logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Câteva sugestii pentru o vară fără probleme

  vară fără probleme

  Câteva sugestii pentru o vară fără probleme

  Vara nu trebuie sa fie întreruptă de nici un fel de probleme iar eu am câteva idei în acest sens care te vor ajuta pe tine și familia ta să vă bucurați de vară.

  Temperatura ridicată este vinovată de transpirația excesivă, iar bacteriile de la suprafața pielii sunt vinovate de mirosul neplăcut de transpirație. 
  Dar avem Aloe Ever-Shield bogat în aloe vera și fără săruri de aluminiu care asigură o protecție fiabilă împotriva formării bacteriilor, implicit împotriva mirosului neplăcut de transpirație.

  Din cauza căldurii, părul și-a pierdut volumul? Pentru asta te sfătuiesc să folosești cu încredere Aloe Jojoba Shampoo și Aloe-Jojoba Conditioning Rinse iar în loc de fixativ folosește Aloe First, părul tău va fi strălucitor și protejat de razele soarelui. Vei uimi pe toata lumea cu prospețimea lui. 

  Folosești un parfum cu un miros dulce floral? Este foarte frumos și atrăgător dar el atrage și insectele. De aceea, pe timpul verii ar trebui să eviți parfumurile prea dulci în favoarea celor cu mirosuri proaspete cum ar fi 25th Edition for Women. Iar în dulapul cu haine pune pe o dischetă de demachiat 2-3 picături de Forever Essential Oil Lemon și vei scăpa de insecte și acasa și pe stradă.

  Crema de protecție solară îți lasă pielea lipicioasă și când ți-e mai dragă plaja te trezești cu nisip lipit pe unde nu te astepți? Folosește Aloe Sunscreen și vei scăpă de toate incovenientele. Intră ușor în piele fără să lase urme grase, în schimb ne învaluie cu un miros proapat. În plus conținutul ridicat de Aloe vera îți hrănește pielea, o protejează și are efecte calmante.

  După expunerea la soare și dușul obligatoriu, folosește cu încredere Aloe First, datorită extractului de 11 plante medicinale, renumite pentru efectele lor binefăcătoare. Combinația dintre Aloe Vera și extract de propolis face din Aloe First cel mai bun produs de calmare și regenerare a pielii. 

  Tălpile nu arată prea bine? Aplică Aloe Lotion în fiecare seară înainte de culcare, apoi dormi dacă poți, cu șosete de bumbac (mai lejere).

  Ai buzele arse de soare? Cu siguranță cosmeticele pe care le folosești în mod regulat nu reușesc să te apere de razele soarelui. Nu mai sta să te gandești ce poți să faci ”comută” imediat pe modelul Aloe Lips și nu vei regreta.

  Nu mai ști ce să faci să te răcorești? Una dintre cele mai vechi metode de a te răcori este ceaiul fierbinte. Fă un ceai Aloe Blossom Herbal Tea. Efectul este de relaxare a simțurilor și de răcorire a trupului. Medicii au explicat, prin faptul că atunci când bei ceva fierbinte, temperatura interna a corpului scade, pentru echilibrare. Senzația exterioară este de răcorire. 

  Ai nevoie de și mai multă protecție solara? Mănâncă pepene roșu. Cercetătorii au demonstrat faptul ca licopina, un pigment roșu conținut de această varietate de pepene, se comportă ca un ecran natural împotriva razelor soarelui. O cupă și jumătate cu bucăți de pepene roșu conține aproximativ 13 mg licopină, ceea ce crește gradul de protecție solară cu 4%.

  Chiar dacă e vară și cald tot avem nevoie de mișcare. Dimineața pe răcoare este momentul ideal pentru o ieșire de 30 de minute de mișcare în aer liber. Ia cu tine și doua flacoane de apă de o jumatate de litru fiecare. Ele vor juca rolul de greutăți, care vor tonifia și mușchii brațelor. În plus, vei avea la dispoziție și destulă apă pentru a te rehidrata atunci când vei sfârși plimbarea.

  Chiar și în vacanță pot apărea tensiuni. Dar cu ajutorul unei banale lingurițe și a unui iaurt calmul poate fi regăsit în doar 25 de secunde. Experții spun că grăsimile și zahărul din iaurtul sau înghețată, declanșează producția de endorfine din creier, ceea ce generează aproape instantaneu o stare de bine.

  vară fără probleme

  V-ați întristat prea ușor? Cu doar o singură banană vă puteți recâștiga starea de bine, spun experții nutriționiști. Studiile au demonstrat că bananele conțin aminoacizi care cresc producția de serotonină, un produs chimic al creierului care induce o stare de bună-dispoziție.

  Aveți emoții pentru călătoria lungă cu mașina care vă asteaptă? Plasați sub scaunul șoferului o dischetă cu 4-5 pic de Forever Essențial Oil Lemon și 1-2 pic de Essential Peppermint. Căldura care se acumulează în spațiul inchis va activa mirosul proaspat și revigorant, care vă va stimula neuroreceptorii din creier, ceea ce se va traduce printr-o stare de înviorare, concentrare și atenție mărită. 

    În încheiere, câteva gânduri senine despre vară. 

   “Vară: părul devine mai strălucitor. Pielea devine mai aurie. Apa devine mai caldă. Băuturile devin mai reci. Muzica devine mai gălăgioasă. Nopțile devin mai lungi. Viața devine mai bună. 
   În principiu, nu cred că există ceva mai minunat ca o după-amiază de vară calmă, fără vânt, când nu se clatină nici o frunză, iar lumina se filtrează prin crengi. Stai culcat în iarbă, ascultând zumzetul insectelor care ciuruie liniştea, priveşti bucăţile de cer ce se văd prin frunzişul unui copac, simţi în nări mirosuri ameţitoare, eşti fericit şi nu ştii pentru ce. Nu-ţi mai trebuie nimic în afară de ce eşti.
   Vara până și tristețile mi se păreau luminoase.” 

  Octavian PalerScrisori imaginare 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment