logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cadourile Forever pentru orice tip de personalitate

  Cadourile Forever pentru orice tip de personalitate

  Îmi place să ofer cadouri, întotdeauna mi-a plăcut. Și m-am considerat privilegiată mai ales atunci când am oferit cadourile decât atunci când am primit. Aleg cu atenție darul, gândindu-mă la persoana căreia îi ofer: Ce i-ar place, ce i s-ar potrivi? Nu oferim un cadou doar pentru a bifa o acțiune, oferim pentru a produce bucurie. Atunci când aleg, anticipez momentul în care primește cadoul și reacția de bucurie produsă! 

  Este luna cadourilor, fie că avem mai mult sau mai puțin timp, inspirație, și resurse trebuie să facem cadouri celor dragi. Dar când programul este încărcat, ofertele sunt așa de multe și nu mai știm ce să alegem… 

  Vă propun un joc simplu, să alegem împreună cadourile luând în considerare personalitatea destinatarului. Și astfel, am creat o mică listă pentru tine, ținând cont de tipul de personalitate căreia îi vom oferi cadoul. Aceasta te va ajuta să găsești cadouri pur și simplu perfecte.

  Pentru minimaliști

  Unele dintre rudele tale sau dintre prietenii tăi iubesc lucrurile simple, făcând mai mult cu mai puțin (making more with less). Sfatul meu pentru aceștia: alege un cadou ușor de folosit și toată lumea va fi fericită.

  Un cadou perfect pentru o persoana minimalistă ar putea fi un pachet complet pentru îngrijirea zilnică a pielii – cu ingrediente valoroase care se susțin unul pe celălalt și se pot combina ușor între ele.

  cadouri

  Sistemul SONYA DAILY SKINCARE de la Forever se bazează pe aloe în combinație cu extracte de plante de înaltă calitate. SONYA DAILY SKINCARE SYSTEM este un produs inovator de îngrijire a pielii pe bază de gel, deosebit de bun pentru tenuri mixte. SONYA REFRESHING GEL CLEANSER, SONYA ILLUMINATING GEL, SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER și SONYA REFINING GEL MASK asigură îngrijirea pielii în patru pași simpli – pentru un ten proaspat și o senzație plăcută pe piele. Cu acesta îi oferi ei/lui, minimalistul care este aproape de inima ta, o serie de îngrijire a pielii de cea mai bună calitate, cu ingrediente naturale. Blând și ușor de utilizat zilnic. 

  Există și variantă mini-minimalist! 
  ALOE LIPS va surprinde pe oricine de cât de multă valoare este înglobată în acest produs mic și foarte accesibil la preț. În afară de protecția oferită buzelor în sezonul rece îți va dovedi că este o mini-trusă de prim ajutor în diverse situații de tăieturi, înțepături, microleziuni care s-ar putea produce în mod accidental. Pe pielea curată aplicați un strop de lips și lucrurile se vor calma în scurt timp.

  Pentru aventurieri

  În viața ta există cu siguranță unul sau mai mulți aventurieri. Sfatul nostru: dacă cineva este ocupat cu visele și aventurile lor, atunci de multe ori nu are timp să obțină tot echipamentul necesar.

  Poți face călătoria mai ușoară pentru prietenii întreprinzători sau membrii ai familiei, susținând pasiunea lor. În primul rând, gândește-te la ce ar putea fi util pentru cineva care se expune în mod frecvent sau călătorește mult timp și așa am găsit cadourile perfecte.

  O protecție solară rezistentă și ușoară, care se potrivește cu ușurință în orice bagaj, precum o eșarfă subțire, poate fi o surpriza plăcută. Această îmbrăcăminte versatilă se poate folosi ca bandă pentru păr, cravată sau protecție solară pentru umeri. Este cadoul ideal pentru cineva care se bucură să petreacă timp în aer liber. Amintește-ți de lucrurile mici, dar importante pe care aventurierul tău le-ar putea uita, cum ar fi o protecție solară rezistentă la apă, ALOE SUNSCREEN.
  Articole de dimensiuni mici, dar cu un conținut valoros, precum ARGI + sunt ideale pentru călătorii. O busolă sau o hartă rezistentă la apă completează totul minunat!

  Pentru oamenii creativi

  Ce îi oferi persoanei neconvenționale sau creative din viața ta? Aici nu trebuie să îți faci griji – tot ceea ce este extraordinar va fi bine primit!

  Blocurile de acuarelă se potrivesc minunat în coșul de cadouri al fiecărui artist sau CD-ul cu muzica preferată. Pentru a completa aspectul individual, puteți încă să împachetați SONYA PRECISION LIQUID EYELINER. Peria subțire ajuta la aplicarea unei linii exacte de ochi. Va realiza un machiaj al ochilor profesional chiar și pentru cineva care este mai puțin experimentată cu această tehnică. 

  Prietenul tău creativ va fi fericit să primească o cremă inteligentă. ALOE HEAT LOTION se încălzește sau se răcește, în funcție de ce au nevoie corpul și mușchii. ALOE HEAT LOTION poate fi, de asemenea, utilizat pentru masaje, băi relaxante și o experiență plăcută de aroma mentolată – perfect pentru oamenii creativi, nu-i așa? 

  Pentru perfecționiști

  Pentru cei la care detaliile contează. Există oameni care planifică totul în avans și deja au gândit cum vor să arate viața lor. Perfecționiștilor le place să petreacă puțin mai mult timp planificând în detaliu. Sunt exigenți în primul rând cu ei dar și cu cei din jur. 

  Cadourile perfecte pentru perfecționiști sunt produsele de îngrijire a pielii Forever pentru rutina zilnică – aranjate într-o cutie. Fiecare produs este conceput pentru a aborda anumite zone problematice și pentru a se integra perfect cu rutina existentă de îngrijire a pielii.

  De exemplu, PROTECTING LOTION DAY este o cremă de zi optimă cu protecție solară. Peste 20 de ingrediente pentru îngrijirea pielii – inclusiv aloe vera și extract de pepene verde – răsfață pielea și protejează împotriva razelor UVA si UVB dăunătoare. Pune în palma cantitatea de crema pentru o aplicare și îți dezvălui un secret. Adauga 2-3 picături de ALPHA E-FACTOR, amesteca ușor în palma și aplică pe față. Senzația de hidratare și protecție este uluitoare! 

  SMOOTHING EXFOLIATOR este ideal pentru un program de curațare(exfoliere). Perlele de jojoba și pulberea de bambus îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii. Avantaj: chiar și o exfoliere blândă oferă pielii o doză concentrată de antioxidanți. 

  Măștile din celuloză sunt absolut uimitoare. Cu ALOE BIO-CELLULOSE MASK, oferă un instrument de înfrumusețare care combină tehnologia de ultimă generație cu ingrediente naturale. Gelul de aloe vera, extract de ceai verde, castan sălbatic și alge marine calmează, îndepărtează tendința de cuperoză, dă fermitate și luminozitate. Este ceea ce trebuie să folosești atunci când îți dorești o transformare a tenului într-o ora! Orice tip de ten poate fi îngrijit în mod minunat și eficient cu aceste produse.

  Dacă citind acest articol te-ai decis să cumperi cadourile perfecte pentru cei dragi, și în același timp să îți oferi dintre ele și ție, consider că mi-am îndeplinit misiunea și îți multumesc pentru încredere, 
  Pe curand! 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment