logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cea mai simplă rețetă pentru o viață sănătoasă

  viata sanatoasa

  Cea mai simplă rețetă pentru o viață sănătoasă

  Alimentație echilibrată este un termen care este literalmente pe buzele tuturor, și include câteva reguli de bază prin care vom oferi corpului tot ce are nevoie pentru a trăi o viață sănătoasă și activă. Există nenumărate recomandări legate de nutriție și alimente valoroase, despre cum ar trebui să fie pregătite alimentele, pe care sa le alegem și care dintre ele să fie evitate. Regulile de bază sunt destul de cunoscute, deoarece subiectul nutriției este unul favorit în toate mediile. Adăugați la acest val de informație rolul tot mai însemnat al mișcării, fie că este în aer liber sau la sală. Un aspect vital și sănătos este mai important astăzi decât oricând. Vestea bună este că putem beneficia cu toții rapid și ușor de tendințele și diversitatea informațiilor și că totul este disponibil pe rafturile supermarketurilor și al magazinelor de produse de sănătate, ceea ce ne poate face viața mai ușoară și mai sănătoasă.

  În primul rând trei sfaturi simple: cumpărați produse din zona dumneavoastră regională, pregătiți atent alimentele și petreceți timpul liber făcând mișcare 

  Dieta echilibrată se bazează pe câteva reguli de bază care sunt menționate din nou și din nou, deși ele sunt în esență deja foarte vechi: aportul zilnic și echilibrat de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase de care corpul are nevoie ca și carburanți de bază, oricine le ia pe toate, este deja pe drumul cel bun. In momentul în care ajungem la micronutrienti, cum ar fi: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime sau acizi grași esențiali, este posibil să ne simțim depășiți de complexitatea procurări și încadrării acestora pentru o dieta sănătoasă. De aceea mie îmi place, în acest caz, să las specialiștii să-și spună punctul de vedere. Pentru că, în cei aproape 20 de ani de când folosesc și recomand aceste produse, am avut suficiente ocazii să văd eficacitatea lor și să-mi cunosc corpul și nevoile lui, încît să pot afirma: 20 ani fără medicamente !

  apa

  Un “ingredient” important al unei vieți de calitate este să bem suficient lichid. Indiferent de sezon, fiecare adult ar trebui să consume cel puțin două litri de lichid sănătos pe zi (apa plata sau ceai )

  Regulile pentru o viață sănătoasă includ următoarele puncte:

  •     Procurați alimente diverse, exploatând la maxim oferta din zona unde locuiți și faceți alegeri adecvate anotimpului;
  •      Includeți cereale integrale în meniul zilnic;
  •      Consumați fructe sau legume proaspete zilnic 3-5 porții;
  •      Alegeți proteine de calitate, cum ar fi: anumite lactate (iaurt, branzeturi proapete) zilnic. Brânzeturi mature, carne de la animale crescute în libertate și ouă în mod moderat;
  •      Feriți-vă de alimente grase și prăjite;
  •     Evitati cei trei “dușmani albi” ai sănătății noastre: zaharul rafinat, sarea și făina albă.
  •      Alegeți condimente din plante aromate după preferințe, pot sa dea o savoare deosebită hranei preparate.
  •      Consumul de apă este vital, 1,5 litri pe zi minim, la care adăugăm ceaiuri din plante
  •      Pregătirea delicată a alimentelor este importantă (de exemplu, pe abur sau grill);
  •      Luați-va timp pentru masă și faceți din servirea mesei un eveniment nu o obligație;
  •      Programați-vă zilnic o porție de mișcare (plimbare lunga, dans, inot, fitness, aerobic etc).
  •       Asigurați-vă programul de somn de 7-8 ore/noapte.
  •       Fiți  recunoscatori! Zilnic putem găsi cel puțin 5 motive pentru care putem să fim   recunoscători, este un exercițiu care ne va încărca de energie pozitivă pentru restul zilei.
  •     Rezervă 15-30 min din ziua ta ca să citești, și mintea are nevoie de “hrana de calitate”.

  Menținerea regulilor de bază și furnizarea de substanțe vitale

  Prin aderarea la aceste principii, am pus fundația pentru un stil de viață echilibrat. Astfel, am amânat depunerea kilogramelor în plus, precum și simptomele de carente de nutrientii. Cu toate acestea, există substanțe vitale care sunt greu de observat atunci când acestea lipsesc, dar care au un efect pozitiv dacă le luați în mod regulat. Acest lucru poate fi perfect reglementat prin suplimente alimentare. De exemplu, FOREVER ALOE VERA GEL ™ din planta aloe vera – conține o cantitate concentrată de substanțe vitale esențiale și suplimentează în mod ideal dieta echilibrată. FOREVER DAILY ™ un cocktail de vitamine care acoperă o mare parte din necesitățile noastre și este un partener ideal în rutina zilnică. Iar FOREVER THERM ™, este ajutorul nostru în accelerarea metabolică și surplus de energie, pentru că totuși, uneori mai facem abateri de la regulile corecte.

  Mâncare sănătoasă și multă mișcare

  Rețeta pentru o viață mai bună, mai plină de satisfacții este atât de simplă. O mulțime de exerciții fizice sau chiar dans, o dietă echilibrată și o aprovizionare adecvată cu substanțe vitale. O gândire pozitivă și o atitudine de recunoștință constituie baza unei vieți pline de energie și bună dispoziție.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment