logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Armonie în mov

  Armonie în mov

  Cunoașteți sentimentul de armonie perfectă? Acest lucru îl percep mulți oameni atunci când văd culoarea mov. Mai ales în natură, culoarea este ceva foarte special și o găsim de obicei în plante, care au și un efect de vindecare. Movul este o culoare asociată cu creativitatea, intuiția și meditația. 

  Legumele și fructele mov au un efect antioxidant

  În general se știe că genul și specificul nutrienților din legume și fructe este indicat de culoarea acestora. Printre cele mai bogate în antioxidanți sunt legumele și fructele mov și albastre. Ele conțin resveratrol și antocianina, considerate “celebrități” si adevarați luptători naturali în favoarea sănătății: 

  ❊ Au efect anti-îmbătranire și capacitate de a preveni apariția și dezvoltarea unor boli cronice. 
  ❊ Acționează ca și anti-inflamator natural și anti-cancerigen. 
  ❊ Sunt ideale în dietă, ajuta la eliminarea grăsimii, a celulitei și reduc colesterolul. 
  ❊ Cresc durata de viață și stimulează memoria fiind active la nivelul celulei nervoase.
  ❊ Stimulează vederea, previn migrenele, căderea părului și ruperea unghiilor.

  Ce este bun pentru plante este bun și pentru corpul tău

  Cele mai cunoascute dintre legumele și fructele mov și albastre sunt: afinele, murele, varza rosie, prunele, vinetele, fasolea neagra, conopida violet, sfecla, fructele de soc, strugurii negrii și stafidele. În aceași categorie intră și smochinele, ceapa de apă. Rezultat al unor combinații și altoiri (dar fără modificări genetice) avem și morcovii, conopida, ardeii grași și cartofii mov- albaștrii.

  Infinite Skin Care Kit

  Rămâi tânăr – înăuntru și afară!

  Esti ceea ce mănânci!
  Și acest lucru este valabil mai ales în momentele în care corpul și mintea sunt solicitate. Hrănirea rapidă, în graba, lipsa mișcării sau a exercițiilor fizice și stresul constant slabesc celulele dvs. și pot fi atacate mai ușor, iar corpul nu mai este bine îngrijit. Veți vedea că în scurt timp, pielea devine moale lipsită de fermitate și ridurile fine apar rapid. Cu puterea antioxidanților puteți contracara acest lucru și puteți face ceva pentru corpul dumneavoastră din interior și din exterior, în același timp.

  Acceptați armonia adusă de culoarea mov în cât mai multe fructe și legume, și completați regimul alimentar sănătos cu FOREVER DAILY în momentele de stres. Combinația echilibrată și naturală de vitamine și minerale acoperă nevoile dumneavoastră zilnice! În plus, puteți contracara procesul de îmbătrânire a pielii cu sistemul avansat de îngrijire a pielii, INFINITE BY FOREVER. Ingredientele valoroase, cum ar fi acai, aloe vera și rodie, se bazează pe puterea completă a antioxidanților! Seria inovatoare de îngrijire este perfect coordonată și sprijină anti-îmbătrânire din interior spre exterior și de la exterior spre interior.  O gamă completă, bogată în antioxidanți și multe alte ingrediente valoroase de susținere a tenului vă ajută să obțineți un efect de regenerare revoluționar.
  Bucurați-vă de o piele radiantă și suplă – veți simți diferența.

  Vă ofer și aceste trei rețete pentru armonie în mov care nu sunt doar o adevărata plăcere pentru ochi, ci au și un gust fantastic!

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment