logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  ALOE VERA GELLY iubește PROTECTING DAY LOTION iar pielea noastră le iubește pe amândouă

  ALOE VERA GELLY iubește PROTECTING DAY LOTION iar pielea noastră le iubește pe amândouă

  Vara pielea noastră are nevoie cu siguranță de un alt fel de îngrijire, datorită radiațiilor UVB și UVA intense, a temperaturilor ridicate și a pierderii de apă în timpul transpirației, pielea ta sensibilă se deshidratează mai repede decât în lunile mai răcoroase. Există, de asemenea, clor în piscină sau la ștrand, apă sărată în mare și aer condiționat sau ventilatoare în spațiile închise. Toate acestea streseaza și solicită pielea noastră, din păcate în zona cea mai vizibilă: ten, decolteu și brațe. Pielea noastră are nevoie de mai multă hidratare și de îngrijire specială pentru a putea trece cu bine în urma acestor influențe dăunătoare. Ne dorim ca la finalul verii și al vacanței să arătăm mai bine, mai odihnite, mai relaxate, și nu cu riduri mai accentuate sau cu un aspect ofilit.

  Combinația dintre cele doua creme una de hidratare și cealaltă de protecție UV, oferă pielii tot ceea ce are nevoie pentru zilele de vară, sau final de vară. Aloe Vera hidratează pielea – atât de benefică după o baie la soare sau o zi la munte. În fiecare dimineață și seară veți simți efectele calmante ale ALOE VERA GELLY asupra pielii voastre.

  ALOE VERA GELLY este ideală ca bază pentru îngrijirea ulterioară expunerii la sau în aer liber. Pe pielea umedă, imediat dupa duș, puneți în palmă o cantitate egală cu marimea unei cireșe și aplicați pe întreg corpul inclusiv pe ten, gât, decolteu. O dată cu uscarea pielii, veți fi surprinsă de aspectul fin, hidratat și plăcut al pielii. Pe termen lung, veți observa ca pielea întinerește. Bineânțeles, cu o mască de ALOE VERA GELLY aplicată generos pe ten, de 2-3 ori pe săptămână, fiți pregatită să răspundeți la întrebarea:  
  Ce ai făcut cu tenul tău de arată așa de bine? 

  Pentru pasul următor, cel mai bine este să aplicați PROTECTING DAY LOTION uniform pe față, gât și decolteu în fiecare dimineață. Cu crema de protecție solară minerală SPF 20, vă puteți bucura de un cappuccino pe terasă sau de prânzul în aer liber, fără a fi deranjată de razele soarelui.
  Chiar dacă zilele sunt mai scurte și temperatura mai moderată, încă ne mai putem bucura de timpul petrecut în aer liber iar cu protecția adecvată nu avem motive să ne îngrijorăm. 

  “Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare.” 
  Albert Camus

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment