logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Ce mai mâncăm la birou?

  mâncăm

  Ce mai mâncăm la birou?

  Un alt fel de iaurt

  Luam un iaurt și il amestecăm cu fructe de sezon, o linguriță de FOREVER BEE HONEY și o linguriță de semințe chia, ne-am asigurat de gustare sănătoasă bogată în calciu și proteine. Ține mult timp de foame și face parte din categoria Low Carb-Snack.

  FOREVER BEE HONEY conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / linguriţă. Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, FOREVER BEE HONEY reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.

  Chipsuri din legume și fructe

  Gustări mici și colorate cu puține calorii. Nu este necesar sa fi un expert în gastronomie doar imaginatie pentru ați alege legumele și fructele. Poți încerca orice legumă (morcovi, cartofi dulci, sfeclă roșie, păstârnac, dovlecel, topinambur, etc), sau le poți combina cu fructe (mere, pere, etc). Le tai în feliuțe cât să încapă odată în gură. Le sărezi, pui boia (iute sau dulce) piper,  și 1-2 linguri de ulei de cea mai bună calitate (de măsline, cocos, sesam sau orice alt ulei). Le amesteci bine într-un vas, pe urma le întinzi în tava de cuptor tapetată cu hartie pentru copt și le introduci la cuptorul încins timp de 15 minute la 180 grade. La fel se procedează și cu fructele doar că ar trebuie pudrate cu scorțișoară. Încercați mere împreună cu sfeclă roșie. Un amestec deosebit, bogat în vitamina C.

  mâncăm

  Salată colorată

  După iarna îndelungată avem nevoie de multă verdeață. Așa că o salată este binevenită. Alegeți frunze proaspete de spanac, salată, păpădie, sfeclă roșie, măcriș câteva fire de pătrunjel. Tăiați ridichie în cubulețe, un morcov ras, boabe de porumb din conservă, păstârnac ras. Așezați-le pe toate într-un borcan. Cele care lasă mai mult suc puneți le jos de tot în borcan deasupra să fie salata. Dressingul îl pui separat în al vas cu capac. Dressingul poate să fie iaurt sau oțet cu ulei. Pentru un gust extraordinar adaugă în dressing FOREVER ALOE VERA GEL™. Nota fină de lămâie și cu gustul inconfundabil de aloe va da salatei o aromă deosebită. În plus, ALOE VERA GEL ™ vă oferă peste 200 de compuși activi – substanțele care vă fac să vă simțiți bine! Apropo: dressingul poate fi înghețat minunat în tăvile de gheață. Dimineața îl puteți pune direct în borcan pe salată. La pranz, dressingul este topit și salata gata să se amestece!

  Iar pentru atunci când timpul nu-ți permite sau pur și simplu nu mai ai chef de pregătit o gustare, atunci există FOREVER FAST BREAK – baton energetic pentru performanţă maximă. Făcut pe baza de arahide și soia, această gustare delicioasă de energie conține peste 50% din toate vitaminele și mineralele esențiale necesare zilnic. O gustare perfectă cu gust bun!

  Informații utile mai puțin puteți obține și în linkurile următoare:

  FOREVER BEE HONEY – O adevărată comoară  nutriţională
  Semințe chia – Chia egal „Putere”
  FOREVER ALOE VERA GEL™ – Secretul Aloei Vera se află în interiorul plantei
  FOREVER FAST BREAK – baton energetic pentru performanţă maximă.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment