logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Este ACIDUL HIALURONIC important pentru piele și articulații?

  ACIDUL HIALURONIC pentru piele și articulații

  Este ACIDUL HIALURONIC important pentru piele și articulații?

  Aproape orice revistă de frumusețe, actuală se ocupă de fenomenul acidului hialuronic. Starurile și starletele ne asigură că arată așa bine datorită efectului de întinerire al acidului hialorunic.
  Vrem să știm, ce se întâmplă cu miracolul anti-îmbătrânire?
  De ce este atât de important acidul hialuronic pentru pielea și articulațiile tale?
  Ce este de fapt acidul hialuronic?

  Acidul hialuronic este o parte naturală a corpului tău. Acidul hialuronic este produs de corpul însuși și este o materie importantă în construcția țesutului conjunctiv. Avantajele acidul hialuronic: are proprietatea de a reține cantități mari de apă și poate astfel hidrata pielea, asigurând fermitate, încetinind procesul de evoluție a ridurilor. 

  ACIDUL HIALURONIC pentru piele și articulații

  Secretul frumuseții datorită acidului hialuronic

  De-a lungul anilor, din păcate, organismul nostru produce din ce în ce mai puțin acid hialuronic – la doar 40 de ani deja se produce sub 50%, iar la aproximativ 60 de ani, doar puțin sub 10%  din cantitatea pe care o avem disponibilă la vârste fragede. Acidul hialuronic în piele umple golurile dintre fibrele de colagen și elastină. Fiecare gram de acid hialuronic poate reține până la șase litri de apă! Deci pielea și articulațiile noastre pot rămâne netede și elastice.

  Rolul acidului hialuronic de lubrifiant

  Acidul hialuronic este, de asemenea, o componentă majoră a lichidului sinovial, servind ca amortizor și lubrifiant în toate mișcările articulare. Acidul hialuronic păstrează puternice tendoanele și ligamentele. Deoarece se produce mai puțin acid hialuronic odată cu creșterea vârstei, articulațiile, ligamentele și tendoanele pot fi de asemenea tot mai afectate. „Uleiul natural” nu mai unge eficient, iar greutatea pe articulații este mai puțin amortizată.

  Există alimente care stimulează producerea de acid hialuronic?

  Alimentele bogate în vitamine (A, C, E), polifenoli, minerale (magneziu, zinc) și acizi grași Omega-3 stimulează producerea de acid hialuronic  în mod natural în organism.

  Iată câteva din alimentele recomandate: 
  Pește – poți să consumi atât pește (ton, somon, hering, macrou), cât și ulei de pește  – Arctic Sea Omega
  Carnea de pasăre – este o sursa bogată de acid hialuronic.
  Legumele și fructele – spanacul, varza Kale, broccoli, avocado și nucile conțin o mare cantitate de magneziu, care este necesar în producția de acid hialuronic. Roșiile și citricele, în schimb, conțin naringerina, un flavonoid care rupe lanțul de polizaharide, implicit și pe cel de acid hialuronic și favorizează păstrarea acestuia în organism pentru mai mult timp. Consumă și legume rădăcinoase,  precum cartoful, sfeclă, morcovii sau pătrunjelul.
  Produsele pe baza de soia – acesta sunt bogate în estrogen și sunt considerate o sursă esențială de acid hialuronic.

  Dar mai există un mod de a suplimenta aportul de acid hialuronic, prin suplimentele alimentare. Iar cel mai simplu mod de a lua acid hialuronic este – FOREVER ACTIVE HA
  FOREVER ACTIVE HA este un supliment alimentar care conține extract de acid hialuronic, ulei de ghimbir și extract de turmeric. Procedură brevetată Injuv® ne  oferă această formă de dozare necomplicată, care este ușor absorbită și prelucrată de sistemul digestiv. Se recomandă: 2 capsule pe zi.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment