logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cadouri de primăvară

  cadouri de primăvară

  Cadouri de primăvară

  Aerul proaspăt de primăvară, pe care îl simțim tot mai pregnant cu fiecare zi, îl introducem și în casele noastre cu mai multă generozitate. Geamuri larg deschise, zile mai luminoase, dorința de a aduce arome naturale în casă. Și, de ce nu, să încercăm câteva note specifice, cu efecte benefice. Așă că este momentul să vă dezvalui doar câteva întrebuințări ale uleiurilor esențiale în curățenie.

  ● Dezinfectarea suprafețelor din bucătarie cu o soluție făcută din: 3 picaturi Forever Essential Oil Lemon și 3 picături de Forever Essential Oil Lavender se amestecă cu apă caldă.
  ● Pentru a împrospăta frigiderul sau congelatorul în apa cu care îl clătești adaugă 3 picături de Forever Essential Oil Lavender și 3 de Forever Essential Oil Lemon.
  ● În coșul de gunoi pune pe un șervețel așezat pe fundul coșului 3 picături de Forever Essential Oil Peppermint, lămâie sau lavandă.
  ● Pentru parfumarea aerului din baie pune 3-4 picaturi de ulei de lămâie pe o dischetă de demachiat, sau o bucată de șervețel, pe care o ascunzi în spatele toaletei.
  ● Pentru a îndeparta mirosurile din dulapul de încălțăminte poți folosi Forever Essential Oil Peppermint în apa cu care îl cureți. Aceași soluție o poți folosi și la curățirea pantofilor.
  ● Aspiră prima dată în aspirator o bucățică de șervețel pe care ai pus 3 picături de ulei de lavandă sau lămâie și vei avea un aer proaspăt în casă.
  ● În apa cu care speli geamurile folosește ulei esențial de lămâie.

  Acuma că ai aflat cum să împrospătezi casa de primavară poți foarte ușor să faci cadou oricare din uleiurile esențiale de la Forever pentru că nu vei greși deloc. Sunt produse versatile care parcă te provoaca să fi creativ și să le descoperi și alte întrebuințări. 
  Evident, ne-ar face plăcere să ne împărtășesti din ele.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment