logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cum ne putem ajuta mai bine – numărăm caloriile sau înțelegem chimia corpului?

  numărăm caloriile

  Cum ne putem ajuta mai bine – numărăm caloriile sau înțelegem chimia corpului?

  Numărăm caloriile sau înțelegem chimia corpului?
  Pentru a te convinge că are sens discuția îți voi pune o întrebare simplă: ce este mai indicat să consumăm: 300 calorii de salată de varză sau 300 calorii de ciocolata?

  Știu la ce te gandesti 😁
  Ai vrea ca răspunsul să fie: Mi-e egal!
  Aritmetic 300=300 …. dar, undeva în adâncul sufletului, știi că nu este chiar așa. Și astfel, în demersul nostru spre o alimentație sănătoasă, o să ne îndreptăm cuminți spre cele 300 calorii de salată de varză.

  Să îți mai pun o întrebare simplă, de unde știm că salata se încadrează în categoria alimentelor recomandate? În ce privește ciocolata, știm sigur că este mai mult tolerată decât acceptată să fie consumată într-o dietă.

  Salata face parte din categoria alimentelor alcaline – genul de alimente perfect compatibile cu corpul nostru, și care se recomandă de către nutriționiști să fie consumate în proporție de 60-80% din dieta zilnică. În timp ce ciocolata, de exemplu, este un aliment acid pe care – ai ghicit – este bine să îl consumăm mai rar și mai puțin. Deci în concluzie nu ne ajută întodeauna să numărăm caloriile.

  Acum, pentru că ți-am captat atenția, îți voi spune doar câteva idei despre chimia corpului

  🧭 Consumă cât mai multe alimente alcaline (majoritatea fructelor, unele legumele proaspete și verdețurile). Lămâia este una din favoritele grupei, deși este un produs cu un conținut mare de acizi organici în organism, totuși are un efect alcalinizant. O listă cu alimentele alcaline o poți găsi în articolul “Harana Alcalina – Hrana vie” .

  🧭 Renunță sau redu consumul alimentelor acidifiante. Din acesta categorie fac parte majoritatea alimentelor procesate, sucurile acidulate, carnea, într-o măsura mai mică cerealele și unele leguminoase (soia, lintea, mazărea). O listă cu alimentele acide o poți găsi în același articol “Harana Alcalina – Hrana vie”

  🧭 Susține funcția de curățire și eliminare realizată de rinichi prin simplul gest de a bea suficientă apă zilnic. Îți recomand și articolul Câteva metode prin care poți transforma apa obișnuită într-o băutură magică .

  🧭 Ajută sistemul limfatic să curețe corpul de deșeurile acide care se acumulează prin lipsa de mișcare. Vezi articolul De 2×7 motive să faci mișcare în natură, zilnic!

  🧭 Și nu în ultimul rând, atenție la persoanele pe care le lași să îți influențeze viața. Cunoaștem și evităm genul de persoane despre care se spune: Are un limbaj/comportament acid! Alege compania celor cu care ai preocupări și valori comune. Acele persoane cu care vei fi compatibilă și fie că este vorba de o prietenie sau de iubirea vieții tale, crede-mă tot CHIMIE este! ❤️

  Și pentru a ne ajuta și mai bine recomand programul de detoxifiere Clean9. Poți citi aici câteva păreri ale celor care au folosit acest program și rezultatele lor.

  Contactează-mă online, prin SMS, WhatsApp sau telefonic ( 0743 085 115 ).

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment