logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  În echilibru – din cap până în picioare

  În echilibru

  În echilibru – din cap până în picioare

  Pledez pentru sănătate în permanență nu numai toamna sau primăvara. Dar totuși, cum acesta este sezonul “preferat” de răceala și gripă, revin cu un articol despre sistemul imunitar puternic care vă poate asigura o viață sănătoasă, ferită de suferințe. Sistemul imunitar nu îl poți vedea, nu îl poți auzi și totuși el este acolo și lucrează în permanență pentru binele fiecăruia.
  Sunt mai multe metode destinate echilibrării sistemului imunitar iar eu prefer să o fac printr-un stil de viață sănătos.

  Reducerea nivelului de stres. Stresul pe termen lung poate slăbi capacitatea sistemului imunitar şi poate favoriza instalarea cancerului așa cum arată cercetările realizate de către oamenii de ştiinţă americani de la Universitatea din Wisconsin. 
  Pentru a reduce nivelul de stres, organizează-ți programul fără supra-aglomerări, petrece ceva mai mult timp în aer liber, mergi pe bicicleta, ascultă muzică, citește o glumă, și în acest fel vei reuși să te deconectezi puțin chiar și în mijlocul problemelor. 

  Zâmbetul are puterea de a reduce din efectele stresului, chiar dacă nu te simți cel mai fericit în momentele în care zâmbești. E suficient să ai un mic motiv de bucurie, să te gândești la cineva drag sau la ceva plăcut.

  Mirosul lavandei face minuni și te poate ajuta să alungi momentele de tensiune. Pune doua-trei picături de FOREVER ESSENTIAL OILS LAVENDER într-un bol și lasă-te cuprinsă de aroma relaxantă.

  O atitudine pozitivă are un efect benefic asupra organismului. Încearcă să îți schimbi atitudinea și să vezi și partea pozitivă a lucrurilor, căci la fiecare problemă se regăsește soluția adecvată. Un om înțelept spunea că “Lucrurile bune li se întâmplă celor care au o atitudine bună. Adevărata bucurie este “o lucrare” care se petrece în interiorul nostru și care nu are de-a face cu oamenii sau cu situațiile exterioare.”

  Vorbiți cu prietenii. Cu toții știm că prieteniile sunt importante în viața noastră, însă mai rar ne-a fost dat să auzim că ele au și un efect benefic asupra sănătății noastre. Un studiu recent a demonstrat că persoanele care au relații sociale solide au cu 50% mai multe șanse de a atinge o vârstă înaintată, decât cele mai solitare.

  Consumați alimente antioxidante. Consumul de fructe și legume vă poate ajuta să obțineți cantitatea necesară de antioxidanți pentru menținerea unei vieți sănătoase. Acești nutrienti care se găsesc în “hrana vie” ajută celulele să se protejeze de radicalii liberi, acele molecule agresive care le pot distruge. Pentru o paletă largă de antioxidanți, alegeți fructe și legume de culori diferite conform National Cancer Institute. 

  Spălați-vă regulat pe mâini. Una dintre cele mai ușoare modalități de a vă ajuta sistemul imunitar este aceea de a vă spăla mâinile în mod regulat. Este și una dintre metodele de a vă menține sănătos. Săpunul ALOE HAND SOAP nu ar trebui să lipsească din nici o locuință: curăță ușor și în acelasi timp îți hidratează pielea sensibilă.

  ❖ Asigurați-vă aportul de nutrienti esențiali pentru întărirea sistemului imunitar cu FOREVER BEE POLLEN. Cu polen pur din arii naturale protejate, miere prețioasă și lăptișor de matca, adăugați un plus de valoare hranei voastre zilnice. Cu ingredientele prețioase din FOREVER BEE POLLEN aveți cea mai bună sursă de energie. 
  Pentru  un sistem imunitar puternic lipsit de stres, ideal este și lăptișorul de matcă FOREVER ROYAL JELLY. Mai este denumit și “hrana reginei” bogat în nutrienți indispensabili organismului, ce îl transformă într-un stimulent biologic cu acțiune regeneratoare asupra celulelor. Este un tonic general, fizic și psihic. Datorită concentrației mari de substanțe hrănitoare care intră în compoziția sa, lăptișorul de matcă este energizant natural, iar includerea lui în dieta zilnică alungă oboseala și combate efectele stresului.

  Dormiți suficient. În lipsa unui somn corespunzător, sistemul imunitar nu are resursele necesare pentru a lupta împotriva bolilor. Majoritatea adulților au nevoie de 7-9 ore de somn pentru a funcționa corespunzător. Pentru un somn odihnitor încercați să păstrați un program regulat de somn, evitați cafeaua și alcoolul înainte de culcare, mențineți o temperatură confortabilă în camera în care dormiți, scrie National Institute of Neurological Disorders and Stroke.  Un efect benefic asupra somnului, îl are ALOE BLOSSOM HERBAL TEA, consumat cu aproximativ 2-3 ore înainte de culcare. Nu conține cofeină, are un efect calmant asupra sistemului nervos dar și asupra aparatului digestiv. 

  alimentație sănatoasă

  Dacă te bucuri de o porție zilnică de FOREVER ALOE VERA GEL atunci te bucuri și de un sistem imunitar puternic. Cu un conținut ridicat de vitamina C, este un beneficiu pentru organismul tău. Și cu siguranță ști asta, Vitamina C este un adevărat multi-talent în tot ceea ce poate face, dar de asemenea trebuie asigurată zilnic în alimentatie, în doze corespunzătoare. De aceea apelăm în acest sezon și la ABSORBENT C

  “Toata apa din mare nu te poate îneca, cât timp nu intră în barca ta. Ceea ce tu lași să intre în viața ta te face să suferi! Așa că, păzește-ți inima!”  Bob Gass 
  La care aș mai adăuga: Păzește-ți mintea și păzește-ți corpul, de tot ceea ce ești conștient că este “toxic” și vei fi sănătos în mod natural, pe termen lung.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment