logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Ești toată ziua obosit? Iată cum poți schimba asta

  Oboseala, stres

  Ești toată ziua obosit? Iată cum poți schimba asta

  Ai dormit bine și totuși în scurt timp te simți obosit. Ai ajuns să te simți în timpul zilei ca și cum ai avea nevoie de un pui de somn rapid. Cunoaștem motivele care contribuie la aceasta „senzație de oboseală permanentă”  
  Îți voi spune pe ce să dai vina dacă te simți epuizat.

  Prea multă cafea, prea puține lichide?

  Ai auzit deja de multe ori, dar din păcate, nu este încă pe deplin înțeles: apa este atât de importantă pentru organism iar cafeaua pur și simplu deshidratează! Deci, a considera că dacă bei cafea te hidratezi este la fel cum ai turna benzină peste foc, crezând că dacă este lichid are efect de stingere a focului!

  Cei care nu beau suficientă apă au o digestie încetinită, dorm mai rău noaptea și, prin urmare, sunt obosiți în timpul zilei. Cantitatea normala de apa este de aproximativ 2 litri zilnic. Iar dacă ești o persoană care vrea un calcul exact, înmulțește greutatea (kg) cu 0,033 l/kg. Respectiv, daca ai 70 kg x 0,033 l/kg = 2,31 l apa. Daca te-am convins, dar nu știi exact câtă apă bei zilnic, e simplu, alege o unitate de măsură. Cel mai adecvat este flaconul de 500 ml. Seara foarte ușor poți să verifici cât de multa apă ai băut pe parcursul zilei. Și dacă trebuie să crești consumul pentru a ajunge la valoarea recomandată, poți face asta progresiv. 

  obosit

  Îți place cafeaua ca un pick-me-up? Dacă și așa te simți obosit toată ziua, poate fi și pentru că deja bei prea multă cafea! Cercetătorii au descoperit că o cantitate mică de cofeină este stimulantă, dar o cantitate prea mare de cofeina provoacă exact opusul. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Kentucky din Nord, între 200 și 300 de miligrame de cofeină sunt OK pentru corp. O ceașcă de cafea la filtru (200 ml) conține cca. 115-175 mg cofeină conform Asociației naționale americane pentru băuturi non-alcoolice. Prea multă cofeină, ne face să ne simțim obosiți.

  O alternativă minunată la cafea este Forever Active Boost. Prin acest produs, Forever intra pe o piață dinamică, în continuă creștere cu un produs inovator și unic. FAB sau FAB X este singura băutură energizantă care oferă o doză dublă de energie:
  ► Una instantanee – care provine din guarana și cofeina.
  ► Una pe termen lung – datorită amestecului brevetat de ingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7 care a ajutat sportivii ruși să câștige peste 130 medalii la Olimpiade.
  ► La care s-a adaugat Aloe Vera Gel 100% stabilizat, care contribuie cu toate beneficiile nutritive ale plantei. 

  Aloe Blossom Herbal Tea

  Doar că nu trebuie să uitam de hidratare, iar singurul lichid pe care putem să îl echivalam cu apa este ceaiul. Vă recomandam deci, ALOE BLOSSOM HERBAL TEA. Florile de aloe vera amestecate cu mirodenii și plante medicinale de pe 5 continente fac infuzia să fie o adevărată experiență gustativă – caldă sau rece.  ALOE BLOSSOM HERBAL TEA nu numai că are un gust cu adevărat delicios de scorțișoară și coajă de portocale dar vă și stimulează metabolismul, și este, de asemenea, un foarte bun digestiv. Dacă umpli de dimineața un termos sau o cana mare, atunci te poți bucura de ceai pe tot parcursul zilei și astfel poți asigura hidratarea corpului într-un mod placut. 

  Biroul tău arată sălbatic?

  Iubești haosul creativ din jurul tău? Biroul tău este ca un depozit sălbatic? Ar trebui să-l ordonezi ! Potrivit psihologilor, este deosebit de dificil pentru creierul nostru să ne concentrăm pe ceva atunci când există multe lucruri aglomerate în jurul nostru. Deci, dacă lucrezi la un birou dezordonat, creierul tău este copleșit – ești deja obosit pana la prânz și mai este mult până la finalul programului. Cu cât mai puține distrageri, cu atât mai bune rezultate!

  Mesele la ore fixe nu sunt pentru tine?

  Îți place să sari o masă sau două? Timpul este prea scurt pentru micul dejun? Un prânz – cât de inutil pare când esti deja în criză de timp? Trebuie să știi, corpul tău are nevoie de un aport regulat de energie, altfel închide funcțiile și te vei simți obosit și foarte obosit. În acest caz ar trebui să ai mereu mici gustări disponibile în apropiere: fructele și legumele sau chiar nucile sunt excelente.

  FastBreak

  Ideal este de asemenea FOREVER FAST BREAK. Deliciosul baton hipocaloric, în doar 200 calorii ofera 50% din necesarul de nutrienți pentru o zi. În plus, oferă proteine de înaltă calitate, acizi grași polinesaturați valoroși și fibre. Ai putea să-l numești: Cea mai sănătoasă ispită dulce din lume! Îti va place sigur și ție și colegilor de la birou.

  Forever Daily

  Pentru a oferi organismului tău o nutriție regulată și echilibrată, îți recomand FOREVER DAILY, o combinație ideală de vitamine și minerale. Bine de știut: două comprimate conțin 100% din aportul zilnic recomandat de vitamine A, D, E, C, B1, B3, B2, B6 și B12, precum și acid folic. Perfect pentru cei care doresc să facă ceva mai mult pentru sanatatea lor și pentru o energie mai bună fără să mai fi obosit. 

  Mișcă-te și fi activ 

  În niciun caz nu trebuie să stai toata ziua la birou. Fiecare stimul extern îți trezește creierul. Oricând poți găsi un prilej de a fi în acțiune. Ridică-te și spune-i personal colegului despre situație, în loc să-i scrii al zece-lea e-mail. Trebuie să mergi la un alt etaj? Nimic mai bun decât atât, poți folosi o scară pentru asta. Fi un campion care evita aglomeratia scarilor rulante. La scarile normale nu prea este înghesuială. Folosește fiecare ocazie de a te mișca. Iar după program dacă se poate mergi pe jos acasă.

  Poți veni în ajutorul corpului tău în multe feluri, el are nevoie de sprijin suplimentar din exterior și puțină creativitate. Nutrienții de calitate te fac să te simți mai eficient, să ai mai multă energie și rezistență.

  Forever Argi+

  Forever a lansat ARGI +, un produs care combină aminoacidul L-arginină cu vitamine antioxidante.  O combinație ideală cu extracte de struguri și fructe de pădure, rodie și vitaminele valoroase C, K2, D3, B6, B12 și acid folic – pentru toți oamenii activi și cei care doresc să rămână activi, rezistenți și cu o stare permanentă de bine.

  Cu atât de multe ajutoare inspirate vei avea energie și un tonus bun pe tot parcusul zilei iar eu voi fi fericită că am putut să te ajut să îți schimbi dispoziția. 
  Pe curand, 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment