logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Aloe vera pentru mămici perfecte

  Câteva mici sfaturi / recomandări

  Aloe vera pentru mămici perfecte

  Trăim într-o lume a vitezei în care timpul si informația înseamnă foarte mult. De aceea este important să găsești pe cineva care să-ți ofere informația corectă pentru că doar așa poți câștiga timpul de partea ta. Informații găsești peste tot dar nu întotdeauna sunt cele pe care ți le dorești. Astfel am ajuns să scriu acest articol, oferind informații valoroase pentru toate mămicile perfecte și pentru cele care doresc să devină mămici perfecte. Pasionată de secretele plantei Aloe vera, am ajuns să citesc mai multe cărți și articole despre calitatea produselor cu Aloe vera. Astfel am descoperit cum ”lucrează” Aloe vera.

  Planta Aloe vera are capacitatea de a regenera celulele, fiind eficientă ca agent cicatrizant puternic pentru toate tipurile de răni, atât interne cât și externe. Una dintre principalele proprietăți ale gelului de Aloe vera este stimularea înmulțirii celulelor. În caz de tăietură sau arsură, acesta penetrează plaga și provoacă vindecarea din interior către exterior. Deoarece restaurează secrețiile fără a împiedica oxigenul să ajungă la plagă, contribuie la accelerarea procesului de vindecare și diminuează dimensiunea cicatricei.

  Sucul de Aloe vera susține organismul și în producerea celulelor fibroblaste cu de șase până la opt ori viteza normală. Acestea sunt responsabile cu producerea colagenului, proteina care întreține pielea și o ajută să-și păstreze fermitatea și suplețea. Deci, pe lângă accelerarea cicatrizării, planta de Aloe vera are un rol și în încetinirea îmbătrânirii. În plus, Aloe vera mai contine un agent puternic ce blocheaza procesul îmbătrânirii și este capabil să îl inverseze, furnizând pielii, la nivelul celulelor, compușii necesari vitalizării sale, supleții și catifelării.

  Citind despre aceste studii, cunoscând produsele pe bază de Aloe vera de la Forever Living Products și pe baza propriilor experiențe, ofer cu multă căldură câteva mici sfaturi pentru mămicile grijulii și perfecte.

  Este vară, este cald. Copiii aleargă, mai cad, se mai lovesc. Poate că stau mai mult la soare sau poate câte un țânțar ”gustă” din ei. Pentru toate aceste mici accidente sau neplăceri există un singur produs pe care eu îl recomand cu caldură: Aloe First. Este unul dintre cele mai iubite produse de la Forever Living Products. Un produs unic și universal. Acesta nu ar trebui sa lipsească din poșeta/arsenalul nici unei mămici.

  În caz de tăietură sau julitură, pulverizând un pic de Aloe First facem, ca prin farmec, ca sângerarea să se oprească mult mai repede.

  Dacă pielea iritată provoacă neplăceri și neliniște micuțului, o boare de Aloe First calmează iritația și astfel somnul odihnitor are șanse să se apropie.

  Sunteți la mare iar fetița are pielea un pic mai roșie. Folosiți cu încredere Aloe First și micile arsuri nu vor mai fi chiar așa o mare problemă.

  Doar în concediu se poate întâmpla ca fiului să-i cadă primul dinte și, ca urmare, să fie agitat din cauza sângelui care i-a curs. Doar un pic de First – pulverizat pe gingie în locul de unde a căzut dintele – face ca micuțul să redevină Superman cel curajos.

  Și pentru ca totul să fie perfect, acest produs poate fi utilzat și de către dumneavoastră – mămica perfectă – în loc de fixativ sau pe post de calmant al epidermei după epilarea cu ceară. De asemenea poate fi folosit de toată familia atunci când aveți un pic de roșu în gât: pulverizați, de mai multe ori pe zi, puțin în gât și veți fi uimită de rezultate.

  Aloe First a fost realizat pentru calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau a iritațiilor minore. Conține gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoină şi un complex exclusiv obținut din 11 extracte din plante.

  Un alt produs pe care îl recomand cu toată căldura este Aloe Hand Soap, un săpun cu Aloe vera, castraveți, ulei de măsline și fără parabeni. Nu usucă ci hidratează, curăță și lasă pielea hidratată și catifelată. Doar așa spălatul pe mâini pote devini o adevarată plăcere și pentru cei mici.

  Iar acum, după ce ne-am spălat pe mânuțe, ce poate fi mai frumos decât un zâmbet strălucitor pentru cele mai grozave fotografii de vacanță? Și pentru a fi cu adevărat stralucitor, vă recomand pasta de dinți Forever Bright Toothgel, una dintre cele mai bune disponibile pe piață. Nu conține fluor ci ingrediente naturale valoaroase: Aloe vera, propolis pentru un efect dezinfectant și mentol pentru o nota de prospețime. Albește dantura fără agenți de înălbire și o pot folosi mama, tata, buni, bunu și toți copiii.

  După ce toate pregătirile au fost încheiate, putem ieși acum la soare. Dar nu înainte de a da cu un pic de Aloe Lips pe buze. Acesta le protejează de soare și vânt, pe arșiță sau ger. Aloe Lips este un balsam calmant pentru buze, care ajută la protejarea țesutului delicat al buzelor împotriva soarelui şi a vântului.

  Sper ca aceste sfaturi / recomandări să vă fie de folos vouă mămicilor perfecte și să vă ajute – părinți și copii deopotrivă – să savurați la maxim minunățiile acestei lumi. Pe acele mămici care își doresc și aceste produse în poșeta/arsenalul lor, le aștept să mă contacteze la telefon, folosind formularul de contact, pe e-mail sau Facebook.

  Toate aceste produse au fost create cu grijă și respect față de consumator și față de mediul înconjurător, și fără a fi testate pe animale. Produsele pe bază de Aloe vera de la Forever Living Products sunt primele care au primit certificarea pentru consistență şi puritate din partea Consiliului Ştiințific Internațional pentru Aloe.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment