logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Ce mai spun consumatorii despre Aloe Vera

  Aloe vera gel

  Ce mai spun consumatorii despre Aloe Vera

  Folosirea produselor care conțin ingrediente naturale a devenit un subiect fierbinte pentru multi și asta pentru că progresele științifice identifică proprietăți benefice ascunse în fructele și flora care ne îmbogățesc mediul în care trăim. Aloe vera este una dintre aceste plante minune și, deși este una recunoscută deja de mai mult de 3000 de ani, statutul său de rege al suculentelor este un titlu pe care îl va păstra atâta timp cât va exista vegetație pe această planetă! Dacă încă nu ați descoperit avantajele deosebite ale aloe, citiți mai jos aceste comentarii despre ceea ce spun consumatorii despre aloe vera.

  BANH PHAN, Vice președinte de cercetare și dezvoltare la Aloe Vera of America

  „Am studiat aloe vera din 1980 și cred că aloe este o plantă miracol. Cu cât cercetez mai mult aloe vera, cu atât iubesc mai mult aloe vera. ”
  C.H. – Austria, Forever Business Owner

  „Prima dată am întalnit Aloe vera fiind copil la bunici. O aveau în multe ghivece, o foloseau și pentru animale și pentru ei. Aveau o adevărată venerație pentru prețioasa plantă din ghivece. O amestecau cu miere, propolis sau o foloseau așa crudă împotriva arsurilor, tăieturi, lovituri. Acum pentru mine și familia mea este mai ușor, să bem Gelul de aloe ca să ne simțim bine. De asemenea ador să folosesc aloe pe pielea mea, este calmantă, hidratantă, emolientă și are acțiune antimicrobiană. Cu aloe vera mă simt protejată și răsfățată. ”

  M. F. – Bistrița

  „Pentru mine, întâlnirea cu Aloe Vera a fost una dintre cele mai bune lucruri care mi se puteau întâmpla. Și asta deoarece am descoperit produse de calitate, oameni frumosi și, cel mai important, rezultate. Cred că nici o persoană pe care o întâlnim nu e întâmplătoare în viața noastră. De la fiecare avem de învățat, dar e și o modalitate de a împărtăși celorlalți experiențele care ne încântă. Am pornit de la o simplă cură de detox, dar în scurt timp am îndrăgit Berry Nectar. Primavara și toamna îl folosesc pentru imunitate. Prietenii apropiați au observat că de când folosesc Berry Nectar am un ten mai luminos și un tonus mai bun. Sunt înântată de ALOE PROPOLIS CREAM, care, alături de ALOE VERA GELLY și de ALOE FIRST, mi-au refăcut pielea arsă într-un timp foarte scurt. Echilibrul și starea de bine sunt cele mai puternice argumente în a testa beneficiile uimitoare ale produselor.  “Mens sana in corpore sano” ”

  T.H. – Bistrița

  „La fel ca majoritatea oamenilor, am crezut că aloe este doar ceva pe care îl folosești doar pentru tăieturi și arsuri, așa că, atunci când am descoperit că este plin de nutrienți, am decis să beau si eu o data. Am crezut ca este doar un suc, dar după o săptămână am început să simt uriașele avantaje. Am scăpat de sinuzita rebela pe care o aveam de câțiva ani. De atunci am rămas prieten cu Aloe Vera gel de la Forever Living Products pe care o consum cu plăcere și încredere de fiecare dată.”

  A.C. – Deva

  „Cunosc de mult timp gelul de Aloe vera dar, de când mi-a fost descoperită și o boală diverticulara a colonului am devenit un consumator frecvent al gelului și pot să spun că mă simt mult mai bine.”

  P.I. – Bistrița, Forever Business Owner

  „Mama făcea întotdeauna un fel de medicament cu aloe vera. Dacă aveam o tuse, o durere în gât sau ceva de genul, ea amesteca gelul interior din frunză cu miere și îmi dădea cu lingurița acest amestec. Ea o punea și pe vânătăi sau pe zgârieturi, așa că am crescut mereu cu ideea că aloe este o plantă grozavă, datorită proprietăților sale naturale de vindecare. Acesta este motivul pentru care produsele Forever au fost atât de atrăgătoare pentru mine. Mereu cumpărăturile mele gravitează către produse care sunt naturale – ador aloe vera din aceste produse, pentru că știu că funcționează!”

  M.P- Năsăud 

  “Împreună cu familia, suntem consumatori pasionați ai produselor cu aloe vera. Pe parcursul anilor am văzut beneficii la 5 generații din familia mea. Începând cu bunica mea care aproape a atins 100 de ani. Preferatul ei era POMESTEEN POWER.
  Părinții mei iubeau BERRY NECTAR, pentru efectele benefice asupra sistemului imunitar.
  Ginerele meu împreuna cu mine, preferăm Aloe simplu pentru detoxifiere și un metabolism mai activ. 
  Fiicei mele îi place ALOE PEACHES, diluat cu apa, este dulce și aromat și o înviorează.
  Iar nepoții mei beau BERRY NECTAR împreună cu ALOE PEACHES în proporția pe care ei o stabilesc. Aloe vera face parte din viața noastră, iar interesul și entuziasmul față de aceste produse le-am menținut fără efort pe parcursul anilor.” 

  CRISTOFOR COLUMB

  „Sunt patru plante indispensabile pentru viața omului: grâul, strugurii, măslinele și planta de aloe. Prima hrănește, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te vindecă”

  Sunt doar câteva din părerile despre ce spun consumatorii despre Aloe vera gel.

  Ești edificat(ă)asupra beneficiilor aduse de Aloe vera gel? Dorești și tu asemenea rezultate? Acționează! Acum este momentul perfect. (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment