logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Ce putem face primăvara pentru a avea o imunitate puternică?

  Imunitate

  Ce putem face primăvara pentru a avea o imunitate puternică?

  Vom analiza împreună câțiva factori esențiali, pro și contra pentru o imunitate puternică. Nu putem cere cuiva “să se ocupe” de imunitatea noastră, este o responsabilitate care ne aparține. Susținerea unui sistem imunitar echilibrat este o acțiune pe cont propriu.

  Ce ne ajută?

  🔆 O imunitate eficientă se dezvoltă într-un organism sănătos căruia îi este asigurată o alimentație echilibrată, cu toate substanțele nutritive de bază. Nu putem avea un sistem imunitar eficient dacă vom consuma alimente de tip fast-food și facem exces de zahăr sau grăsimi.
  https://www.foreverforlife.ro/mic-abc-al-nutrientilor/
  🔆 Odihna și somnul suficient stimulează refacerea sistemului imunitar, iar activitatea fizică regulată, cele 30 minute de mișcare zilnică ne vor mări rezistența la boli.
  🔆 Hidratarea (cu apă) este de asemenea esențiala.
  https://www.foreverforlife.ro/cateva-metode-prin-care-poti-transforma-apa-obisnuita-intr-o-bautura-magica/

  Ce trebuie evitat pentru a avea o imunitate puternică?

  🔆 Evită sau redu consumul de alcool și fumatul.
  🔆 Ar fi simplu să spun: diminuează stresul! Deoarece uneori pare imposibil! Dar poți măcar să îți oferi momente de calm și echilibru în tumultul unei zile aglomerate și stresante.
  🔆 Evită automedicația și consumul excesiv de medicamente – mai ales antibiotice (total inutile într-o afecțiune virală)
  🔆 Iar acestea fiind spuse, vă supun atenției un produs REVOLUȚIONAR!

  Forever Immublend

  ImmuBlend este conceput pentru a sprijini funcţionarea sistemului imunitar prin abordarea tuturor aspectelor legate de acesta, de la prima sa linie de apărare (pielea, sângele) şi până la ultima care se află după unele clasificări în colon. Fiecare ingredient din amestecul nostru brevetat marca Forever, este special ales pentru rolul crucial pe care îl joacă în sprijinirea funcţiei imunitare. Aceasta ajută sistemul de apărare al organismului pentru a funcţiona cât mai eficient, iar pentru acest scop s-a creat un amestec de nutrienţi care include puterea unor ciuperci cu mare valoare antioxidantă dar şi nutritivă – Maitake şi Shiitake cu lactoferina, împreună cu vitaminele C şi D la care se alătură şi minerale precum Zincul.

  Ingrediente

  Câteva cuvinte despre ingredientele prezente în ImmuBlend :
  Lactoferina – susţine producerea de celule pentru sistemul imunitar şi ajută la menţinerea nivelului optim de bacterii benefice în intestine. 
  Shiitake este cea mai cultivată ciupercă medicinală din lume, fiind foarte apreciată chiar și pentru gustul său în gastronomia japoneza. Shiitake conține vitaminele din complexul B, ergosterol, minerale, săruri organice și aminoacizi esențiali.
  Maitake este denumită și „ciuperca dansatoare”, datorită bucuriei extraordinare pe care o manifestau culegătorii japonezi la găsirea acesteia, conform unei vechi legende. Ciuperca Maitake conține polizaharide și beta-glucan, stimulatoare naturale ale imunității organismului. 

  În 2009 un studiu realizat de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center a arătat că ciuperca Maitake ar putea stimula imunitatea la bolnavii de cancer mamar. O anumită parte a ciupercii Maitake, cunoscută sub denumirea de „Maitake fracțiunea D” are o puternică activitate anti-cancer. Ciuperca are un potențial anti-metastatic și un efect hipoglicemiant și poate fi benefică pentru gestionarea diabetului.

  Shiitake și Maitake sunt două ciuperci folosite de peste 3000 mii de ani în China și Japonia pentru proprietățile lor medicinale excepționale, ajută la producerea de celule cu rol în sistemul imunitar, confirmate de cercetările științifice din ultimele decenii.

  imunitate
  Photo by Tom Swinnen from Pexels

  🔆 imunostimulator puternic; 
  🔆 adjuvant în terapiile antitumorale: protejează celulele sănătoase, ajută la prevenirea metastazelor, stimulează producția de interferon în mod natural.
  🔆 reduce efectele toxice în radio și chimioterapie (căderea părului, voma, leucopenia, anemia)
  🔆 antioxidant, antiinflamator, reduce leziunile în degenerescența maculară umedă
  🔆 adaptogen (stimulează selectiv funcțiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic, imunitar)
  🔆 hepatoprotector (detoxifică, stimulează producția de interferon, reglează nivelul transaminazelor); sprijină funcția cardiovasculară.
  🔆 complementar în tratamentul diabetului, susține funcția insulino-secretorie a pancreasului, accelerează metabolizarea și eliminarea colesterolului exogen (adus din alimentație), scade nivelul trigliceridelor și al tensiunii arteriale.
  🔆 antiviral, antibacterian și antifungic.

  Vitamina D – întărește celulele sistemului imunitar ajutând la dezvoltarea celulelor sănătoase
  Vitamina C– luptă împotriva radicalilor liberi, are un rol deosebit în absorbţia fierului
  Zincul – luptă impotriva radicalilor liberi şi susţine producerea de celule imunitare 
  Fructooligozaharide – prebiotic sprijinind astfel bacteriile probiotice din sistemul digestiv deci întărește sistemul imunitar şi pe aceasta cale. 

  Această formulă originală abordează toate aspectele legate de funcţionarea sistemului imunitar, oferind nutrienţi de origine naturală, cu acțiune sinergică. Compoziţia produsului ajută organismul în lupta împotriva radicalilor liberi fiind sursă de antioxidanţi dar şi un stimulent natural pentru ca organismul să-şi producă proprii antioxidanţi.

  O asemenea combinație ingenioasă de ingrediente constituie un fundament pentru o imunitate puternică. Te poate impresiona doar citind despre ele … dar, mult mai bine este să le testam, nu-i așa?
  Pentru că imunitatea nu se ameliorează doar citind despre ea ci acționând cu factorii potriviți la momentul potrivit!

  Vă doresc o primavară sănătoasă și frumoasă!

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment