logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Esența naturii concentrată într-o picătură – Lămâie, Mentă, Lavandă

  Forever Essential Oil

  Esența naturii concentrată într-o picătură – Lămâie, Mentă, Lavandă

  Aromaterapia este parte integrantă a unui stil de viață sănătos. De aceea, Forever a inclus uleiurile esențiale în gama sa de produse. Nu pentru că nu ar fi suficientă (cantitativ) oferta pe piață. Dar noi, consumatorii devotați, ne simțim în siguranță în “sfera” produselor oferite de Forever.

  Din gama vasta de uleiuri esențiale care se găsesc pe piață (utilizate în industria alimentară, farmaceutică sau parfumuri) cele mai înalte exigente se adresează uleiurilor esențiale din aromaterapie. Pentru că aici este vorba de “puterea unei picături” în obținerea rezultatelor dorite!

  De aceea, sursele de proveniența a materiei prime (culturi bio, situate în zone ecologice) modul de recoltare, extracția, prelucrara și depozitarea sunt factori determinanți pentru obținerea rezultatelor la nivelul așteptărilor.
  Uleiurile esențiale utilizate în aromaterapie trebuie să fie 100% naturale pentru ca acestea să îndeplinească efectele terapeutice dorite.

  Dacă uleiurile sunt prezentate ca “identic naturale” aceasta înseamna că uleiul este sintetic, este produs în laborator și nu este, așadar adecvat pentru aromaterapie. De asemenea uleiurile sintetice nu dețin “forța vitală” a uleiurilor esențiale care vine din plante. Substanțele chimice, de sinteză, nu conțin “vibrația” plantelor naturale.

  ulei esențial de lămâie - Forever Essential Oil Lemon

  Forever Essential Oil Lemon

  Renumită pentru aroma și parfum, lămâia este una dintre cele mai îndrăgite și eficiente esențe. Originară din Asia este cultivată cu succes în Italia și Argentina, dar California deține supremația în privința acestui gen de culturi. Districtul Ventura, din sudul Californiei, oferă condiții optime de aer, apă, sol, pentru a cultiva cele mai bune soiuri de lămâie. Cu o experiență de peste 40 ani, cultivatorii din această zonă sunt obsedați să produca cel mai bun de ulei de lămâie din lume. Acest ulei este obținut prin presare la rece.

  Idei de utilizare:

  ✻ În apa din care faceți cuburi de gheață, adăugați o picatură de Forever Peppermint și 3-4 picătură de Forever Lemon
  ✻ Adăugați o picătură de Forever Lemo în paharul de aloe vera plus apă, veți îmbunătăți aroma și gustul. De asemenea este un foarte bun diuretic, ajută la reducerea reținerii de lichide în corp.
  ✻ Adaugați 2-3 picături de Forever Lemo în miere, are efect digestiv și detoxifiant.
  ✻ Pentru îndepartarea/atenuarea petelor pigmentare adaugați 1-2 picături Forever Lemo în crema Epiblanc sau Illuminator, vor îmbunătăți efectul acestora.
  ✻ Adaugați Forever Lemo (3 picături) și Forever Peppermint (1 picătură) în flaconul de Aloe First când plecați în vacanță. Utilizați după expunerea la soare pentru reconfortare sau seara pentru protecție împotriva țânțarilor, pulverizați pe păr zilnic pentru protecție de radiații solare și evitarea deshidratării firului de păr.
  ✻ Crește puterea de concentrare, inviorează și împrospătează aerul din încăpere. În Japonia și Franța se utilizează în birouri în cadrul companiilor, pentru efecte mai bune împotriva oboselii și mărirea rezistenței imunitare a anagajaților.
  ✻ În Romania există grădinițe și școli care au introdus în clase difuzoare cu aromaterapie.
  ✻ Are efect de purificare a aerului, asociat cu Forever Peppermint (fum de țigară, pește, etc.)

  Ulei esențial de mentă - Forever Essential Oil Peppermint

  Forever Essential Oil Peppermint

  Materia primă din acest produs este cultivată în solul bogat în cenușă vulcanică din Valea Yokima, această fermă are o experiență în domeniu de peste 85 de ani. Specia de mentă cultivată fiind cu un nivel crescut de mentol, ofera produsului finit un efect plăcut de răcorire și împrospătare. Menta are beneficii aromatice deosebite find un stimulent natural.

  Idei de utilizare:

  ✻ În răceli, dureri, inflamații sau colici, ameliorează disconfortul prin aplicare sau masare în diluție cu o baza (Aloe Vera Gelly)
  ✻ Activează creierul, stimuleaza mintea pentru a putea gândi mai limpede.
  ✻ Purificator al aerului în timpul perioadelor de gripă.
  ✻ Apa de gură, preparată împreună cu Forever Lemon (3 picături) Forever Peppermint (1 picătură) în 100 ml Aloe First.

  Ulei esential de lavanda - Forevr Essential Oil Lavender

  Forever Lavender

  Aroma puternică, specifică regiunii rurale din Bulgaria, conferă produsului Forever Lavender o notă distinctă, de relaxare, calmare și echilibrare.

  Idei de utilizare:

  ✻ Este susținătorul gurmanzilor, inhiba pofta de mâncare. Puneți o picătură în apa de băut, cu 30 min înainte de masă. De asemenea, folosiți lavanda ca și aromatizant în bucătărie. Veți deveni indiferent la tentațiile alimentare.
  ✻ Efect benefic asupra somnului, pentru adulți 1-2 picături pe o dischetă pe noptieră sau o picătură pe pernă.
  ✻ O picatură de lavandă, în lingurița de miere, seara înainte de culcare.
  ✻ Pentru bebelușii agitați, lăsați în camera copilului dozatorul timp de 15 minute, cu 15 minute înainte de a aduce copilul în camera. Va avea un somn foarte liniștit.
  ✻ Datorită efectului antiseptic, puneți 3-4 picături în mașina de spălat haine, sau vase, la clătire.

  Precauții

  ✻ Fiind produse foarte concentrate, folosiți cu precauție. Cantitățile recomandate sunt de ordinul picăturilor. Nu uitați, o picătură este echivalentul unei capsule (medicament/supliment) deci nu veți uitiliza mai mult de 3 picături/zi pentru o persoană adultă.
  ✻ Într-un flacon de 5 ml aveți aproximativ 150 picături.
  Nu se folosește direct pe piele, se amestecă cu o bază (gel, crema, Carrier Oil)
  ✻ Pentru consum intern aplicați o picatură pe o tableta de Absorbent C, Fields of Greens, sau în ceai.
  ✻ Nu lăsați la îndemana copiilor.
  ✻ După desigilare păstrați flaconul în frigider.

  “Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată și un masaj aromat”
  Hippocrates, părintele medicinei

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment