logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cum poți să fi luminoasă și să strălucești într-o zi senină de primavară! 

  luminoasă cu sonya

  Cum poți să fi luminoasă și să strălucești într-o zi senină de primavară! 

  Îți dorești acel aer de prospețime ca și cum tocmai te-ai întors dintr-o plimbare în natură? Îți dorești să fi luminoasă și să strălucești?
  Cu acea strălucire pe față, care arată luminozitate și sănătate?
  Frumusețea din spatele ei este SONYA DAILY SKINCARE  Îngrijire cu câteva mici sfaturi de frumusețe pentru o strălucire naturală și un ten curat. SONYA DAILY SKINCARE deține cele mai bune trucuri pentru o piele radiantă, folosind cea mai recentă tendință pentru îngrijirea tenului. În prezent, cremele și măștile pe bază de gel provoacă senzație oferind această strălucire foarte specială a pielii. Produsele inovatoare de îngrijire facială cu complex de gel asigură o hidratare extremă și hrănitoare. Acest lucru este ideal pentru un ten mixt. Textura ușoară este absorbită rapid, previne pielea uscată devenind luminoasă.

  Natura se îmbină cu știința în crearea acestei formule revoluționare pe bază de gel, datorita căreia beneficiile aloe vera ajung exact acolo unde pielea are cea mai mare nevoie de ele, printr-o textura lejeră, care lasă tenul proaspăt și întinerit. Extractele importante de antioxidanți din fructe, uleiuri esențiale și colagen hidrolizat sunt introduse direct în piele, cu șanse foarte mari de absorbție la nivel celular. 
  Tenul sensibil sau tenul mix și-au găsit perechea! 

  Cumpără acum SONYA DAILY SKINCARE și tenul tau va fi mulțumit

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment