logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Ce se întâmplă cu corpul tău după ce ai luat Clean 9?

  Clean 9

  Ce se întâmplă cu corpul tău după ce ai luat Clean 9?

  Deoarece suntem în plină campanie “O să slăbesc până la Anul nou!”, Să vedem ce li s-a întâmplat celor care au consumat deja Clean 9, cu ocazia campaniei “O să slăbesc până la vară”.

  Doamna Rozalia K (Germania) a urmat programul complet Clean 9, F15 și Vital5, și ne povestește:  “Mă simt extraordinar și am slăbit până acum 12 kg dar cel mai important este că nu mai am picioarele și mâinile umflate și am foarte multă energie. Nu credeam că într-un timp așa scurt se pot produce atâtea modificări în organismul meu.
  Eu lucrez într-o bucătărie și șnițelul era preferatul meu, am renunțat la șnițel!
  Înainte frigiderul era plin de mezeluri și dulciuri (alimente acide) acum am fructe și legume (alimente alcaline). Mănânc frecvent pește și salate
  Alte schimbări? Acuma mănânc mult mai puțin și nu cumpăr nimic fără să mă uit ce conține și câte kcal are la 100 g.
  Mă simt cu 10 ani mai tânăra decât vârsta pe care o am (48).
  Deja mă gândesc să încep din nou un program Clean 9, m-am împrietenit cu el și imi place starea de revigorare și bine pe care mi-o da.”

  La a doua experiență cu Clean 9

  Ana-Maria T, a fost la a doua experiență cu Clean 9 să vedem de ce a revenit la acest program de detoxifiere.
  “Deoarece mi-am dorit :
  1. eliminarea toxinelor din organism mai ales dupa o intervenție chirurgicală suferită cu aproximativ 3 luni în urmă (anestezie, tratament cu antibiotice, etc);
  2. să scap de senzația de balonare pe care o simțeam mai ales după ce am încheiat regimul alimentar recomandat;
  3. să reglez transpirația excesivă care apărea fără să fac eforturi mari;
  4. să evit moleșeala, lipsa de energie – deoarece am stat mai mult acasă, respectiv în pat;
  5. să renunț la ronțăitul seara târziu (alune, semințe, tot felul de dulciuri – în special ciocolată) (alimente acide).
  Clean 9 este un program eficient de detoxifiere, ușor de urmat deoarece îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a începe transformarea corpului tău.”

  Petru M zice: “Acum 2 ani am aflat despre acest program și ce poate face pentru organism. Din nevoie și curiozitate, l-am încercat și spre surprinderea mea, rezultatele au început să apară după primele zile. Mă simțeam mai ușor, mai plin de energie și starea de oboseala permanentă care-o aveam înainte, a început să dispară. Atunci am decis ca în fiecare an să fac acest program și mâine va fi prima zi din cel de-al treilea pachet. Era să uit, atunci am scapat și de câteva kilograme nedorite.”

  Forever Fiber

  Ana B este o doamna dragă mie, are 52 de ani și este mama a trei copii mari și frumoși. Alin (28 ani) Ema (25 ani) si Sami (23 ani). În cei peste 20 ani de când ne cunoaștem a avut mari provocări în privința sănătății. Să ascultă și povestea ei:
  “Am crescut în Bucovina, într-un sat frumos de pe malul Siretului. Chiar din copilarie m-am confruntat cu reumatismul. Acesta mi-a îmbolnăvit inima și în urmă cu 19 ani am facut o operație, coronografie intervențională. În anii următori am mai trecut prin 4 operații de chisturi mamare, am suferit de pneumonie, astm bronșic alergic, varice. În toate aceste situații produsele Forever mi-au fost de mare ajutor.
  De trei ani, la fiecare început de vară fac programul C9. Sunt în a 7-a zi și o să vă spun ce am constatat:
  Dorm mai bine, am un somn mai profund încă din prima zi și nu mai am bufeuri în timpul nopții și transpirație abundentă.
  Ziua am mai multă energie. Am cu 4 cm mai puțin în talie chiar din primele două zile și cu 2 kg mai puțin. Este programul care mă ajută de fiecare dată să mă simt mai tânără și mai sprintena!”

  In continuare o am invitată pe Ioana D, educatoare și mămică a trei îngerași care ne povestește despre aventura ei cu Clean 9.
  “În martie (2016) din nou la serviciu! Așa mă gândeam către sfârșitul concediului de îngrijire a copilului. Însă hainele din garderobă nu mi se potriveau. Știam că trebuie să fac ceva însă toate strădaniile mele nu aveau rezultate. Așa că, am hotărât să încep programul de detoxifiere Clean 9. L-am provocat și pe soțul meu (Calin) să facem programul împreună….  El nu dorea să slăbească ci să scape de durerile insuportabile de cap.
  A fost o experiența deosebită. Nu mi-a fost foame, mă simțeam energica și veselă. Și rezultatele nu au întârziat să apară. Soțul meu a scapat de durerile de cap iar eu am dat jos aproape 5 kg.
  Ce îmi place la acest program e că efectele lui sunt de durată … Am învățat cît de importantă este hidratarea și câteva reguli simple de nutriție pe care le aplic și astăzi.
  Sunt fericită că am reușit să încheie din nou sacoul albastru … știți voi, acela care nu te încape dar nici nu te înduri să renunți la el.”

  Revoluția stilului de viață

  Maria P – manager ne povestește: “în ultimii 10 ani m-am luptat cu oscilația în greutate și volum iar rezultatele pe care le obțineam erau pe termen limitat. Până când am înțeles că programul Clean 9 nu este o dietă sau o cura de slăbire. Mai degraba îl putem numi o “revoluția stilului de viață” – o alimentație preponderent alcalină cu indice glicemic mic sau mediu și fără gluten.
  Și la fel ca în orice revoluția schimbările sunt ireversibile.
  Îți schimbi modul de gândire. Schimbi obiceiurile alimentare, definitiv și de bună voie introduci mișcarea și-o menții până când devine din corvoadă, o plăcere!
  Și accepți toate acestea ca fiind noul TU, mai sănătos, mai motivat și mai plin de energie.

  Și Mihaela P – kinetoterapeut ne-a împărtășit din experiența ei cu Clean 9: “ Nu am reușit să merg în Tabara Detox după concediu și mă simțeam plină de “toate”. În plus m-am reîntors la muuuultă treabă în Salon și multe proiecte de terminat.
  Aveam nevoie de purificare și energie!
  Din păcate oamenii încă nu sunt conștienti de un stil de viață frumos. Ei iau totul ca pe un efort sau o cu cură și atât! Pentru cine conștientizează și își dea seama de beneficii e foarte bun programul!”

  Diana G. se destăinuie “Am început sceptică, recunosc, dar din prima zi de Clean 9 mi-am dat seama că ceva se întâmplă; nu m-am entuziasmat din prima, am zis că doar mi se pare.. apoi, zilele au trecut.. iar mie chiar nu mi se părea, cm dispăreau iar kg scădeau. Am zis că, urmează efecte negative, sau că mă voi simți rău dar din fericire sunt mai bine ca oricând!  Am ales să continui cu F15 .
  Alte diferențe semnificative, observate mai ales de cei din jur: bună dispoziție; energie și pozitivitate maximă; alimentația schimbată – alimente alcaline cu indice glicemic redus și fără gluten; mi-am conștientizat propriile greșeli și ușor ușor le repar; mi-am dat seama că niciodată nu este prea târziu și a meritat un vot de încredere, după care a urmat satisfacția din ce în ce mai mare ; somnul este odihnitor chiar dacă este doar de 6-7 ore/noapte.
  Și cel mai important, a început sa îmi placă din nou să fac sport cu drag, să nu îl consider o corvoada!

  Georgeta P. ( Elvetia) ne povestește despre ce efecte a avut asupra ei Clean 9. Pofta de dulce a scăzut la 0 de la 2 tablete de ciocolata pe zi. Cu F15, mâncam de toate, dar porțile au devenit mai mici. Sportul 15 min a devenit și el rutina zilnică. Corpul s-a modelat, am slăbit de unde era nevoie.

  Cristina și Tudor ne povestesc: “Am început deodată și aveam o greutate de 58 de kg, acuma am 55,7 kg. Tudor a avut 79,6 kg acuma are 74,1 kg.
  Nu a fost greu, ci dimpotrivă a fost chiar ușor. Nu ne-a fost foame, doar poftă. Nu trebuie să stai să te gândești prea mult, cum mă simt?, oare chiar mie bine sau doar am impresia?. Carne nu mâncam nici înainte multă, acuma nu ne mai trebuie de loc.
  Clean 9 este ca o baghetă magică la pachet. Chiar curăță organismul.”

  O bunică întinerită

  Unul dintre cele mai frumoase rezultate obținute în acest an îl datorăm Victoriței – agricultor – căreia, la 53 de ani medicii îi recomandă să slăbească datorită problemelor de sănătate cauzate de cele 20 kg în plus, și i se recomandă să le dea jos în 4 luni.
  Ușor de spus, nu? Dar, cei trecuți prin asta știm că nu este chiar simplu.
  Pentru cineva care obișnuia să mănânce trei mese gătite pe zi, și care nu a fost obișnuită să iasă zilnic 30-40 min la plimbare pentru a face mișcare în mod intenționat, toată această schimbare de stil de viață a fost o mare provocare. Dar tocmai prin asta s-a văzut determinarea ei, pentru că într-adevăr a acceptat schimbări radicale.
  Dupa 4 luni a dat jos 18 kg, și vrea să continue. Îi place noul stil de viață, cu shake dimineața și fructe, o singura masă gătită și seara salată.
  Îi place plimbarea zilnică pe care o face. Îi face plăcere să îmbrace haine pe care credea că nu le va mai purta vreodată. Se amuză de dimensiunile hainelor de dinainte de a începe programul. Respira mai bine, se mișcă mai ușor, se simte mai bine.
  Este o soție, o mama și o bunică întinerită de anii care au mers jos o dată cu kilogramele.

