logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Cea mai bună cremă cu propolis, pentru adolescenți

  cremă pentru adolescenți

  Cea mai bună cremă cu propolis, pentru adolescenți

  Vechii egipteni știau ce era bun, au folosit aloe vera și propolis pentru îngrijirea pielii și pentru a susține apărarea organismului. Lucrurile cu adevărat bune au viață lungă, și uite așa, am ajuns în secolul XXI.
  ALOE PROPOLIS CREAM este din aceasta categorie!
  Se compune din trei ingrediente naturale: aloe vera, propolisul albinelor și mușețel. Totul se găsește în această cremă de față și de corp unice, care vă oferă o îngrijire bogată și o restaurare optimă a echilibrului pielii. Nu există aproape niciun alt produs comparabil pe piață.

  Aloe Vera este un hidratant natural, se absoarbe perfect în piele și nu lasă nici o urmă de grăsime – și astfel este ideală pentru tratamentul pielii sensibile sau care prezintă mici infecții. Această cremă conține multe vitamine, minerale și oligoelemente care ajută pielea să-și regăsească echilibrul. Prin urmare, amintiți-vă: ALOE PROPOLIS CREAM poate, îmbunătăți starea pielii atunci când vine vorba de acnee.

  Va voi spune un mic secret: Fiți creativi și obișnuiți-vă să utilizați aceste produse ca și “prim ajutor” în situații “extreme”. Veți fi uimiți ce știu să facă!
  Mame de adolescenți, ați fost vreodată martore ale unei crize datorate unui “coș” apărut pe față… tocmai acuma… în cel mai nepotrivit moment? Opriți avalanșa de lacrimi și actionați. Probabil aveți doar câteva ore la dispoziție sau chiar mai puțin. Curățiți bine zona cu ALOE FIRST, chiar tamponați timp de câteva minute după care aplicați pe zona sensibilizată crema într-un strat mai gros cât să acopere complet, și lăsați 20-30 min până ce se usucă. Spălați ușor cu apă caldă și veți vedea, marea problemă aproape a disparut! Dacă aveți timp să repetați operația de câteva ori, cu atât mai bine.
  Crema se aplică pe toată fața, după spălare, în scop de protecție, ingredientele valoroase vor crea un strat protector care va impiedica propagarea unei infecții.
  Mirosul natural dar foarte plăcut este un argument în plus de a fi aplicată pe față și mâini înainte de a ieși din casă.

  Și uite așa poate deveni cadoul ideal pentru adolescenți, fie ei fete sau băieți.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment