logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cel mai bun cadou pentru o piele îngrijită

  Cel mai bun cadou pentru o piele îngrijită

  Îți recomand un program zilnic de răsfăț cu un ulei de corp de înaltă calitate. Uleiurile de piele sunt garanția frumuseții absolute a pielii. Experții apreciază factorul de îngrijire ridicat al FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL. Hrănește-ți pielea cu un ulei de corp exclusiv pe bază de aloe – pentru o rutină optimă de menținere a frumuseții și tinereții.

  Secretul nostru de frumusețe: FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL are propria formulă pe baza de aloe vera, vitaminele E, A și C. În plus, uleiurile de trandafir și ulei de caise îi asigură un plus de rafinament. Încearcă-l și vei vedea, FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL va fi noul tău favorit pentru o atingere delicată! 

  Uleiurile de corp se confruntă în prezent cu un adevărat boom. Există un motiv pentru asta: mulți dermatologi recomandă uleiuri pentru corp, deoarece sunt considerate a fi din surse naturale și prietenoase cu pielea. Cu FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL ai parte de o senzație de suplețe de lungă durată. Este inodor și se absoarbe foarte repede.

  Foreve Essential Oils Carrier Oil

  Combinația dintre FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL și ALPHA-E FACTOR, un fluid foarte eficient cu cele mai fine ingrediente, este de asemenea o idee inspirată.  Doar două picături amestecate cu FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL sunt suficiente pentru un efect amplificat de hidratare și protecție – în special pentru pielea uscată sau cuticulele sensibile.
  Plimbările în aer liber sunt de asemenea mai plăcute dacă știm că tenul nostru, gâtul și mâinile sunt protejate de o peliculă fină din acest amestec.

  FOREVER ESSENTIAL CARRIER OIL este acum mai ieftin pentru tine. Comandă acum și bucură-te de o piele îngrijită.

  1 Comment
  Share Post
  1 Comment
  • Vasilica Craciun
   Răspunde

   Buna dimineata tuturor! D-na Maria Pop ,va multumesc inca odata pentru toate informatiile daruite cu drag noua !
   Mare-mi este bucuria sa stiu si sa folosesc minunatele produse Forever!
   Si mai mare -mi este bucuria cand pot darui informatii ,timp si cadouri utile si inspirate iar Forever CARIER OIL este un astfel de cadou !

   25 martie 2019 at 10:17

  Post a Comment