logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Cadoul perfect pentru un plus de energie

  plus de energie

  Cadoul perfect pentru un plus de energie

  Prietenii tăi se plâng că nu au suficientă energie? 
  ❖ Ai prieteni care sunt foarte activi – munca îi obligă să călătorească mult,
  ❖ Au acasă copii mici și un loc de muncă stresant,
  ❖ Sunt profesori și asta îi solicită foarte mult, 
  ❖ Sunt șoferi și trebuie să călătorească mult noaptea,
  ❖ Sunt sportivi și fac efort mult încercând să devină profesioniști (sau sunt deja profesioniști și se antrenează foarte mult) 
  ❖ Sunt studenți și au nevoie de un plus de energie. 

  Cu alte cuvinte, cam toți cei din jurul tău au nevoie de mai multă energie, pentru că ei nu știu ceea ce tu știi deja! Vrei să le oferi cadou ceva diferit, care să iasă din rutina cadourilor banale.

  ❤︎ Să fie practic, ușor de transportat și util în fiecare zi
  ❤︎ Să-l ajute să se simtă mai bine pe tot parcursul zilei 
  ❤︎ Să-l faci să zâmbească și să-ți transmită în gând un MULTUMESC! 

  Pentru oricare din aceste ocazii și pentru multe altele cel mai bun cadou pentru care îți vor fi recunoscători este Mini FOREVER ALOE VERA GEL combinat cu un plic de ARGI +.

  Sfatul meu special pentru toți: Atunci când programul este încărcat și nu ai timp să mănânci este important să îți amintești să te hidratezi. Și pe lângă porțiile de apă pe care trebuie să le consumi cu perseverență, fără să aștepți să îți fie sete, este bine să “bei ceva hrănitor”.  Este mai rapid, mai simplu, mai practic!  
  Aici intervine propunerea mea: 

  Duetul nostru este absolut delicios și energic

  Ce face Super Duo? Combinația puternică de ARGI + și FOREVER ALOE VERA sunt pur și simplu perfecte pentru oricine este implicat într-un stil de viață activ. Ambele produse sunt tovarăși zilnici pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos plin de energie.

   ✅  Produs în condiții 100% aseptice, fără conservanți adaugați, FOREVER ALOE VERA suține sistemul digestiv și favorizează absorbția nutrienților. Este bogat în vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și reduce senzația de oboseală. 

  ✅  Argi + furnizează doza zilnică recomandată din “molecula miracol”, cunoscută ca și L-arginina, un aminoacid cheie. L-arginina joaca multe roluri importante în corp, printre care îmbunătățirea fluxului sanguin spre organele principale. Mai bine hrănite și mai bine oxigenate, vor funcționa mai bine! Îmbogățit cu extracte de fructe de pădure, cu acțiune sinergică, bogat în vitamine naturale, acest supliment cu gust delicios susține întregul organism.

  Pur și simplu amestecați un plic de ARGI + în Mini FOREVER ALOE VER – agitați (shake-it!) și bucurați-vă de o noua zi și un plus de energie! 

  Cumpară acum duetul Argi + și mini Forever Aloe vera gel

  Cumpară acum doar Argi +

  Cumpară acum doar mini Forever Aloe vera gel

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment