logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Cu soarele nu-i de glumit! 

  Protectie solara

  Cu soarele nu-i de glumit! 

  Îți place să te atingă soarele pe piele? Te simți așa de bine mângâiat de razele lui. Când soarele strălucește, vrei să te relaxezi la munte, la mare sau măcar la ștrand. Oriunde, dar afară cu prietenii, să stai cât mai mult în aer liber. 
  Dar te rog: Niciodată fără un produs  bun de protecție solară!  Acesta este secretul unei zile reușite, petrecută afară, în natură, cu sau fără soare. Noul ALOE SUNSCREEN este cel mai bun produs de protecție solară cu oxid de zinc, și care oferă cea mai bună protecție UVA și UVB cu SPF 30.
  De ce SPF 30? Pentru că vrem să ne bronzăm frumos dar vrem și o protecție sigură. 
  Aloe vera și vitamina E răsplătesc pielea cu o hidratare perfectă în același timp. Astfel te poți bucura de viața în aer liber!

  De ce protecția solară este atât de importantă

  Adevarul este ca ne place să ne răsfățăm la soare, în aer curat, sau pe un lac pentru a petrece o zi în condiții de relaxare, pentru a urca un vârf, sub cerul albastru sau pentru a face o plimbare cu bicicleta. După o zi în aer liber, neprotejat, vei simți cu siguranță că pielea este mai tensionată decât dimineața. Cauza: Lumina soarelui mareste deshidratarea și pierderea apei din celule. Acestea sunt consecințele radiației UV ce sunt adesea subestimate.

  Razele UVA reprezintă 95% din radiațiile solare. Aceste raze penetrează adânc în piele și joacă un rol important în îmbătrânirea și ridarea ei. Razele UVB sunt mai dăunătoare straturilor exterioare ale pielii, provocând roșeață și arsuri la soare. Efectele ambelor fascicule sunt chiar mai dăunătoare atunci când sunt amplificate de altitudini, suprafețe reflectorizante, zăpadă și gheață – aceasta poate dubla încărcătura.

  Poate vă întrebați dacă un factor de protecție mai mare este mai bun. Este bine de știut că diferențele între o cremă cu SPF ridicat și una cu SPF mediu nu sunt chiar așa de mari.
  ❊ SPF 15 – protejeaza de 94 % din radiații
  ❊ SPF 30 – protejeaza de 97 % din radiații
  ❊ SPF 50 – protejeaza de 98 % din radiații
  Diferența între SPF 15 și SPF 5O este de doar 4% în ceea ce privește absorbția razelor solare !!!

  Cu mult mai important este așadar conținutul în substante protectoare!
  De aceea va recomand ALOE SUNSCREEN: cu factor de protecție 30. Vă protejează de razele ultraviolete, UVA și UVB. Oxidul de zinc natural oferă cel mai înalt nivel de protecție ultravioleta – creând un fel de barieră între piele și cele două tipuri de radiații de tip A (Aging – îmbătrânire) și B (Burning – ardere) Bine de știut: ALOE SUNSCREEN vă oferă protecție solară cu oxid de zinc și este o protecție solară fără nanoparticule.
  ALOE SUNSCREEN este, de asemenea, un agent de protecție solară care nu este lipicios și se absoarbe rapid fără a lasa un film gras pe piele. Și un bonus în plus la toate aceste calitați, miroase excepțional dar discret, a flori de primăvară. 

  ALOE SUNSCREEN vă oferă:

  ✤ factor de protecție solară 30
  ✤ protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB
  ✤ oxid de zinc natural cu cea mai mare protecție UV
  ✤ conține aloe vera și vitamina E
  ✤ rezistent la apă timp de până la 80 de minute
  ✤ recomandat pentru întreaga familie
  ✤ de asemenea, potrivit pentru vegani și vegetarieni

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment