logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Băutura dvs sănătoasă ALOE VERA cu piersici

  Aloe vera cu piersici

  Băutura dvs sănătoasă ALOE VERA cu piersici

  Dulce, suculent, parfumat, un fruct cu adevărat nobil ce face parte din familia Rosaceae (unii trandafiri).  Chiar dacă numele său ștințific – Prunus persica – sugerează  că piersica este originară din Persia, piersicul este de fapt nativ Chinei. Chinezi sunt primi care s-au bucurat de binefacerile fructelor pârguite, dar Perșii sunt cei care au adus la perfecțiune arta cultivării lor. Aceste minunate fructe indiferent de soiul lor au anumite substanțe cum ar fi pigmenții care au un efect puternic antioxidant. Bogăția de vitamine și minerale – vitamina C si A, potasiu și magneziu face din ele un aliat puternic ce sprijină starea de sănătate.

  ♥ În băutura FOREVER ALOE PEACHES vei găsi toată puterea aloei combinată cu gustul dulce și calitățile deosebite al piersicilor, dar cel mai important fără conservanți.

  ♥ FOREVER ALOE PEACHES conține mai mult de 84% gel de aloe vera stabilizat.

  ♥ Un alt plus al acestei băuturi: conținutul ridicat de vitamina C. Două pahare, fiecare cu câte 150 ml, din sucul gustos vor acoperi necesarul zilnic de vitamina C. Bine de știut: Vitamina C ajută la menținerea unui sistem imunitar normal și reduce oboseala.

  ♥ Ești un iubitor al gustului dulce, mai degrabă un gust de fructe? Pulpa de piersici și concentratul de suc de struguri albi conferă băuturii un gust dulce delicios. FOREVER ALOE PEACHES îi va încânta și pe copiii dvs.!

  ♥ Și încă un lucru foarte important pentru că noi cei de la Forever iubim și mediul înconjurator FOREVER ALOE PEACHES este ambalat în Tetra Pak cea ce face mai ușoară reciclarea ambalajelor. 

  ♥ Acest ambalaj are o forma ce se potrivește în orice frigider. După deschidere, puteți să vă păstrați noua băutură preferată timp de 30 de zile în frigider și să vă bucurați cu plăcere în fiecare zi.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment