logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  De ce iubim toamna?

  toamna

  De ce iubim toamna?

  Pentru că ne plac frunzele colorate ale toamnei, aerul mai rece de dimineață, fructele mai aromate. Pentru momentul din zi în care ne dorim un ceai cald, pentru foșnetul frunzelor la plimbarea prin parc, pentru acea lumină speciala de la asfințit în care totul pare poleit cu aur.
  Și încă multe alte motive… Cum ar fi să savurăm la maxim tot ce ne oferă acest anotimp?

  1. Activitățile în aer liber vă mențin în formă

  Petreceți cât mai mult timp posibil în aerul proaspăt și limpede de toamnă, este perioada ideală pentru drumeții. Profitați de ultimele raze de soare și pregătiți sistemul imunitar pentru sezonul rece, plus o dietă sănătoasă cu doza zilnica de vitamina C. Și nu uitați FOREVER ALOE VERA GEL care aduce puterea a 1000 de zile însorite direct în paharele noastre.

  2. Lăsați sufletul să se încarce

  Chiar și în zilele ploioase, toamna emite o seninătate calmă care trebuie să fie folosită după vara plină de evenimente și înainte de Crăciunul stresant. Luați o pauză și faceți-vă suficient timp pentru dvs. Ce ziceți de o după-amiază confortabilă în fotoliul preferat, cu o carte bună? Tot ce lipsește este băutura care te stimulează. Mirosul inconfundabil al ALOE BLOSSOM HERBAL TEA își respectă promisiunea: plăcerea pură! Florile de Aloe Vera, coajă de portocale, scorțișoara și multe alte ingrediente exotice își desfășoară aroma lor unică în cana dumneavoastră.

  3. Bucurați-vă de liniște

  Bucurați-vă pielea stresată de soare cu un pic de odihnă și să vă faceți timp pentru o regenerare extinsă. Ritualurile dvs. de înfrumusețare au nevoie acum de un surplus de prospețime, astfel încât să puteți impresiona cu o strălucire delicată în ciuda iernii. ALOE ACTIVATOR realizat din gel de aloe vera pur este făcut special pentru tenul dumneavoastră. Acest produs versatil promovează procesul de reînnoire a celulelor și poate fi utilizat în mai multe moduri: curățarea, împrospătarea și tonifierea pielii, ceea ce nu reprezintă o problemă pentru ALOE ACTIVATOR. Sfatul meu, folosiți FACIAL MASK POWDER împreună cu ALOE ACTIVATOR preparând instant o mască bogată care vă lasă pielea proaspătă, luminoasa și bine îngrijită.

  4. Preveniți stresul dinainte de Crăciun

  Primele cutii cu turtă dulce și scorțișoară de pe rafturile magazinelor ne reamintesc deja că sezonul de Crăciun începe în curând. Folosiți pauza de toamnă pentru a preveni stresul de Crăciun. Pregătiți totul, de la decoruri, calendare, agende, la listele de cadouri.
  Lista de cadouri este foarte importantă și vă oferă posibilitatea de a pregati totul din timp fără prea mare stres.

  O listă de cadouri poate arată în acest fel:

  În concluzie, bucurați-vă de toamnă și toamna se va bucura de voi.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment