logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Bucuria de a dărui

  a dărui cadouri de craciun

  Bucuria de a dărui

  Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris. A dărui este în firea întregului univers. Iar a accepta darul este a doua natură a întregului univers. Dar, mai ales, nu trebuie să uităm că puterea de a dărui vine de la Dumnezeu.

  Tradiția de a oferi cadouri pare să își aibă rădăcinile în creștinism. În Biblie sunt amintite numeroase evenimente în care erau oferite cadouri. Obiceiul de a dărui cadouri de Crăciun este atribuit celor 3 Magi care au călătorit până în Bethlehem pentru a-i oferi cadouri pruncului Iisus Hristos. Cadourile aveau ca însemnătate binecuvântarea copilului cu o viață minunată.

  În timp darurile schimbate au devenit tradiționale și foarte simple. Obiceiul consta în ascunderea darurilor prin casă, în plăcinte și treptat s-a ajuns la oferirea cadourilor în papuci sau în ciorap. Tradiția de a oferi cadouri, este un obicei mai degrabă legat de sentimente și iubire față de cei apropiați. Ce poate fi mai frumos decât a dărui un cadou din inimă?

  Dăruirea este baza unei civilizații pașnice. Cadouri sunt folosite în întreaga lume pentru a menține și întări relațiile.
  O societate este susținută de principiul reciprocității. Cineva dă timp, bani sau cadouri de Crăciun și primește în schimb bucuria din ochii celor vizați sau alte cadouri. Relațiile dintre oameni devin o rețea de dăruire și primire, explică sociologii.
  .

  Deci, ce contează atunci când dăruiești?

  De fapt, este destul de simplu: fi atent cu sufletul și cu ochii. Ascultați cu atenție și răspundeți la dorințele individuale ale celui vizat. Dacă vreti sa-l surprindeți cu adevărat pe cel vizat de dvs., atunci completați-l cu o dorință visată, sau cu biletul la evenimentul la care el sau ea a dorit mereu să meargă, așa, destinatarul este cu siguranță surprins – și fericit.

  Este foarte important ca darul să vină din inimă, să-l oferi cu drag și cu plăcere, să pui în el o fărâmă din sufletul tău, căci atunci are mai multe șanse să ajungă acolo unde trebuie, unde este nevoie de el. Abia atunci vei simți acea mulțumire, acea bucurie lăuntrică de a oferi.

  La urma urmei, timpul petrecut împreună este de fapt cel mai frumos, cadou, nu-i așa? Bunicii se bucură de experiențe cu nepoții, prietenele de o plimbare lungă sau o seara, cu aperitive delicioase. Toată lumea este, de asemenea, fericită de o excursie excelentă, teatru, concerte – întotdeauna în funcție de preferințele lor.

  a dărui cadouri forever

  Găsiți darul potrivit

  Un cadou trebuie gândit, cumpărat, ambalat, oferit. Trebuie să fie frumos, util şi să provoace o adevărată plăcere celui care îl primeşte. Dăruirea este o formă de comunicare, în fiecare este prezent un mesaj. Tocmai aceste dificultăţi dau unui cadou o valoare deosebită, şi nu preţul lui.

  Cercetătorii de la Universitatea Stanford din California au descoperit că oamenii nu mai sunt automat fericiți doar pentru că un cadou a fost deosebit de costisitor. Ce contează cu adevărat: Pot să și folosesc cadoul? Deci, înainte de a dărui ceva mai departe găsește cadoul care poate fi folosit în locul cadoului grozav, dar pe care nimeni nu-l poate folosi vreodată.

  Oferă apreciere

  Acesta este cel mai important lucru. Arătați că persoana vizată este cineva pentru dvs. în timp ce, vă îngrijiți de bunăstarea sa. Produsele FOREVER sunt potrivirea perfectă pentru acest lucru. Dăruiește 1000 de zile însorite, ambalate în FOREVER ALOE VERA GEL™, oferă putere și energie. E un cadou, nu-i așa? Valorile nutritive și substanțele nutritive din el te fac zilnic fericit. Bucurați vă prietenii și familia cu momente de relaxare. Cadouri direct din natură, cu multe substanțe nutritive și substanțe vitale.

  a dărui Aloe vera gel

  Dăruiește armonie

  Cel mai important lucru pentru majoritatea dintre noi este problema sănătății. Când alegeți daruri care îngrijesc bunăstarea celor dragi, oferiti energie și securitatea. Asta merge întotdeauna bine. Sfaturile mele: Steaua produselor noastre de îngrijire cu cel mai mare procent de aloe vera este ALOE VERA GELLY. Un gel transparent de îngrijire a pielii care hrănește și hidratează pielea – ca și gelul dintr-o frunză proaspătă de aloe vera. Minunatul hrănitor ALOE LIPS ™ oferă buzelor prospețime, pentru tineri și bătrâni în aceeași măsură. Cu o mulțime de aloe vera și ulei de jojoba, programul de îngrijire perfectă pentru buzele delicate. ALOE BLOSSOM HERBAL TEA® este de asemenea, încântător. Miroase delicios a scorțișoară, și conține, multe alte condimente și plante aromate. Perfect pentru seara confortabilă de iarnă lângă șemineu. Cadourile de la FOREVER donează energie și putere pentru o sănătate mai bună cu cea mai bună ALOE VERA la nivel mondial.

  a dărui Aloe Blossom Herbal Tea

  Și nu vă uitați pe dumneavoastră

  Sfatul meu! Bucurați-vă de timp în mica vacanță de sărbători. Alăturați-vă petrecerii. Creați puncte de bucurie zilnice, insule mici, care sunt importante pentru dvs. și vă fac fericiți. O plimbare de seară pe străzile feeric luminate – fără cumpărături, o scurtă pauză de ceai cu aromă minunată de scorțișoară ALOE BLOSSOM HERBAL TEA® la lumina lumânărilor, faceți o baie relaxantă cu doar cateva picături de ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ și o mască FOREVER MARINE MASK® in timp ce ascultați lista de melodii preferată – lăsați departe viața de zi cu zi și bucurați-va.
  În fiecare an sărbătorile au ceva unic!

  Concluzie

  Daruiti din drag, cu drag celor mai dragi cele mai bune, sanatoase si utile cadouri.

  Mai multe detalii în legătură cu produsele amintite în acest articol găsiți aici:
  ALOE BLOSSOM HERBAL TEA®  – Gust minunat, ușor de preparat.
  FOREVER MARINE MASK® – Asigură concomitent curăţare şi hidratare profundă
  FOREVER ALOE VERA GEL™  – Secretul Aloei Vera se află în interiorul plantei.
  ALOE VERA GELLY – Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore.
  ALOE LIPS ™ – Pentru orice anotimp

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment