logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  ALOE VERA așa de pură ca în natură

  Aloe vera așa de pură ca în natură

  ALOE VERA așa de pură ca în natură

  Compania Forever Living Products este foarte mândră de faptul că a implementat întotdeauna filozofia „de la plantă la produs și la tine” – nu pentru că e la modă, ci pentru că respectă valorile noastre fundamentale. Pentru că ei cred că trebuie să facă lucrurile cum trebuie. Pentru noi, pentru tine!

   –
  Noi suntem Aloe Vera Company

  Nu numai că deținem echipamentele noastre de fabricație și ambalare, dar avem și terenul pe care crește Aloea noastră: adică suntem o companie integrată pe verticală. Suntem atât de încrezători în procesele noastre de cultivare și de fabricație și în produsele care rezultă din ea încât ne vedem pe noi înșine ca și „Compania Aloe Vera”. Și suntem siguri că dacă veți afla mai multe despre procesele noastre și despre puritatea produselor noastre, atunci ne veți vedea și voi la fel!

  Din momentul în care planta de aloe este plantată în sol, ne asiguram că fiecare plantă este îngrijită cu atenție, astfel încât frunzele verzi ale plantei de aloe să se potă dezvolta optim. După ce frunzele inferioare sunt destul de dezvoltate, recoltăm fiecare frunză cu mâna. Numai frunzele, care sunt cu adevărat crescute și pline, sunt recoltate astfel încât să putem extrage din ele cantitatea maximă de gel de aloe vera pur.

  După recoltare, fiecare frunză este transportată în uzina noastră de procesare, astfel încât aceasta să poată fi spălată și filetată acolo. Spălăm fiecare frunza de două ori, înainte de a le fileta manual. Acest proces atent asigură o extragere completă a gelului din frunze, bogat în nutrienți. Apoi, gelul de aloe vera trece prin diverse stații unde se verifică calitatea și se elimină toate impuritățile. Numai atunci gelul este direcționat în tancurile de colectare sterile pentru prelucrare ulterioară. Acest proces complet are loc în șase ore de la recoltare, pentru a se asigura că toate proprietățile valoroase ale gelului de aloe sunt păstrate.

  În timpul procesului de sterilizare, gelul este încălzit rapid pentru câteva secunde pentru a păstra prospețimea și ingredientele valoroase într-o manieră delicată. În același timp, germenii sau bacteriile posibile sunt eliminate. Datorită acestei metode, utilizarea conservanților poate fi eliminată. În plus, acest proces ne ajută să păstrăm mai mult conținutul de vitamine din aloe – deci produsul final este atât de bogat în nutrienți și are gust cât mai proaspăt posibil!

  Aloe vera așa de pură ca în natură
  O echipă de clasă mondială pentru aloe

  În fiecare an, peste 30 de milioane de litri de gel de aloe vera vin de la plantațiile noastre la fabricile noastre de procesare. Fabrica noastră centrală de procesare, Aloe Vera of America (AVA), cu sediul în Dallas, Texas, coordonează întreaga noastră operațiune de prelucrare aloei din întreaga lume. Această instalație de ultimă oră este echipată cu tehnologii avansate de procesare și laboratoare de producție dar, și mai important, Aloe Vera of America are o echipă de angajați harnici, loiali și muncitori, care dau cele mai bune rezultate în fiecare zi pentru a face cele mai bune produse posibile.

  Când gelul nostru ajunge la instalațiile de procesare, acestuia i se adaugă mai multe ingrediente conform rețetelor noastre unice și patentate. FOREVER ALOE VERA GEL, cu 99,7% gel, are gustul aproape identic gelului proaspăt extras din frunza tocmai recoltată.
  Băutura este testată pentru a se asigura că îndeplinește toate cerințele produsului. Acum merge mai departe la benzile mașinilor de ambalat.

  De la planta la produsul direct la tine

  Fiecare pachet Tetra Pak este pliat până când este umplut cu gelul Aloe Vera. Ambalajul steril este desfăcut de mașină, plasat în forma finală a Tetra Pak și umplut imediat. Ultimele verificări de calitate sunt făcute iar apoi cutiile de băuturi cu Aloe cu toate cele bune în ea sunt gata pentru transport.

  Aloe vera așa de pură ca în natură

  Centre regionale de transport maritim cum ar fi Aloe Vera din America în SUA și Forever Direct în Olanda furnizează produsele Forever către România, precum și în alte 158 de țări. Un sistem complex care utilizează tehnologia de ultimă oră asigură că fiecare produs pe care îl comandați este ambalat cât mai eficient posibil pentru a vă asigura că toate produsele incluse ajung complet și în siguranță la domiciliu tău.

  Asta este Compania Forever Living Products și de aceea ALOE VERA gel e așa de pur ca în natură. Articol inspirat din Revista Magazin online Forever Austria

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment