logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Ce faci când ai 40 de ani și vrei să te simți de 35?

  Ce faci când ai 40 de ani și vrei să te simți de 35?

  La 40 ani te afli în “floarea” vieții, spune o vorba de demult …. Majoritatea femeilor au familie, un loc de munca, copiii devin mai mari, toate lucrurile par mai așezate. Te simți bine, ai experiență și radiezi încrederea în sine. Dar, dintr-o dată, ai senzația că ceva se schimbă: parcă obosești mai repede, greutatea este tot mai greu de controlat, chiar dacă obiceiurile tale alimentare nu s-au schimbat prea mult. Mai ales pe șolduri se depun repede perne mici. Unele femei sunt mai puțin capabile să adoarmă rapid seara sau să se trezească dimineața cu usurință. Ei bine, aceștia sunt precursorii clasici ai menopauzei viitoare. Poate fi încetinit acest proces, pot fi diminuate aceste simptome? Cu siguranță!La unele dintre noi se observă mai mult, pentru altele mai puțin. Motivul este în orice caz, faptul ca metabolismul începe să se schimbe într-o direcție care nu ne avantajează, adică devine mai lent

  Vă puteți influența metabolismul

  Trebuie să știți că, în general, rata metabolică a organismului dumneavoastră scade în această etapă a vieții, ceea ce înseamnă că multe procese din corpul dumneavoastră încep să încetinească mai vizibil de la 40 de ani. Asta înseamnă că mai puține calorii sunt arse pe minut. Observăm și o pierdere a masei musculare, simțim și o scădere a masei osoase, completată în mod nedorit de o creștere a țesutului adipos. Oricum femeile sunt programate genetic cu o cantitate mai mică de mușchi, nu contează dacă faceți sport sau nu. Cu toate acestea, mușchii conțin numeroase celule în care sunt arse caloriile.

  Vestea buna este că vă puteți influența metabolismul în cel mai bun sens. Puteți face câteva lucruri pentru a vă menține echilibrul energetic corect.
  Astfel, puteți să contracarați această scădere a ratei metabolice făcând exerciții în mod regulat, crescând astfel nivelul musculaturii sau, cel puțin, mențindu-l la același nivel. O dietă optimă asigură, de asemenea, un metabolism activ.

  femeia 40 de ani

  În viața de zi cu zi agitată între loc de muncă și familie, uneori nu este atât de ușor sa respecti o dietă sănătoasă. Gustarea rapidă înlocuiește o masă completă și pregătită cu grijă.
  Este bine totuși să acordați atenție calității produselor și sa încercați să asigurați un aport de substanțe nutritive importante pentru a vă menține metabolismul în mișcare.

  Un ajutor important în această perioadă este CLEAN 9 o resetare reală pentru corp.
  CLEAN 9 readuce corpul și mintea înapoi la zero – simți că rezerve noi de energie se eliberează.

  CLEAN 9 este un program bazat pe produse Forever (suport în dietă și detoxifiere), program de sport, sfaturi și meniuri. El nu este „cură de slăbire”, ci ajută la reglarea metabolismului, ceea ce duce la îmbunătățirea stării de sănătate. Scăderea în greutate se face automat pe baza eliminării surplusului de lichide si al toxinelor. Ca urmare se obține o remodelare corporală, se reglează tranzitul intestinal, se îmbunătățește aspectului pielii, creste vitalitatea, puterea de concentrare și se restabilește starea de bine. În principiu contribuie la eliminarea toxinelor din organism, ajutându-te astfel să te simți mai ușor și mai energic. CLEAN 9 este primul pas în crearea unor obiceiuri noi pentru tot restul vieții, care te vor ajuta să obți cu adevărat o gestionare a greutății pe termen lung.

  Bineînțeles că acest program poate fi însoțit și de VITOLIZE ™ WOMEN care a fost special conceput pentru acest moment al vieții. Completează în mod semnificativ o dietă sănătoasă a femeilor cu vârsta peste 40 de ani cu substanțele nutritive vitale. Este produsul perfect anti-îmbătrânire pentru femeile care doresc o viață activă.

  Corpul unei femei trece prin multe încercări, de la pubertate şi până în perioada de post-menopauză, de aceea are nevoie şi merită cele mai bune produse. Un organism bine îngrijit de-a lungul vieţii va avea grijă mai bine de posesorul său la bătrâneţe.  Dacă citiţi acest articol şi sunteţi femeie, nu mai staţi pe gânduri începeţi chiar de astăzi să vă suplimentaţi dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare şi în cel mai scurt timp veţi începe să vă simţiţi şi să arătaţi diferit.

  Mai multe detalii în legătură cu produsele amintite în acest articol găsiți aici:
  CLEAN 9 – Detoxifere în 9 zile
  VITOLIZE ™ WOMEN – Supliment alimentar pentru femei
  Detoxifiere cu „Clean 9” 
  Ce se întâmplă cu corpul tău după ce ai luat Clean 9? – Cititi despre experienta celor care au consumat deja Clean 9

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Clean9?
  Dorești și tu asemenea rezultate?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă aroma preferată

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere.

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  ✅ Reducere de 5% încă de la prima achiziție
  ✅ Efect pe o durată de cel puțin 6 luni
  ✅ Consiliere gratuită
  ✅ Broșură de suport
  ✅ Adăugarea într-un grup Facebook de susținere pe această temă
  ✅ Rețete delicioase

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment