logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Experiența unui bărbat cu programul ”Clean 9” de la Forever 

  Experiența

  Experiența unui bărbat cu programul ”Clean 9” de la Forever 

  Domnilor știu, nu ați spune niciodată că nu aveți toxine în corp. Dar, să faceți o detoxifiere? … poate părea prea mult sau prea pretențios pentru un bărbat. De aceea am cerut unui prieten să vă redea povestea lui. 
  Ca de la bărbat la bărbat! Să-l ascultam deci pe Tudor:

  Cunosc și folosesc produsele “Forever” de foarte mult timp…, cred că de vreo 20 de ani. Deci nu încrederea în calitatea și eficiența acestora – sau lipsa acesteia – a stat în calea unei cure ”Clean 9”. Mai mult a fost îndoiala că voi putea include noi puncte într-un program deja destul de încărcat. Ideea era că dacă urmez acest program, atunci să-l urmez corect pentru a avea rezultatele așteptate și a profita de toate beneficiile oferite. După cum este cazul de cele mai multe ori cu lucrurile bune care mi se întâmplă, soția mea a fost cea care a înclinat balanța în favoarea ”Clean 9”. Astfel este cel mai practic: nu trebuiesc gătite două meniuri diferite, ne-am susținut unul pe celălalt și amândoi ne-am simțit mai bine.

  Privind retrospectiv, pot spune că toate grijile – în special pentru primele două zile (… cum adică să nu mănânci nimic, doar pastile ? …) au fost exagerate. Nu sunt nutriționist și astfel nu-mi pot explica, dar cert este că urmând cu rigurozitate programul nu am suferit niciodată de foame. Poate că primele zile au fost oarecum stresante pentru că rutina zilnică a fost sensibil modificată, dar după câteva zile am intrat în ritm și totul părea perfect normal. Și, la urma urmei, sunt doar nouă zile; dacă se începe sâmbătă, duminica următoare este deja gata.

  Experiența mea cu Clean9

  Pe parcurs ce programul Clean 9 avansa, pot spune că mă simțeam tot mai bine. Dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost puterea de concentrare: totul se rezolva mai repede și parcă cu mai puțin efort. 

  Pe cântar nu mă mai urcasem de câțiva ani, pur și simplu pentru că nu eram curios. Dar pentru că programul o cere, am făcut-o și pe asta. În urma acestei cure de detoxifiere, ca efect secundar, m-am trezit că la sfârșit îmi lipseau câteva kilograme. Șase, mai precis, și nu pot să zic că le-am simțit lipsa timp de un an și jumătate. După sărbătorile de iarnă m-am trezit cu 2 kg în plus – probabil cadou de Crăciun 😉 . Sincer, nu vreau să slăbesc. Am urmat programul Clean 9 nu pe post de dietă de slăbit ci urmăream o detoxifiere cât mai temeinică. Pastilele nu sunt pastile de slăbit, ci asigură organismului tot ce are nevoie pentru buna funcționare. Ca urmare, acesta are posibilitatea să-și regleze metabolismul și să elimine reziduurile adunate de ani de zile. Astfel, ce este în plus sau nociv este ars – transformat în energie – sau eliminat, ducând la o slăbire rapidă (zic eu). De la 80 la 74 kg în 9 zile la 1,80 m și “cinzeci-si-ce-dacă” de ani găsesc că este OK.

  Ceea ce este, de asemenea, interesant, este că deprinderile din aceste doar nouă zile rămân întipărite, te însoțesc și ajută pe mai departe. Nu sunt un tip sportiv dar nici sedentar. Sfârșiturile de săptămână sunt rezervate în general, în funcție de anotimp și vreme, pentru drumeții pe jos sau cu bicicletele, schi, înot… nimic exagerat. Gimnastica zilnică a venit cam ”pe nepusă masă”, dar m-a prins. Acum am înlocuit-o cu mersul pe jos (în cazul meu este mai convenabil). În loc să parchez ”în buricul târgului”, am găsit un loc drăguț și liniștit und mereu găsesc loc de parcare, cam la 3 km de birou. Am scăpat de stres și m-am ales cu ”picior frumos” (cam o oră de mers zilnic, între 10 și 11.000 pași, în funcție de traseul ales). 

  Din punctul meu de vedere, programul Clean 9 nu a fost nici pe departe așa de greu cum credem. Cred că ceva mai solicitant a fost pentru soția mea care a trebuit să calculeze caloriile din meniurile preparate și să le țină evidența. Ideile și principiile din Clean 9 le folosește în continuare, gătind normal. 

  Acum, după aproape doi ani, cred că se simte nevoia unei reluări. Pentru că oricât ne străduim să trăim sănătos, n-o putem face într-un glob de sticlă care să ne protejeze de toate agresiunile. Iar, pentru mine, o minte limpede și cu randament sporit este de neprețuit.

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Clean 9? Dorești și tu asemenea rezultate? Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă combinația de arome preferată

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  ✅ Reducere de 5% încă de la prima achiziție ✅ Efect pe o durată de cel puțin 6 luni ✅ Consiliere gratuită ✅ Broșură de suport ✅ Adăugarea într-un grup Facebook de susținere pe această temă ✅ Rețete delicioase

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment