logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Află ce alimente îți dau energie în afară de cafea

  energie

  Află ce alimente îți dau energie în afară de cafea

  Faci parte din categoria celor care nu își încep ziua fara o cafea? 
  Sau sunteți ca mulți alții care au nevoie de o doză de cofeină nu numai dimineața, ci mai ales în timpul zilei pentru a ieși din amorțelă și a readuce energia? Prea multă cafea nu este neapărat cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de nivelul tău de energie. Experții în nutriție recomandă să nu depașim patru cești de cafea pe zi. Consumul în exces duce la lipsa de concentrare, nervozitate sau tahicardie.

  Dar nu îți fă griji, poți depăși aceste momente de de oboseală într-un alt mod natural și vei avea mai multă energie din nou! Cum este posibil? Încearcă cele patru variante care vă dau energie instantanee.

  1 Începe cu miere

  Dulce, aromată și bogată în nutrienți de calitatea cea mai înaltă! Nu numai că mierea este mai bună pentru îndulcire, ci și pentru o stimulare rapidă a energiei datorită micronutrienților și glucozei pe care o conține. Mierea are, de asemenea, aminoacizi și vitamine, care au, un efect pozitiv asupra echilibrului energetic. În ceaiul tău sau în dressingul pentru salata de la prânz de acum încolo, adaugă un pic de FOREVER BEE HONEY și vei obține un plus de energie.

  2 Condimentele picante

  Îți place picant? Atunci condimentează-ți gustarea cu o priza de piper roșu. La fel  ardeii iuți și chili conțin, de asemenea, capsaicină, care, la rândul său, determină corpul tau să elibereze mai multă adrenalină.

  3 Și proteina oferă energie

  Un mic dejun bogat în proteine este cel mai bun mod de a începe ziua. O omletă cu brânză sau fulgi de ovăz cu nuci îți oferă proteine și carbohidrați cu lanț lung. Acestea te asigură că îți poți menține nivelul de energie pentru o perioadă lungă de timp și că nu îți va fi foame prea curând. Poți să te bucuri și de gustări alternative bogate în proteine, să îți reîncărcaci bateriile! Pentru micul dejun sau pentru gustări între mese, FOREVER ULTRA SHAKE MIX oferă o masă pe bază de proteine din soia și toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie pentru a fi plin de energie!

  4 Descoperiți donatorii de energie naturală

  Ia-ți energia direct din natură și răsfața-te în mod regulat cu dozatoarele de energie sub formă de pachete mici de energie de la Forever. Un adevarat pachet de energie este FOREVER MULTI-MACA, cu L-Arginina, Q10 și ingrediente naturale valoroase, are beneficii de fortificare și rezistență. Și pentru a te bucura de energie delicioasă, întreține-te cu FAB – FOREVER ACTIVE BOOST în viitor. FAB este băutura noastră răcoritoare cu guarana, aloe vera, o combinație de amestec unic de plante și cofeină. Vitaminele B5, B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii. Și dacă îți place fără calorii, poți folosi FAB X – FOREVER ACTIVE BOOST, stimulant răcoritor fără zahăr și carbohidrați.

  În concluzie, am putea spune că a avea energie este o “stare de spirit” 
  ✼ Un stil de viață sănătos, în care este inclusă alimentația sănătoasă și un aport de suplimente nutritive adecvate;
  ✼ O atitudine deschisă și flexibilă în diferitele situații, cu care te confrunți, în care să cauți soluții și nu scuze;
  ✼ Porția zilnică, generoasă, de apă și de mișcare în aer curat, ne vor face să ne menținem energia la cote înalte, iar atunci când scade știm exact ce avem de facut!


  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment