logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Bine ai venit!

  De aici poţi începe o călătorie extraordinară spre visurile şi aspiraţiile tale

  Îţi doreşti un stil de viaţă sănătos pentru tine şi familia ta?
  .

  Îţi doreşti o activitate în care să te implici part-time şi care să iţi aducă satisfacţii profesionale, financiare şi prieteni de calitate?
  .

  Îţi doreşti carieră într-un domeniu care să te pasioneze şi să iţi aducă libertate financiară? O activitate pe care o poţi dezvolta de acasă, din faţa calculatorului, în peste 150 ţări şi care iţi va da posibilitatea să călătoreşti pe 5 continente.

  business
  Eu şi Forever

  Mă numesc Maria Pop și sunt de profesie inginer chimist, dar, cea mai mare parte din cariera mea profesională am petrecut-o alaturi de Forever. Dupa terminarea facultății, timp de 9 ani, am fost un bun salariat. Dar, postura de salariat îți oferă satisfacții limitate, atât profesional cât și financiar. Acesta a fost motivul pentru care mi-am dat demisia și am înființat o companie privată. Lucrurile s-au schimbat … puțin.

  află mai mult
  header_c-01_
  Produsele

  Mă gândesc la Aloe Vera ca la un “prieten” care mi-a schimbat viața. Această planta miraculoasă este nu doar sursă de inspiratie, ci și fundamentul din spatele liniei  variate de produse: cosmetice, nutritive, de îngrijire personală sau pentru îngrijirea pielii. Cu alte cuvinte, cu cat o cunosc mai bine, cu atât o apreciez mai mult pentru simplitatea pe care o arată la exterior și bogăția pe care o deține în interior.

  află mai mult
  5-1
  Afacerea

  Forever Living oferă cel mai bun Plan de Marketing din industria vânzărilor directe, care te recompensează pentru munca şi devotamentul tău în construirea şi gestionarea propriei tale afaceri. Este foarte important, ca antreprenor, să ştii foarte clar ce vrei să obţii din afacerea ta Forever. Dă dovadă de ambiţie atunci când îţi stabileşti obiectivele.

  află mai mult
  profit_sharing1_
  Rezultatele

  Am călătorit în locuri de vis în care şi tu ţi-ai dori să poţi ajunge măcar o dată în viaţă. Am fost recompensată financiar, cum nu mi-am imaginat că o companie o poate face. Iubesc ceea ce fac şi nu mă văd într-o altă profesie.  Sunt înconjurată de oameni fenomenali, alături de care trăiesc în continuare visul Forever. Te invit să cunoşti ce poate să îţi ofere stilul de viaţă Forever!

  află mai mult
  prietenii
  Prietenii

  Cine sunt aceste persoane? Te invit să îi cunoşti ….
  Sunt oameni la fel ca mine şi ca tine, care cunosc valoarea lor de sine, care ştiu că merită mai mult în viaţă, care ştiu că viitorul lor este în mâinile lor. Oameni care au curajul să facă un salt de credinţă pentru a-şi construi un viitor mai bun.

  află mai mult
  Picture-1283
  Contact

  Ia o decizie înţeleaptă. O decizie care-ţi poate schimba viaţa în mod spectaculos.
  Dacă simţi că este momentul să faci o schimbare pentru tine, dar mai ales pentru cei dragi, fă-o acum.

  contactează-mă