  clean 9

  Proprietara unui salon de masaj terapeutic, Viorica N, practică parțial un stil de viață sănătos. Îi place să facă sport, plimbări în aer liber, călătorii.
  Ea ne povestește: “Deoarece nu am avut niciodată probleme cu greutatea mi-a plăcut să mănânc orice, oricând fără să-mi aplic restricții. Când mi-a fost prezentat programul Clean 9 am înțeles că orice organism are nevoie de detoxifiere indiferent de vârstă sau greutate. Am înțeles importanța unei detoxifieri controlate. Am slăbit 4 kg, am scăzut cu o măsură la haine, talia mea a devenit din nou subțire. Am urmat programul Clean 9 iar în urma acestuia mi-am schimbat obiceiurile alimentare. Altădată nu consideram salata o mâncare, acuma o mănânc cu plăcere și îmi prepar diverse salate (alimente alcaline). Am renunțat la prăjeli(alimente acide), îmi place mai mult mâncarea la cuptor. Prietenii și clientele au observat schimbarea și am început să le recomand pentru mai bune rezultate, pentru că se asociaza cu programul de slăbit care se poate urma pe masa cu pietre de jad.”

  O altă persoană foarte activă cu un program foarte aglomerat este și Geo S. Inginer constructor de profesie, are firmă proprie și pentru că este o persoană responsabilă, programul lui de șantier este între orele 7-19.
  A solicitat programul Clean 9 și am fost cam …. sceptică.
  Datorită programului pe care îl are, nu ai spune că viața de șantier se asociază foarte bine cu Clean 9. Este persoană care demonstrează tuturor contrariul, iar celor care găsesc ca și scuză “Muncesc prea mult, am un program prea încărcat și nu pot”, le arată că se poate, sunt excepții care întăresc regula.
  Să ascultăm povestea lui: “Sunt în a 4a zi de C 9 respectat cu strictețe”; “Sunt în ziua a 7, perfect, mă simt mai energic, gândesc mai bine și parcă și aerul pare mai curat. Eu am avut un stil de viață foarte dezordonat cu munca asta și tot timpul în deplasare. Așa că mi-a prins bine.”

  Ce zice doctorul?

  Doamna Ana C – medic, ne încurajează să folosim Clean 9 pentru că: “Exista efect pe termen lung în condițiile în care te ajută să dobândești un stil de viața sănătos, să dobândești obiceiuri alimentare corecte pt toată viața. Și de aici îți asigură o detoxifiere profundă  care determină un aport adecvat de substanțe nutritive. Vorbim de o reglare a metabolismului cu consecințe pozitive asupra organismului.”

  Așa că “Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur, dar dacă vrei sa ajungi departe, mergi împreună cu Clean 9

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Clean 9?
  Dorești și tu asemenea rezultate?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă combinația de arome preferată

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  ✅ Reducere de 5% încă de la prima achiziție
  ✅ Efect pe o durată de cel puțin 6 luni
  ✅ Consiliere gratuită
  ✅ Broșură de suport
  ✅ Adăugarea într-un grup Facebook de susținere pe această temă
  Rețete delicioase

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  Concluzii

  Clean 9 este primul pas în crearea unor obiceiuri pentru tot restul vieţii, care te vor ajuta să obţii cu adevărat o gestionare a greutăţii pe termen lung.

  Mai multe detalii în legătură cu produsele amintite în acest articol găsiți aici:
  Clean 9 – Detoxifere în 9 zile
  F 15 – Arăți mai bine. Te simți mai bine
  Vital 5 – Combină 5 produse Forever excepționale
  Detoxifiere cu „Clean 9”
  Experiența unui bărbat cu programul ”Clean 9” de la Forever 
  Lupta cu kilogramele începe în mintea noastră, cu o decizie așa nu se mai poate
  Clean 9 Vanilie – Forever Aloe Vera Gel

  2 Comments
  Share Post
  2 Comments
  • adriana petcu
   Răspunde

   Ce pret au toate produsele

   15 martie 2018 at 18:54
   • Maria
    Răspunde

    Buna seara Dna Adriana Petcu, v-am raspuns la intrebarea dvs prin email.

    19 martie 2018 at 16:27

  Post a Comment