum credeți că aceste calități trebuie să fie înnăscute, ei bine, se poate și altfel. Poți învăța să devii simpatic. Este nevoie doar de puțin curaj pentru auto-reflecție și câteva mici secrete aplicate în relația cu alte persoane. Doar încercați – cele șapte sfaturi pentru a deveni mai placut.

  1. Fi autentic

  Nu copiați pe nimeni rămâneți întotdeauna voi și luați deciziile în mod autentic. Nu trebuie să renunțați la valorile și principiile dumneavoastră doar pentru că nu aveți încredere în propria persoană. Chiar dacă nu sunteți de acord cu majoritatea, autenticitatea arată încredere în sine, inspiră siguranță și te face plăcut celorlalți. A fi autentic înseamnă a avea curaj, și știți cum se spune? O persoană curajoasă reprezintă majoritatea !

  2. Atenția contează

  Mai țineți minte, cum se numește colegul din departamentul de personal sau ce ți-a povestit recent vecinul despre mama sa ? Ascultarea cu atenție și amintirea detaliilor expuse de cealalta persoane atestă conștientizarea și partenerul dvs. de discuție se va simții apreciat. Încercați – este atât de ușor să vă faceți prieteni!

  zambet, prietenie

  3. De asemenea, poți râde de greșelile tale

  Oamenii care pot râde de ei înșiși în situații în care au fost expuși par a fi mult mai simpatizați decât cei care insistă să aibă ultimul cuvânt. Nu totul trebuie discutat și comentat – detensionează o situație încordată, dăruiește celorlalți un zâmbet sau un hohot de râs! Nu costă nimic, este primit și returnat cu simpatie.

  4. Rămâi optimist

  Gândirea pozitivă motivează pe alții! Îndepărtați agitația vieții cotidiene și faceți-i pe ceilalți să se simtă încrezători în sine și în voi. O porție buna de optimism vă ajută chiar și în situații stresante. Tot ceea ce trebuie să faci este să încerci să găsești partea bună a unui eșec, de obicei se numește experiență și, inevitabil, face parte din viață. O asemenea abordare vă arată că aveți suficientă încredere în sine pentru a stăpâni orice criză. Acest lucru face o impresie bună!

  5. Fi disponibil pentru interacțiunea cu ceilalți

  Ochelarii de soare pe ochi, revista deschisă în fața noastră, sau telefonul mobil pe masă, la vedere, au un efect negativ asupra potențialilor parteneri de conversație. În schimb, priviți deschis și rămâneți pregătiți să ascultați și pe urmă să vorbiți. Această deschidere manifestă un interes fundamental pentru cealaltă persoană, care simte că este văzuta și luata în serios.

  6. Rămâi smerit

  Persoanele smerite nu sunt neapărat cele din prim plan, dar sunt prezente, mai ales atunci când ai nevoie. Ele sunt acolo pentru a da valoare celorlalți. Unii își închipuie că a fi smerit înseamnă să te subapreciezi, dar nu este de loc așa. Practic, este mai mult o dovada de curaj, deoarece prin smerenie îți recunoști lipsurile dar și slăbiciunile. Ceri părerea altora, ești dispus să înveți de la ceilalți, ești deschis pentru o comunicare autentică, sinceră. Și atunci, oamenii se vor îndrepta cu încredere spre tine pentru că pot fi siguri că într-adevăr vor fi ascultați și apreciați.

  7. Complimentele corecte

  Vă place să primiți complimente? Presupun ca da, tuturor ne plac! În cazul complimentelor lucrurile nu ar trebui să fie complicate. Dacă este spus cu sinceritate, apreciază persoana și este specific, va fi recepționat cu bucurie, încredere iar persoana se va simții flatată. Daca este formal, oferit la schimb sau ascunde o mica ironie sau răutate, să nu fiți surprinși, efectul va fi exact opus. În concluzie, un compliment de succes este adecvat, onest și niciodată prea exagerat!

  Cadourile mici întăresc prietenia

  Cu produsele Forever poți să surprinzi în mod plăcut. Dăruiți colegei, care v-a ajutat foarte mult în timpul unei sarcini rapide, un ALOE LIPS ™. Oricine a încercat o dată, o îngrijire a buzelor cu acest produs de înaltă calitate, nu va mai dori să ramana fără el.

  Ofera HAND SANITIZER-ul tău colegului care tocmai a avut un mic accident la mănă. Aplicat pe pielea recent spălată, picatura de alcool și bogăția de aloe vera din compoziție, vor rezolva cât ai spune “Forever” micro-leziunea. Acest produs fiind o mini trusa de prim ajutor.

  Diriginta baiatului dvs pare mai distantă și ati vrea să vă apropiați de ea? Faceți-i o invitație la un ceai. ALOE BLOSSOM HERBAL TEA®  cu un gust delicios și aromat, este un amestec ingenios din flori de aloe vera, cuișoare și plante medicinale de pe 5 continente, inclusiv scorțișoară, ghimbir, mușețel, frunze de mure și cuișoare. O plăcere incomparabilă care va rămâne în memorie ca o experiență pozitivă.

  Mai multe detalii în legătură cu produsele amintite în acest articol găsiți aici:

  ALOE LIPS ™  Pentru orice anotimp
  HAND SANITIZER  Distruge 99,99 % dintre microbi
  ALOE BLOSSOM HERBAL TEA® Un ceai cu un gust minunat, ușor de preparat.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment