logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Cel mai nou pachet anti-îmbătrânire ce acționează simultan în interior și exterior

  Infinite by Forever

  Cel mai nou pachet anti-îmbătrânire ce acționează simultan în interior și exterior

  Cu toți trăim mai mult dar nu vrem să ne pierdem aspectul tinereasc.
  Poți să te lupti cu timpul si cu efectele lui?
  Primul pas spre îmbătrânire este deshidratarea tenului. Puteți face cu siguranță multe pentru a vă menține echilibrul de umiditate al pielii dvs. sănătoase. Forever a dezvoltat un set de îngrijire inovatoare, pentru piele, cu cele mai recente descoperiri științifice – pentru o mai bună rezistență, netezire și elasticitate. INFINITE BY FOREVER ™ asigură anti-îmbătrânire – din interior și din exterior.

  Vă dezvăluim secretul INFINITE BY FOREVER ™

  În centrul acestui set inovativ INFINITE BY FOREVER ™ sunt cele mai recente descoperiri științifice în cercetarea pielii. Experții noștri au dezvoltat gama de îngrijire inovatoare bazată pe ingrediente naturale. De fapt, de la vârsta de 30 de ani, ciclul de reînnoire de 28 de zile al pielii tale încetinește. Trecerea timpului si urmele lasate pe tenul nostru nu se pot opri. În schimb putem încetini, și putem contribui, prin îngrijire, la aspectul și suplețea pielii. Cu produsele perfect coordonate ale seriei INFINITE, stabiliți un semn – asigurați anti-îmbătrânire din interior și din exterior.

  Ce poate face INFINITE BY FOREVER ™?

  • Imbunătățeste echilibrului de umiditate al pielii
  • Stimulează producția de colagen
  • Reduce aspectul ridurilor

  Forever Young

  Imaginați-vă pielea ca o pruna suculentă, bombata ferm și fin – acest fruct reprezintă o piele tânără și sănătoasă. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea mai repede și mai repede. Factori precum poluarea, razele ultraviolete și obiceiurile proaste sau chiar dieta proastă consolidează acest efect. Pielea își pierde elasticitatea, nu apare atât de strălucitoare și de roz. Aici intră puternica noastră linie INFINITE anti-îmbătrânire. O combinație revoluționară de ingrediente de cea mai bună calitate ce ajută la menținerea mai bună a umidității pielii. Aloe vera gel din Forever Aloe ™, peptide, minerale naturale și botanice sprijină procesul de reînnoire a celui mai mare organ. Toate formulele din produse sunt perfect coordonate între ele.

  HYDRATING CLEANSER

  Curățarea cu efect

  Îngrijirea de zi și de noapte nu este suficientă: Lucrul esențial pentru un program eficient împotriva îmbătrânirii este curățarea temeinică a pielii. Asa ca vom incepe curatarea cu HYDRATING CLEANSER din seria INFINITE care este bogată în ingrediente puternice și naturale, cum ar fi extract de mere, aminoacizi din mere, acizi grași de nucă de cocos și ulei de floarea-soarelui cu o cantitate mare de vitamina E. Puteți simți literalmente: pielea este imediat mai bine hidratată. HYDRATING CLEANSER asigura o senzație de piele moale și suplă. Utilizați loțiunea de curățare dimineața și seara – ca bază ideală pentru celelalte produse din seria INFINITE BY FOREVER ™.

  Ridurile sunt luate în calcul

  Din ce în ce mai multe femei și bărbați se bazează pe produse cosmetice naturale. Potrivit unui studiu recent, cosmeticele naturale ocupa un loc din ce in ce mai mare pe toate pietele lumii – în îngrijirea facială în fiecare an. Et voilá! SERUL FIRMING din seria INFINITE BY FOREVER ™ se bazează pe puterea aloe, care s-a îmbunătățit suplimentar cu o peptidă testată clinic de trei aminoacizi (tripeptidă). Serul facial ferm și hidratant conține gel de aloe vera de 49% pur. Ingredientele foarte eficiente imită procesul natural al pielii. Rezultatul: pielea este întărită și ridurile mici sunt reduse. Studiile clinice au demonstrat că elasticitatea cutanată a subiecților s-a îmbunătățit după utilizarea INFINITE. Extract de drojdie, de asemenea, ajută la formarea de colagen și reda finețea tenului. În același timp, proteinele din zer vă susțin pielea pentru o mai bună netezire și elasticitate. Pentru o imagine tânără și radiantă!

  Restoring creme

  Ingrediente revoluționare

  15 ingrediente pentru îngrijirea pielii – asta inseamna un pachet de mare putere! -CREAM INFINITE  RESTORING conține ingrediente de îngrijire a pielii care sunt absorbite rapid. Bazându-se pe cele mai recente descoperiri stiintifice, Aloe Vera a fost combinată cu un pachet de putere fabricat din acai și rodii. Planta nativ a Australiei Centipeda cunninghamii susține beneficiile aloei. Vitamina B3 și un extract din sfeclă mențin un echilibrului între structura pielii și aspectul ei. Esterii de jojoba, squalanul, glicolipidele și ceara de albine asigură o umiditate suplimentară și ajută la regenerarea pielii. O nouă structură de zahăr de origine vegetală îmbunătățește în plus bariera de apă a pielii. Un amestec de uleiuri de lavanda, petitgrain, busuioc și eucalipt, precum și ulei de coaja de portocala și limete oferă un efect anti-îmbătrânire. Vedeți:  curatire intensa cu HYDRANTING CLEANSER inainte si continuand cu aceasta cremă de noapte, pielea se poate recupera minunat în timpul unei odihne de noapte bine meritate.

  INFINITE FIRMING COMPLEX

  Efect anti-îmbătrânire din interior

  Frumusețea interioară – cu vitamina C, extracte de colagen și ceramidă de grâu. INFINITE FIRMING COMPLEX, împreună cu FIRMING SERUM, susține procesul de formare a pielii din interior. Aceste tablete constau dintr-o combinație special dezvoltată de concentrat de suc de pepene galben, fitoceramide și colagen marin. Pepenele de zahăr conține superoxidul dimustaza, cel mai important antioxidant enzimatic – care ofera protecția împotriva radicalilor liberi. Fitoceramidele din grâu joacă un rol important în reglarea echilibrului de umiditate. Colagenul marin reduce ridurile, crește elasticitatea și umiditatea pielii. Vitamina C și biotina sunt importante pentru procesele biologice care asigură o piele hidratata și suplă. Ingeniosul  INFINITE FIRMING COMPLEX vă ajută la hidratarea pielii din interior, reducând aspectul ridurilor și îmbunătățind elasticitatea pielii.

  Bucurați-vă de îngrijire ingenioasa cu INFINITE BY FOREVER ™ – îngrijirea anti-îmbătrânire optimă. Apropo, potrivit pentru bărbați și femei!

  Pe acele persoane care își doresc și aceste produse în arsenalul lor, le aștept să mă contacteze la telefon, folosind formularul de contact, pe e-mail sau Facebook.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment