logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cum să pierzi “colăceii” din jurul taliei?

  colăceii

  Cum să pierzi “colăceii” din jurul taliei?

  De câte ori ați auzit formularea (la doamne sau la domni cu colăcei în talie) “am metabolismul lent” urmată de un oftat semnificativ ? Cu alte cuvinte: Aș face eu ceva, dar… nu se mai poate face nimic !

  Așa am gandit și eu, timp de mulți ani, și poate aș fi continuat cu această scuză, dacă nu m-aș fi simțit responsabilă pentru afirmația pe care o fac zilnic la întrebarea: Cu ce mă ocup ?

  “Ajut pe cei de langă mine să se simtă mai bine, să arate mai bine și să ducă un stil de viață mai sănătos !”

  Și atunci mi-am spus: Trebuie să existe o explicație !
  Seria articolelor care urmează este rezultatul experienței adunate în mulți ani de studiu, cu mii de consumatori care au obținut rezultate bune și și-au schimbat abordarea cu privire la stilul lor de viață. Și, mai ales cu experiența mea personală, pentru că orice recomandare am făcut cuiva, am experimentat eu înainte, am știut cum funcționează, doar după aceea am recomandat.

  Vestea bună este că această schimbare despre care vom vorbi în continuare este de fapt o simplificare incredibilă a vieții, și vă veți bucura de natura, simplitate și sănătate !
  Am identificat trei elemente importante care contribuie la un stil de viață sănătos și te ajută să pierzi acei „colăcei” din jurul taliei

  1. Apa
  2. Mișcarea
  3. Hrana

  De ce am pus hrană la punctul 3 ? Pentru că oricum îi dăm prea multă atenție și nu acordam importanța cuvenită apei și mișcării.

  Pentru argumente în plus despre consumul de apă, citește articolul – Apa
  Pentru argumente în plus despre mișcare, citește articolul – De 2×7 motive să faci mișcare în natură, zilnic!

  Dacă ne-am obișnuit deja cu formularea că, relația dintre doi oameni, sau, mai exact dintre un bărbat și o femei, o numim chimie. Adică, acel ceva oarecum “misterios” care îi face să fie conectați, pe aceași lungime de undă, înca de la primele întalniri. Mă întelegeți ce spun …. 😊
  Cu atât mai mult, în nutriție, trebuie să acceptam termenul de chimie. Sau, altfel spus, să ne întelegem corpul pornind de la câteva elemente simple de chimie. Și primul dintre ele este raportul alcalin-acid.

  Citește articolul despre Hrană alcalină
  Citește articolul despre Indicele Glicemic
  Citește articolul despre De ce, Fără Gluten?

  Și dacă dorești și o detoxifiere Programul Clean9, este potrivit. Respectat cu strictețe te va ajuta să pierzi primele 4-5 kg nedorite, prin procesul de detoxifiere.

  Contactează-mă pentru mai multe informații online, prin SMS, WhatsApp sau telefonic (0743 085 115).

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment