logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Fericit cu principiul Pareto

  principul Pareto

  Fericit cu principiul Pareto

  Principiul Pareto ne arată în multe domenii ale vieții, cum ai mai mult succes cu mai puțin efort, dar bine distribuit. Principul Pareto, denumit după economistul italian Vilfredo Pareto, mai este cunoscut ca regula 80/20 sau legea celor puțini dar critici. 
  Este o regulă generală frecvent utilizată în domeniul afacerilor; de exemplu, „80% din vânzări provin de la 20% din clienți”. Oamenii poartă 20% din hainele care le au 80% din timp. 20% din sportivi câștigă 80% din premii. Există foarte multe aplicații ale acestei reguli 20/80 în foarte multe domenii iar eu am să-ți prezint 4 dintre ele.

  1.Sport da, dar corect
  Mai puțin este mai mult: principiului Pareto, se poate aplica și în cadrul programului de antrenament! Cu 20% din antrenament, puteți obține 80% din succesul dvs. Dar, cu un antrenament extrem de eficient. În cadrul antrenamentului de anduranță, aceasta înseamnă că intervale scurte și intense pot fi la fel de eficiente ca și exercițiile cardio. Sfatul meu: îți recomand programul sportiv F15 variat din seriile F.I.T. Și o să îți dau un exemplu personal. Spui că nu ai timp să mergi la sală, să stai o oră și să faci anumite exerciții programate? Ce fac eu? Pe bicicleta de interior, pedalez intens 8 intervale de cate 2 min cu 1 min pauza între ele. Cât dureaza? 23 min! Iar în acest timp pot să ascult un webinar sau muzică 😊 Antrenamentul poate fi distractiv – folosește-ți creativitatea!

  2. Principiul Pareto în gospodărie
  Curățenia generală îți ia mult timp și îți distruge întreaga sâmbătă dimineața? Încercați principiul Pareto acasă și încercați să obțineți mai mult cu mai puțin efort. Pentru o impresie decentă este suficient să curățați pardoseala, în același timp dați de lucru mașini de spălat haine și curățați suprafețele de praf. Un plan de curățenie vă poate ajuta să găsiți perioade mai potrivite pentru curățarea casei, implicând și membrii ai familiei, pe cei care întradevăr vă pot ajuta 😁
  Nu uitați de detergentul multifuncțional FOREVER ALOE MPD 2X ULTRA. Cu el veți putea să vă luați adio de la petele mari și mici! Este universal, pentru faianță, orice tip de pardoselă, haine, vase încărcate de grăsime, etc. Agentul de curățare este prietenos cu mediul, concentrat și prietenos cu pielea ta. Mâinile îți vor arăta foarte bine iar prietenele tale vor crede că în casa ta curățenia se face singură. Cu un singur produs realizezi atât de multă curățenie!

  Forever Aloe MPD 2xUltra

  3. La muncă: managementul timpului
  Gestionarea eficientă a timpului nu este doar un criteriu de recrutare pentru mulți profesioniști în domeniul resurselor umane, ci vă separă de alți colegi de la serviciu. Principiul Pareto afirmă că prin utilizarea eficienta a 20% din timpul dvs. puteți obține deja 80% din rezultate.
  Cum este posibil? Prin crearea unei liste de priorități. Când îndepliniți mai întâi cele mai importante sarcini și renunțați la perfecționismul existent, atunci aveți deja multă muncă indeplinita. Puteți să vă împărțiți timpul astfel încât 20% din activitățile absolut necesare să le realizați prioritar, diferența de 80% ar fi activități care pot fi delegate altora sau suportă o mică amânare. Iar în ceea ce privește colegii de munca, 20% din ei generează 80% din rezultate. Deci, atenție cu cine te asociezi în timpul tău productiv! Astfel, cele mai importante lucruri se fac imediat la început și vă vor da satisfacție și un sentiment plăcut al datoriei împlinite. Dar și energie și motivație pentru a continua restul zilei.

  4.Regula 80/20 este, de asemenea valabila și în timpul liber
  Principiul Pareto poate fi, de asemenea, un criteriu esențial pentru petrecerea timpului tău liber. Dacă vă concentrați pe elementele esențiale, atunci veți găsi mult mai mult timp pentru alte lucruri plăcute pe care vreți să le includeți în viața voastră.
  ✿ Nu trebuie să faci cele mai sofisticate meniuri la întâlnire cu prietenii tăi.
  ✿ Fă-ți listele inteligente de cumpărături, ceea ce înseamnă că dacă obișnuiești să mergi la aceleași magazine, știi unde se găsesc produsele iar trecerea lor pe listă în ordinea în care apar pe raft îți va scurta timpul petrecut în magazin.
  ✿ Există “timp pierdut” în trafic sau asteptând pe cineva sau ceva, obișnuiește-te să îl “câștigi” învățând ceva nou, fie prin ascultarea unui audiobook fie prin citire și atunci așteptarea se va transforma într-un moment plăcut.
  Dar dacă totuși, programul mult prea încărcat ne face să devenim un pic mai stresați: Cu FOREVER DAILY, poți folosi o combinație echilibrată de vitamine și minerale pentru a oferi organismului tot ce are nevoie pentru o zi. Cu extracte naturale de nutrienți din fructe și legume pentru un sistem imunitar puternic și cea mai bună performanță mentală!

  produse Forever Daily
  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment