logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Ce să faci împotriva febrei musculare

  împotriva febrei musculare

  Ce să faci împotriva febrei musculare

  Sportul obișnuit este sănătos, dar uneori ne depășim limitele personale. Acest lucru este asociat cu febra musculară în aproape toate sporturile. Ni se întâmplă mai ales atunci când facem mișcări complet noi în antrenament sau când, după o pauză de câteva săptămâni încercăm, într-o sedință sau două, să recuperăm antrenamentele pierdute 😊

  Febra musculară este o dovadă a faptului că ai provocat cu adevarat corpul. Poți să scapi de  această afecțiune dureroasă, dacă urmezi câteva lucruri mici imediat după antrenament și în faza următoare de recuperare. În plus, nutriția adecvată și o corectie cu suplimente nutritive poate contribui la faptul că durerea nu își va extinde “ghearele” cu forță maximă.

  Febra musculară nu este rea – dar nici nu aduce nimic bun atunci când scapă de sub control

  Dacă ar fi să găsim o definiție a febrei musculare, aceasta este o durere puternică la nivelul mușchilor ce tocmai au fost antrenați. De regulă, febra musculară apare cu o întârziere de câteva ore după antrenament și poate atinge nivelul maxim la 24-72 de ore după efort.

  În mod normal, cauza principală este sportul intens. Ce se întâmplă în timpul sportului este elementul extrem de interesant. Practic, atunci când îți forțezi mușchii să facă efort, apar niște microleziuni la nivelul fibrelor musculare. Aceste microleziuni îi permit mușchiului să își mărească volumul și să devină mai puternic. Este practic un sistem de adaptare a corpului pentru efortul care va urma. Astfel, febra este un semn bun pentru toți cei care vor dezvoltarea unei musculaturi serioase. 
  Putem preveni apariția ei dacă dozăm efortul, ca intensitate și durată. Dar și dacă înainte de a face mișcare facem ușoare exerciții de încălzire sau întindere.

  Atunci când totuși, inevitabilul s-a produs, cum o amelioram? Vă dau câteva sugestii ușor de urmat:

  Vitamina C este excelentă împotriva febrei musculare. Este un antinflamator natural, ceea ce înseamnă că inflamațiile mușchiului pot fi eliminate mult mai ușor prin consumul său. Drajeurile Absorbent C, crocante, cu gust de portocală și miere fixata pe tărațe de ovăz sunt plăcute și hrănitoare în pauza de hidratare alături de o porție bună de apă. 
  ★ Dușurile reci în alternanță cu sauna sunt de asemenea eficiente împotriva febrei musculare. Un duș rece duce la o circulație mai bună a sângelui și la repararea rapidă a fibrei musculare. După duș, un masaj ușor cu Aloe Lotion va permite relaxarea musculaturii în scurt timp. 
  ★ Sportivii Ambasadori Forever folosesc și recomanda ARGI+. Acest produs conține aminoacidul L-arginină și acoperă 100% din necesarul zilnic de vitamina C, D, B6, B12 și acid folic. Un stick ARGI+ conține cinci grame de L-arginină – ideal pentru sportivi și oamenii activi. Vitaminele C și B6 contribuie la un echilibru energetic normal și reduc oboseala. Cu FOREVER THERM, încă un cocktail bogat în vitamine C, B1, B2, B3, B5, B6 si B12 se susţine nivelul de energie şi metabolismul, iar corpul tău va fi imbatabil. 
  Toate acestea îți asigura o poziție de plecare bună la antrenamente, iar următorul antrenament va fi fără durere.

  Evitarea exagerării este cea mai sigură metodă

  Dacă îţi doreşti cu adevărat să faci o schimbare în ceea ce priveşte numărul de kilograme sau aspectul tău exterior, o mică durere musculară nu trebuie să stea în calea rezultatelor. Exagerarea în schimb, nu va face altceva decât să te frâneze sau să te oprească din elanul de a te simți mai bine și a arata mai bine. Iar asta nu trebuie să se intample, nu-i așa? 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment