logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Câteva metode prin care poți transforma apa obișnuită într-o băutură magică

  pahar cu apă

  Câteva metode prin care poți transforma apa obișnuită într-o băutură magică

  Un pahar cu apă, este probabil cea mai plăcută surpriză pentru organismul nostru, având în vedere cantitatea mare de lichide de care acesta are nevoie, precum și faptul că în ultima vreme, oamenii s-au obișnuit să consume tot felul de băuturi, mai puțin apă, pur și simplu. 

  Un pahar cu apă simplă poate deveni mult mai puternic atunci când strecurăm câteva ingrediente care au proprietăți terapeutice. Vă propun câteva rețete de băuturi sănătoase, care îmbunătățesc digestia și curăță corpul de toxine. Se poate folosi apă rece sau caldă, în funcție de anotimp.

  Eu prefer apa la temperatura camerei, în care am adăugat suc natural și proaspăt de aloe vera, și nu din orice sursă ci din cea mai bună sursă, respectiv de la liderul mondial în producția, ambalarea și distribuirea de aloe vera.
  Sunt 4 variante de băuturi cu aloe vera, fiecare dintre ele conține aloe vera gel 100% stabilizat în concentrație de pana la 99,7% gel proaspat, identic cu sucul extras din pulpa din interiorul frunzei, și un adaos de fructe pentru aroma și efect antioxidant. Toate aceste 4 băuturi îmi asigură diversitate, o bogație de nutrienți de înaltă valoare, în cea mai sigură formă de prezentare. 

  pahar cu apa si cu gel

  1.ALOE VERA GEL, pentru o digestie mai bună și o mai buna absorbție a nutrienților. 
  2.BERRY NECTAR, pentru un sistem imunitar mai bun. 
  3.FOREVER ALOE PEACHES, varianta în care te bucuri de beneficiile aloei vera, dar și de aroma piersicilor bine coapte la soare. Și asta în orice perioadă a anului! 
  4.FOREVER FREEDOM, pentru libertatea articulațiilor și o mai bună mobilitate.
  Dar să vedem și alte metode simple care ne tranformă apa într-o băutură magică. 

  Apă cu scorțișoară 
  Dacă adaugi un băț de scorțișoară într-un vas cu apă și lași până când aceasta se transformă într-o băutură puternic aromatizată vei obține un ajutor excelent al sistemului imunitar, pentru combaterea virusurilor, îmbunătățirea digestiei și reglarea nivelului de zahăr din sânge (glicemia). Se pot adăuga și câteva felii de mere și lămâie. Sau, vrei toate aceste beneficii obținute în 5 min, oriunde chiar și la birou? Prepară instant un plic de ceai Aloe Blossom Herbal Tea. O aromă complexă, beneficii multiple.

  pahar cu apă

  Apă cu ghimbir 
  De secole, oamenii au folosit ghimbir pentru a se trata de diferite probleme digestive: greață, crampe stomacale, balonare și indigestie. Ghimbirul activează circulația sângelui și are proprietăți antiinflamatoare și antivirale puternice. Adăugați câteva felii de rădăcină de ghimbir într-un pahar cu apă caldă. Beți lichidul, și consumați și feliuțele de ghimbir. Această băutură se poate servi dimineața, cu puțină lămâie, sau seara, după o zi stresantă.

  Apă cu cuișoare 
  Aceasta poate fi o apă de gură excelentă. Cuișoarele au proprietăți antiseptice foarte puternice. Apa cu cuișoare ajută de asemenea la tratarea indigestiei și la eliminarea paraziților. Adăugați 3-5 cuișoare într-un pahar cu apă caldă. Se lasă până când acestea își eliberează aromele.

  pahar cu apă

  Apă cu mentă 
  Experții în nutriție ne sfătuiesc să avem mereu în casă mentă verde, proaspătă. Aceasta se poate cultiva în grădină sau în ghiveci, pe timpul iernii. Menta este un leac de încredere pentru durerile de stomac. Apa cu mentă stimulează glandele salivare să digere mai bine alimentele, și în plus împrospătează respirația și energizează corpul. Menta ucide de asemenea bacteriile și virusurile, un element important în sezonul rece.

  Apă cu rozmarin 
  Apă cu rozmarin este nu doar delicioasă, ci și o băutură excelentă pentru stimularea imunității, circulației sângelui și reducerea inflamațiilor. Se adaugă câteva crenguțe de rozmarin într-o carafă cu apă și se lasă câteva ore. Se pot adăuga și câteva felii de castravete sau lămâie. Rozmarinul a arătat de asemenea efecte de reducere a colesterolului. 

  Apă cu lavandă și lămâie
  Apa cu lavandă și lămâie este cocktailul perfect de seară, după o zi lungă, obositoare și stresantă. Simpla aroma plăcută a lavandei ne poate induce un somn liniștitor. Se pun 2-3 fire de lavandă proaspătă sau uscată și o lămâie feliată într-o carafă cu apă care se ține la frigider câteva ore.

  Apă cu lămâie 
  Sucul de lămâie este una din cele mai bogate surse naturale de Vitamina C, un antioxidant extrem de important pentru întărirea imunutății și neutralizarea radicalilor liberi. Apa cu lămâie detoxifică, energizează și alcalinizează corpul, stimulează digestia alimentelor. Încălziți 1 pahar cu apă și stoarceți sucul de la 1⁄2 lămâie. Beți acest lichid în fiecare dimineață.

  Hidratați-vă corpul cu multă grijă. Nenumărate probleme de sănăntate pot fi prevenite sau ameliorate cu o hidratare corespunzatoare. Începând cu detoxifierea, controlul greutății corporale, stări de oboseală, migrene, constipație, diverse procese inflamatorii, etc. 

  A consuma apă, pe săturate, este cel mai ieftin și eficient remediu pentru un stil de viață sănătos! Iar a consuma APA cu Aloe Vera este modalitatea prin care zilnic ai ocazia să bei SĂNĂTATE

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment