logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  O porție de “Hrană Vie” mereu disponibilă pentru tine

  hrană vie

  O porție de “Hrană Vie” mereu disponibilă pentru tine

  Discuțiile despre alimentația cu hrană vie au devenit un subiect tot mai mult dezbătut atât în mediul online cât și în conversațiile uzuale. Mi-am propus să rezum în câteva idei unde se încadrează hrana vie într-un stil de alimentație pe care îl dorim să fie cât mai sănătos:

  ❖ Există alimentația epocii contemporane, obținută prin procedee industriale. Este genul de hrană despre care deja știm, că pentru conservarea și siguranța alimentară, conține aditivi alimentari. În acest gen de alimente, pentru a fi gustoase și atrăgătoare exista cantități ascunse de zahar, amidon, coloranți alimentari, potențatori de arome. Și chiar dacă la nivel de aliment individual, doza de aditivi alimentari se încadrează în limitele admise de lege, prin ingerarea mai multor alimente de acest tip, doza aditivilor crește exponențial iar efectele toxice ale lor se cumulează și se fac simțite pe termen lung.

  ❖ Poate sunteți genul de persoană care evitați alimentele din prima categorie și sunteti adepții mâncării gătite în casă, din cele mai bune și sănătoase ingrediente. Este o decizie foarte bună, dar și aici trebuie știut, un aliment gătit se numește “hrană concentrată” și pentru sănătatea aparatului digestiv,  este bine să se consume doar o masă pe zi, și de preferință, nu seara. 

  ❖ Și am ajuns la cele 3-5 porții de legume și fructe, recomandate cu căldură sau cu insistență, pe toate canalele de comunicare. Aici intervin alimentele crude, proaspete, așa cum le mâncau pe vremuri strămoșii noștri. Ele sunt încărcate de vitamine, minerale, enzime și substanțe benefice. Aceasta este hrana vie, pe care o regăsim în orice aliment de origine vegetală. 

  De ce e mai bine sa consumam acest gen de hrana? Pentru că de aici primim energia. Motoarele merg bine cu un combustibil de calitate. Cu toate acestea, puțini dintre noi realizează că tocmai calitatea alimentelor determină performanțele noastre fizice, emoționale și mentale. Și încă o precizare, consumând hrană de calitate, organismul se va simți bine hrănit cu o cantitate mult mai mică.

  Vrem să consumăm 3-5 porții de legume și fructe dar timpul nu ne permite? Apelăm la ajutoare “inteligente”.
  Și așa am ajuns la categoria suplimentelor de hrană, produse din extracte naturale de legume, fructe, cereale, semințe. Aceste ingrediente sunt cultivate în medii ecologice, sunt culturi bio, recoltate în faza în care sunt bine coapte și au cea mai bună proporție de nutrienți de calitate. Pentru a ramane “hrană vie” chiar și în urma operației de extragere a nutrienților, se utilizeaza un procedeu de liofilizare brevetat, marca Forever. Prin acest procedeu avem garantate menținerea vie a fitonutrienților și a antioxidanților din suplimente.  

  Forever Supergreens energie verde / hrană vie

  ✿ Știți FOREVER SUPERGREENS? Acest smoothie verde conține peste 20 de fructe și legume plus aloe vera. Atâta putere verde concentrata intr-un plic, cu greu vei putea prepara la un moment dat în bucătăria ta. Cu un super smoothie, îi poți oferi corpului tău super alimente valoroase, cum ar fi spanac, semințe de struguri, spirulina, kale, ceai verde și extracte de broccoli. FOREVER SUPERGREENS îți oferă nutrienți și antioxidanți esențiali pentru a te menține în formă. Vitamina C și magneziul conținute contribuie la reducerea oboselii. Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ prin reducerea nivelului de radicali liberi. Chiar și un pH dezechilibrat (hiper-aciditate gastrică) poate fi readus în echilibru prin consumul de hrană verde.  De asemenea îi ajută mult pe cei care au probleme cu tranzitul intestinal.

  Forever Daily / hrană vie

  Forever Daily – așa cum reiese și din denumire, furnizează zilnic un amestec perfect echilibrat de 50 de nutrienți naturali importanți. Conține bioflavonoide, antioxidanți de ultima generație, obtinuți pe baza tehnologiei moleculare iar pentru o mai bună absorbție de către organism s-a adăugat complexul AOS (aloe oligozaharide) brevetat de Forever. Aceasta formulă unică a fost concepută pentru a ne hrăni și proteja organismul prin completarea carențelor nutriționale din dieta zilnică, ajutându-ne să ne bucurăm de vitalitate și o stare optimă de sănătate chiar și în sezonul cu temperaturi mai scăzute și cu mai puțina lumină solară.

  Hrană vie Argi + cu Largina

  ✿ Oamenii activi sunt încântați de ARGI +. Un pliculeț dizolvat în apă sau aloe vera, se transformă într-o băutură delicioasă cu efecte benefice, datorita ingredientelor valoroase cum sunt:
    ► L-arginină (numita si “molecula miracol”) care contribuie la o tensiune arterială normală și în general la sănătatea sistemului cardiovascular. 
    ► Rodie – binecunoscuta pentru puternicele sale proprietăți antioxidante.
    ► Extract de vin roșu – pentru a menține colesterolul la un nivel normal în organism. 
    ► Coaja de strugure și extract din fructe de pădure pentru sănătatea sistemului cardio-vascular și sprijinirea funcției imunitare a organismului.

  ✿ Aceste suplimente alimentare, încadrate perfect în categoria “hrana vie” se asociază cel mai bine cu fermecatorul flacon de 330 ml de mini-aloe. Ușor de strecurat în geantă ne însoțește tot restul zilei, asigurându-ne energia și starea de bine de care toți avem nevoie.  

  “Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Momentul în care totul se umple de ultima picătură de frumusețe, ca și cum natura ar fi economisit din frumusețile ei pentru momentul final.” – Lauren DeStefano

  Toamnă frumoasă
  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment