logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Iubirea

  iubirea

  Iubirea

  Celebrăm în aceasta lună iubirea. Pentru că, indiferent cui o adresăm, este cel mai înălțător sentiment uman. Sau, se mai spune despre iubire că este darul lui Dumnezeu pentru omenire.
  Oamenii au făcut o sărbătoare în cinstea iubirii pentru a nu uita că: “Oamenii supraviețuiesc nu prin grija față de ei înșiși, ci prin iubirea celorlalți față de ei” Lev Tolstoi.
  Trecând prin milenii de existență, oamenii și-au dat seama ca drumul împreună este mai ușor: “Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână” spune Alfred Musset.

  Dar nu mulți am învățat că iubirea este cel mai important sentiment chiar dacă: “De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem” Mihai Eminescu.
  O parte dintre noi cred că nu poți fi iubit decât dacă ești frumos dar cei care au iubit știu că: “Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea” Lev Tolstoi și “Că cel mai generos lucru pe care-l aduce iubirea sunt aripile sale.” – George Byron. 
  Oamenii cred în ziua de azi că nu iubirea este importantă în viață dar să știți că iubirea te face sănătos și fericit: “Oamenii care se iubesc unii pe alții profund și adevarat sunt cei mai fericiți oameni din lume” spune Maica Tereza. Iubirea te schimbă „Cine iubește și este iubit nu va mai fi niciodată același om ca înainte.”Octavian Paler.

  Iubirile sunt creatoare: „Bărbații creează prin imaginație, însă femeile creează prin iubire.” Rabindranath Tagore. Iubirea îți oferă tinerețea veșnică: “Le-aș dovedi oamenilor că încetează să iubească atunci când îmbătrânesc, fără să știe că îmbătrânesc numai când încetează să iubească”Gabriel García Márquez Iubirea merge mână în mână cu respectul: „De altfel, iubești cu-adevărat doar pe cine respecți.” Ileana Vulpescu.
  Viața este complicată dar dragostea o face mai ușoară: „Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă.”Grigore Vieru. Iubirea ne arata o alta imagine a noastra: „A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi.”Octavian Paler.

  Iubirea este și profesor care ne învață că: „Cu cât judeci mai mult, cu atât iubești mai puțin.” — Honoré de Balzac.
  Lumea contemporana duce lipsă ”De iubire și de sens.” — Nicolae Steinhardt.
  Trebuie să iubim pentru că : „Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El.”Michelangelo Buonarroti.
  Deci iubiți oameni buni, nu numai în luna februarie ci tot timpul pentru că: „Iubirea este cea mai mare forță a omenirii și totuși cea mai modestă pe care ne-am putea-o închipui.” — Mahatma Gandhi.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment