logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  “Laptele auriu” sau “Băutura magică cu turmeric și ghimbir”

  Laptele auriu

  “Laptele auriu” sau “Băutura magică cu turmeric și ghimbir”

  Poate să existe o băutură magică?
  Așa ne spune prietena mea Cristina H. Că ea există și se numește “laptele auriu” ce revigorează corpul și mintea. Este o băutură tradițională din medicina indiana. Între timp această băutură i-a cucerit pe mulți și a devenit o băutură frecventă în unele localuri din marile orașe occidentale. Această băutură cu lapte de migdale și turmeric întărește sistemul imunitar și este un bun anti-inflamator. Se spune că are un efect anti-îmbătrânire și un efect pozitiv asupra părului și unghiilor, că stimulează circulația sângelui și are un efect antioxidant. Probabil sunt toate acestea împreună dar un lucru important este că are un gust foarte bun.

  Rețeta chiar este unicat, e o variantă adaptată la gusturile europene, îmbunătățită pe parcursul mai multor ani de prietena mea. Ea ne-o împărtașește cu generozitate și o recomandă mai ales în sezonul rece.
  Iar aceasta este miraculoasa rețetă pentru 2 persoane, pentru că cel mai bine este să împarți lucrurile bune cu alții, nu-i așa?

  Ingrediente:

  400 ml lapte de migdale,
  o lingură de turmeric,
  FOREVER BEE HONEY,
  o bucățică de ghimbir de aproximativ 2 cm,
  1 linguriță de scorțișoară,
  pentru o aromă în plus mai aveți nevoie de un praf de nucșoara și 4-5 cuișoare.
  Laptele se încălzeste. În el se adaugă turmeric. După ce s-a încălzit bine și a fost foarte bine amestecat se adaugă scorțișoara, ghimbirul ras pe răzătoarea mică, praful de nucșoară și cuișoarele. Se amestecă în continuare și se lasă pe foc foarte mic sau plita fierbinte încă trei minute. Se strecoară și se servește fierbinte, îndulcită după gust cu FOREVER BEE HONEY.

  Dacă nu știai …

  Forever îți oferă de asemenea suplimente alimentare cu turmeric și ghimbir: FOREVER MOVE care conține un amestec natural din două ingrediente puternice, care susțin sănătatea mușchilor și articulațiilor – o combinație pe care nu o mai regăsim în niciun alt produs de pe piață; și FOREVER ACTIVE HA, care este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic ce are masă moleculară mică, cu proprietăți hidratante și lubrifiante, plus ulei de ghimbir și șofranul indian. În acest mod, Forever a combinat cele mai bune ingrediente din natură cu știința, folosind aceste extracte din plante cunoscute ca fiind bune de mii de ani, și oferind astfel oamenilor mobilitate și libertate în mișcare.
  Pentru mai multe informații despre aceste produse mai poți citi și alte articole corelate, cum ar fi Turmeric, ghimbir și șofran.

  Vă doresc să savurați cu plăcere această băutură exotică, aromată și energizantă… iar dacă cumva v-ați plictisit de cafea, o poate înlocui cu succes 😁

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment