logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Alege schimbarea C9

  Alege schimbarea C9

  Alege schimbarea C9

  Conform unui studiu realizat de Statistică (Anglia) în anul 2018, 45% dintre participanți au declarat că unul dintre obiectivele lor a fost de a pierde în greutate sau să urmeze o cură de detoxifiere. Dacă și pe lista ta privind obiectivele din acest an se află o cură de detoxifiere sau să scapi de kilogramele în plus, atunci poți fi liniștit să ști că nu ești singur. Din păcate mulți dintre participanții la studiu au declarat că au mai încercat să scape de kg în plus dar au abandonat înainte să obțină rezultatele dorite. 
  Motivul pentru care există o astfel de rată de abandon se datorează modului de gândire. Mulți oameni doresc rezultate mari cu efort mic, ceea ce, trebuie să recunoaștem, este nerealist!

  Este timpul să refuzi să faci parte din categoria celor care abandonează ușor și să decizi cu adevărat ceea ce dorești. Alege schimbarea ta, este timpul să fii hotarat și să înfrunți provocările și obstacolele. Iar o modalitate de a face acest lucru este găsirea unui program de fitness care să te ajute să ramâi neclintit până la capăt. Este vorba despre găsirea unei rutine bazate pe fundații durabile, care te va inspira să continui datorită unor rezultate notabile și care, în cele din urmă, îți va oferi transformarea pe care o dorești. Aceasta este esența și cheia succesului lui C9 și Forever F.I.T. Program.

  Fără o fundație solidă, tot ceea ce ai lucrat, cu efort, va cădea în fața ochilor tăi. Formarea unei fundații care să reziste negativității și ispitei necesită dedicare; depinde de tine, și o vei obține, îmbrățișând o nutriție corectă și exercițiu, astfel încât să înțelegi clar cum să-ți atingi scopul final.
  Formarea fundației este, fără îndoială, cea mai importantă etapă a obiectivului tau de gestionare a noului stil de viata, dar nu este atât de complicat cum se pare. De fapt, o parte din programul Forever C9 este de a-ți restabili sistemul și de a începe obiceiurile bune în jurul valorilor oferite de mișcare și o nutriție de calitate. Deci alege schimbarea ta cu ajutorul lui C9 și vei reuși.

  Folosind proprietățile de detoxifiere ale Forever Aloe Vera Gel, o gamă specială de suplimente, shake-uri de proteine și un plan de exerciții fizice ușor de urmat, poți vedea rezultate reale în doar nouă zile. Dar nu este vorba numai de ceea ce vezi; puterea reală a lui C9 este felul în care te face să te simți. Purificarea cu aloe ajuta organismul să se adapteze la o nouă rutină, la mese sănătoase și la exerciții zilnice. Prin exercițiu, nu înțelegem o sesiune de gimnastică epuizantă sau o alergare în jurul terenului sportiv local. Nu! Vorbim de exerciții cu impact redus și mediu, cum ar fi o plimbare de treizeci de minute, înot de relaxare sau exerciții făcute acasă, dimineața după trezire, cu geamul de la camera deschis. Efectuând aceste ajustări simple pe o perioadă de nouă zile vei începe consolidarea fundației de schimbare și, dacă rămâi în program, vei fi uimit de ceea ce ai realizat într-un timp atât de scurt.

  Dacă crezi că interesul poate sa scadă pe parcurs, setează-ți obiective mai mici ca pași spre rezultatul final. Vei descoperi că motivația va crește de fiecare dată când realizezi una dintre aceste mici victorii. Programul  Forever C9 încurajează setarea obiectivelor ușor accesibile, deoarece uneori rezultatele fizice sunt mai puțin observabile atunci când te uiți la tine în fiecare zi. Luarea de fotografii pentru a vă documenta progresul este, de asemenea, o idee excelentă de a menține o motivație ridicată. O altă idee este de a face acest program împreună cu un prieten, astfel vă veți susține reciproc și vă veți consolida motivul pentru care faceți acest program. 

  Nu este nimic mai inspirat decât atunci când îți propui și obții rezultate tangibile imediate. Dacă ai reușit programul C9, probabil că ai inspirat deja prietenii și familia pentru a încerca și ei datorită încrederii, aspectului și atitudinii tale. Deci alege schimbarea C9 pentru că ce este mai motivant decât să te simți fantastic și să arăți grozav? 

  Utilizează ceea ce ai învățat din program pentru a stabili obiceiurile de sport și nutriție durabile până când acestea fac parte din rutina zilnică. Vei adora noul stil de viață iar modul în care vei arăta și te vei simții va compensa tot efortul făcut pentru a ajunge aici. 

   

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Clean 9? Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă combinația de arome preferată

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Alege schimbarea și dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  ✅ Reducere de 5% încă de la prima achiziție  ✅ Efect pe o durată de cel puțin 6 luni ✅ Consiliere gratuită ✅ Broșură de suport ✅ Adăugarea într-un grup Facebook de susținere pe această temă ✅ Rețete delicioase

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment