logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cu ce mai poate să ne surprindă ALOE FIRST?

  Cu ce mai poate să ne surprindă ALOE FIRST?

  Succesul pe care l-am avut cu articolul despre ALOE FIRST mă face să mai scriu câteva informații despre acest super produs de la Forever. Sunt doar câteva din experiențele pe care le-am avut eu și prietenele mele cu el, deci cu alte cuvinte “Cu ce mai poate să ne surprindă ALOE FIRST?”

  Dacă deja v-ați dușat astazi, este posibil că vi se întâmplă și vouă ca multora dintre noi după duș pielea să devină uscată și chiar să te scarpini un pic. Asta înseamnă că săpunurile pe care le folosești împreună cu temperatura ridicată a apei distrug filmul natural de grăsime de pe piele. Și în aceste momente cea mai buna soluție este ALOE FIRST pulverizat pe pielea încă umedă. Este hidratant, calmant și conține aloe vera în proporție de 81%. Asta este hidratare pură pentru pielea ta.

  ALOE FIRST secretul din poșeta mămicilor

  Eu îl dădeam cu ALOE FIRST, pe fiul meu – spune Cristina H. – ori de câte ori cădea și se julea, pe genunchi, palme, coate. Dacă îi curgea sânge din nas imediat făceam un tampon mic pe care îl îmbibam cu ALOE FIRST, îl puneam în năsuc și sângerarea dispărea. Aftele din gura erau tratate cu ALOE FIRST. Sângerarile după ce scotea câte un dinte erau tratate cu ALOE FIRST. Începutul de roșu în gât era cel mai rapid tratat cu ALOE FIRST, pulverizat în gât. Deja știa că orice îl doare se poate trata cu ALOE FIRST. Chiar am râs o dată: pe soțul meu îl durea capul, s-a dus la el și i-a spus “Tati, dă-te cu First, că nu te mai doare!”.

  să ne surprindă ALOE FIRST?
  Noul născut și ALOE FIRST

  Pentru noii născuți ALOE FIRST este ideal, pielea lor fiind mai sensibila au nevoie de produse de îngrijire de foarte bună calitate. Pentru întregul corp: – ALOE FIRST hidratează optim pielea în timp ce se pregătește pentru alte produse de îngrijire a pielii, astfel încât să poată fi mai bine absorbite. Pielea noului născut se va bucura de senzația de gel de aloe vera, extracte de calendula, gălbenele, cimbru, mușețel, păpădie, eucalipt, salvie, ghimbir, lemn de santal și floare pasiuni. Pe lângă propolisul albinelor, unsprezece ierburi selectate vor îngriji și hidrata pielea sensibilă.

  Neurodermita și ALOE FIRST

  Aveți un ten foarte sensibil, sau neurodermita? ALOE FIRST este produsul ideal. Datorită funcției simple de pulverizare, spray-ul este de asemenea ideal pentru piele iritata. La fel, zonele ușor rănite ale pielii din cauza scarpinatului așteaptă cu nerăbdare îngrijirea corespunzătoare. ALOE FIRST oferă, de asemenea, un sprijin hrănitor pentru pielea stresată și iritată, cum ar fi eczema. 

  ALOE FIRST, tratament pentru păr

  Toate ingredientele din ALOE FIRST sunt favorabile îngrijirii firului de păr și a scalpului, așa că, de ce să nu încercăm? Am avut rezultate foarte bune în scalp seboreic sau mătreață, la firul de păr deteriorat de diverse substanțe chimice folosite, sau în căderea părului. Se pulverizează la rădacina firului și se masează ușor cu mișcari circulare pentru a favoriza absorbția și a îmbunătăți circulația sanguinică la nivelul scalpului. Rezultate? Părul nu mai trebuie spălat așa de des, scade secreția de sebum și are volum. Firul devine strălucitor și primește un aspect sănătos, după o utilizare de 2-3 luni. Se poate pulveriza de 2-3 ori/săptămână deoarece nu afectează aspectul părului. 

  să ne surprindă ALOE FIRST?

  Poți folosi ALOE FIRST spray ca o apă de gură răcoritoare pentru îngrijirea mucoaselor orale. Toată puterea concentrată de aloe pentru întregul corp!

  Un mic truc special: poți să amesteci orice crema preferată de la Forever cu ALOE FIRST 1:1 și vei obține o soluție pe care o vei putea pulveriza cu ușurința și totul se va absorbi mult mai ușor. 

  Așa am aflat cum poate să ne surprindă Aloe First folosește și tu și scrie-ne ce rezultate ai avut tu cu el.

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Aloe First?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă Aloe First

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere.

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment