logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Aloe Lips și zâmbetul tău devine strălucitor

  Aloe Lips și zâmbetul

  Aloe Lips și zâmbetul tău devine strălucitor

  “Un zâmbet cald este limbajul universal al bunătății”
  William Arthur Ward

   Esențele fine din care e alcătuit Forever ALOE LIPS vă sprijină zâmbetul în orice moment al zilei sau în orice sezon. Cu toate forțele naturii îndreptate asupra lor, în soare, vânt, frig sau secetă, aloe lips ne protejează buzele, oferindu-ne o doză suplimentară de hidratare și îngrijire speciala.

  ALOE LIPS de la Forever este un talent absolut: fiecare parte iritată a pielii, indiferent dacă este o zonă obosită de sub ochi, un nas stresat sau o mușcătură dureroasă de insecte – o mică atingere cu ALOE LIPS calmează și relaxează.

  ALOE LIPS oferă ingrediente naturale minunate: aloe vera care menține pielea hidratată; ulei de jojoba care o hrănește datorită conținutului ridicat de provitamina A și vitamina E; ceară de carnauba care protejează pielea de influențele externe și stabilizează reglarea căldurii; ceară de albine, are o consistență ușoară și formează o peliculă protectoare moale, care are un efect calmant și relaxant pe pielea uscată, fragilă și iritată.

  Eu folosesc acest mic Lips de 20 de ani, deja știu cât este de bun și ce avantaje îmi aduce. Îl port la mine zilnic și uneori mă întreb: Dacă tot este așa de versatil, ce alte utilizari îi vom mai descoperi pe parcurs ?

  Este prietenul familiei și îl găsești  în casa în multe locuri. Aproape la fel de multe ca și întrebuințările pe care le are.

  ”Este în poșeta mamei, îl aplica pe buze pentru strălucire iar la salon a aflat că menține manichiura pe termen lung, împiedicând cuticulele să se usuce.
  Este în buzunarul tatei, nici lui nu-i place să aibă buzele uscate.
  Este în geanta de școală a sorei mai mari. Mama nu o lasă cu lipgloss pe buze la școală, dar cu Aloe Lips e voie. Și fratele mai mic primește lips pe “semnele de bună purtare” de la genunchi, așa se vindeca mai repede și pielea nu mai este așa de uscată.
  Bunica l-a folosit săptămâna trecută la un herpes, care a dispărut în câteva zile.
  Bunicul îl păstrează în baie, se pare că ajută și la hemoroizi.
  Prietenele mele se bucură de fiecare dată când primesc cadou un lips, iar ca răsplată îmi povestesc la ce l-au mai folosit. ”

  Un produs mic cu efecte mari,  ideal pentru a fi dăruit și prietenilor tăi, pentru a se bucura și ei de efectele lui magice.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment