logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Tenul acneic este un ten sensibil, vrei să îl ajuți?

  Tenul acneic este un ten sensibil, vrei să îl ajuți?

  Prin intermediul combinației dintre Aloe Vera și Propolis am găsit cea mai bună formulă care ajută în protecția și refacerea tenului acneic.

  Știai că efectele Aloei Vera asupra pielii sunt de:
  ● Regenerare
  ● Cicatrizare
  ● Încetinește procesul de îmbătrânire

  Știai că efectele Propolisului asupra pielii sunt de:
  ● Apărare împotriva bacteriilor și virușilor
  ● Vindecare accelerată a leziunilor

  În continuare să ne imaginam cât de bine se asociază împreună cele doua produse care au în compoziție aloe vera și propolis, pentru îngrijirea tenului acneic.

  Aloe First

  Conținutul lui este o adevărată reuniune de plante medicinale cu efecte benefice însoțite de gel stabilizat de Aloe vera în proporție de 78% și adaus de propolis, pentru efectul său de antibiotic cu spectru larg de acțiune. 
  Știți cum se zice “Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești!”
  Iar în acest caz, gelului de Aloe vera cu proprietățile sale cunoscute i s-au alăturat alte 11 plante medicinal cunoscute pentru efectele lor binefăcătoare. 
  Sub forma de extract natural găsești în Aloe First mușețel, gălbenele, coada șoricelului, cimbrișor, păpădie, salvie, eucalipt, ghimbir, limba mielului, tătăneasă, santal, passiflora, plus tocoferol (vitamina E naturală).

  Tenul acneic si First

  Aplicat de doua ori pe zi, pe tenul demachiat în prealabil, prin tamponare. Are rol:
  ● Hidratant
  ● Hemostatic
  ● Dezinfectant
  ● Antiinflamator

  Păstrează-l aproape și amintește-ți de el ca fiind trusa ta de prim ajutor pentru îngrijirea părului, a scalpului, în caz de arsuri, tăieturi, leziuni și multe alte situații accidentale nedorite.

  Aloe Propolis Creme

  Aloe Propolis Creme combină avantajele gelului de aloe vera cu efectul antibiotic puternic al propolisului natural. Principalele sale componente, Aloe Vera Gel, beta-caroten, propolis, Vitamina E, alantoina, extract de mușetel și tătăneasă sunt cele care, prin efectul sinergic transformă tenul acneic într-unul curat, sănătos fără leziuni.

  Aplică de două ori pe zi, după Aloe First pe tenul tău și permite-i să vindece din interior spre exterior infecția subcutanată pe care o ai.

  Tenul acneic
  Testimonial

  Maria M, Bistrița
  “ La vârsta de 23 ani, după prima naștere au început problemele mele cu tenul, devenind acneic. Periodic îmi apăreau pe față pustule mari de puroi, dureroase și inestetice care îmi provocau mult disconfort.

  Am încercat diverese tratamente pentru ten acneic la recomandarea farmacistului și a unui medic dermatolog. Tratamente care îmi uscau tenul și care erau pentru o perioadă limitată de timp. Problema se rezolva pentru moment, dar la întreruperea tratamentului reapărea.

  Am auzit de produsele Forever și am întrebat dacă este ceva pentru tenul meu acneic. Am folosit Aloe First și Aloe Propolis Creme.
  Aplicam de 2 ori/zi Aloe First. Pentru un efect mai bun umezeam fața cu First, lăsam să se usuce și repetam de 3 ori, aplicare și uscare. După aceea aplicam crema. Dupa o lună deja tenul meu arăta mai bine iar după mai puțin de un an tenul meu era complet transformat.

  De atunci (au trecut 20 ani) am folosit pentru ten, prin rotație toată gama de produse de îngrjire a tenului. Începând cu Scrub și Marine Mask pentru un efect profund de curățare și regenerare. Am folosit de asemenea gamele: Aloe Fleur de Jouvence, Infinite by Forever iar mai recent sunt foarte încântată de efectele măștii Aloe Bio-cellulose Mask. Pentru mine aplicarea unei asemenea maști este echivalentul unui tratament cosmetic.”

  Echipa învingătoare

  Te întrebi acum dacă Aloe First și Aloe Propolis Creme sunt bune și pentru tine?
  Îți cer un excercițiu de imaginație, gândește-te la o echipă foarte bine selectată, bine antrenată și cu ADN de învingător în fiecare membru.
  Aceea echipa, indiferent unde joaca, și indiferent cu cine joaca, ÎNVINGE!

  Aceste două produse, fiecare luat în parte sunt foarte bune, dar în “echipă” acționând împreună sunt excepționale.
  Pentru ca au ADN de învingător!

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Aloe First și Aloe Propolis Creme?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă Aloe First

  Comandă Aloe Propolis Creme

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung.

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment