logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Gustarea celor Mici o Mare provocare

  gustarea

  Gustarea celor Mici o Mare provocare

  Sănătatea o întreținem zi de zi, iar întreținerea ei cere unele cunoștințe în acest sens. Aceste cunoștințe formează “un stil de viață”. Stilul de viață nu este ceva ce iei să-ți treacă o durere – așa ca pe o pastilă. Stilul de viață este felul în care trăiești zi de zi. Este felul în care mănânci (ce anume mănânci chiar și gustarea), câtă mișcare pe zi faci și ce fel de mișcare, câtă apă bei pe zi și ce fel de apă (minerală, plată), câte dulciuri mănânci, cât de mult te destinzi (dansezi, razi, faci ceva care îți place) etc.

  Toate aceste lucruri fac niște oameni sănătoși, sau niște oameni predispuși la boli sau chiar bolnavi. Deci toate aceste cunoștințe te ajută să faci alegerile potrivite. Iar când ne gândim la cei mici care nu știu, nu au cunoștințe și ne iau pe noi cei mari ca și modele ar trebui să ne dăm mai mult interesul să la dezvoltăm de mici un stil de viață sănătos și să încercăm să nu îi expunem așa ușor bolilor moderne.

  Gustarea

  În acest caz, nu doar mesele principale sunt o prioritate ci și gustarea. De ce să alegi chipsuri sau prăjituri drept gustări când poți apela la produse naturale și delicioase? Deși foarte mulți părinți se tem că gustările pot strica apetitul celor mici, când vine vorba despre gustări bune (fructe, fructe uscate) atunci situația se schimbă.

  Un măr pe zi se zice ca ține doctorul departe și este gustarea ideală pentru copiii noștri la fel și pentru noi. Este o sursa bogata de vitamine, fibre, antioxidanți și de asemenea sunt foarte hidratante.

  Tot ca și o gustare putem oferi copilului nostru morcovi. Copiii iubesc morcovii pentru că sunt crocanți și dulci iar noi îi iubim pentru că sunt adevarate bombe de vitamina A și atunci când îi mâncăm ne curăță și cavitatea bucală.

  Pentru pachetelul cu gustare de la școală mai putem alege și câteva nuci sau alune (nesărate, neprajite) care sunt o sursa importantă de proteine vegetale.
  Mai putem adăuga și câteva stafide sănătoase pentru copii (dar și pentru adulți) deoarece au proprietăți antioxidante ce ajută în lupta împotriva cancerului.
  Datorită zaharurilor sănătoase pe care le conțin, stafidele pot fi soluții eficiente în perioadele ce urmează unor eforturi fizice sau intelectuale intense. Acest lucru îi va ajuta pe cei mici să fie mai concentrați și să studieze mai bine.

  De ce suplimente?

  Ar mai fi o mulțime de exemple pe care să vi le dau, referitor la alimente naturale, sănătoasă. Dar, mă voi opri aici pentru că statisticile nu sunt de loc optimiste. Valoarea nutritivă a vegetalelor a scăzut dramatic cu zeci de procente, datorită săraciri solului.
  Pentru a-și asigura necesarul zilnic de vitamine și minerale din hrană, cei mici și foarte mici, ar trebui să mănânce în cantități multiplicate aceste vegetale, iar cand e vorba de copii, știm că pentru ei este o mare provocare. De aceea, în mod invariabil, este bine să apelam la “ajutoare” de preferință cele sigure, verificate prin experiența proprie, și de cea mai bună calitate.

  Pentru a completa necesarul de vitamine care să-i ajute pe copii să treacă mai ușor prin toamna cea umedă și rece vă recomand suplimentul nutritiv Forever Kids în culori şi forme amuzante pe care copiii le vor îndrăgi. Amuzante şi delicioase, aceste multivitamine asigură atât adulţilor, cât şi copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienţi care le pot lipsi din alimentaţie.

  Forever Kids

  Și dacă totuși prin vecini apar ceva răceli, și copiii noștri începe să tușească ne gândim că avem nevoie de ceva cu acțiune bactericidă (ucide bacterii), bacteriostatic (oprește dezvoltarea bacteriilor) atunci ce poate fi mai bun decat Forever Bee Propolis. Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente și poate fi adăugat lângă gustarea copiilor.

  propolis forever

  Un supliment de vitamina C niciodată nu strica. Vitamina C este recunoscută pentru efectul său împotriva infecțiilor virale și este administrată în special pentru imunizarea copiilor. Sistemul imunitar al copiilor este încă în dezvoltare, de aceea aceștia fac parte dintr-o categorie mai sensibila în ceea ce privește contractarea diferitor afecțiuni. Vitamina C acționează pentru activarea sistemului imunitar prin creșterea producției de leucocite, de imunoglobine și de interferon. De asemenea, vitamina C apără organismul prin contribuția sa la “digerarea” particulelor străine care reușesc să pătrundă în organism. Forever Living Products a creat un produs original și natural Forever Absorbent-C care ne asigură că cele 60 mg de vitamina C dintr-o tabletă sunt absorbite complet, adăugând 500 mg de tărâţe de ovăz, ce conţin fibre vegetale cu solubilitate crescută. Absorbent-C cu tărâţe de ovăz este un supliment nutritiv excepţional, ce combină două substanţe nutritive vitale. Compoziţia produsului, elaborată printr-un procedeu unic, reprezintă un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate să dispună de întreaga cantitate de vitamina C din fiecare tabletă.

  absorbent-C forever

  Un alt produs extraordinar ce poate fi servit ca și gustarea ideală, pe care copiii o vor îndragii este Forever Lite ultra. Are arome naturale și proteine vegetale, disponibile în două variante delicioase: ciocolată și vanilie. Se poate pregati cu lapte, iaurt sau sucuri de fructe la care se pot adauga si cereale. Shake-ul Forever Lite Ultra furnizează toate vitaminele și mineralele indicate în informații despre produs, precum și cei 18 aminoacizi importanți.

  Toate aceste suplimente alimentare dacă sunt însoțite și de sucul de aloe vera veți avea parte de o toamnă mai liniștită.

  Această mică informație pe care o împart cu voi cititorii mei este o cărămidă mica care construiește stilul de viață sănătos pe care eu îl practic și pe care vă invit să-l practicați și voi împreună cu familia voastră, bucurându-vă de sănătate.

  Sper ca aceste sfaturi / recomandări să vă fie de folos vouă mămicilor perfecte și să vă ajute – părinți și copii deopotrivă – să savurați la maxim minunățiile acestei lumi. Pe acele mămici care își doresc și aceste produse în arsenalul lor, le aștept să mă contacteze la telefon, folosind formularul de contact, pe e-mail sau Facebook.
  O mamica bine informata face fata la multe provocari, inclusiv la aceasta.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment