logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Mai curat cu Forever Hand Sanitizer

Mai curat cu Forever Hand Sanitizer
iun. 19 2019

Mai curat cu Forever Hand Sanitizer

Vacanța a venit, încep concediile, călătoriile. Vrei, nu vrei, ai mai mult contact cu locuri publice de tot felul. Chiar dacă nu-i vedem, germenii sunt peste tot și unele dintre locurile pe care le vizităm în fiecare zi sunt puncte fierbinți, cu mari factori de risc. Toaletele publice, balustradele, mijloacele de transport în comun și chiar locul de muncă sunt doar câteva dintre locurile în care germenii se dezvoltă. Mai ales cu un climat cald și umed. 
Ai nevoie de un ajutor care să te protejeze pe tine și cei din familia ta,  să te țină departe de riscul de infecții.

Ai nevoie sigur de Forever Hand Sanitizer.
El este prima linie de apărare împotriva unui inamic invizibil – germenii. Acesta ucide 99,99% din germeni și are dimensiunea potrivită pentru a-l lua pretutindeni.
Forever Hand Sanitizer este bogat în aloe vera pentru a vă menține mâinile fine și moi după folosire. Nu usucă pielea ci o hidratează și o catifelează. Forever Hand Sanitizer este făcut atât cu aloe, cât și cu miere, lăsând pielea să se simtă reîmprospătată, curată și hidratată. Vei iubi aroma plăcută și stimulantă de lamaie și lavandă. Vei împrospăta un loc public și vei surprinde plăcut pe ceilalți doar prin desfacerea flaconului și aplicarea unei picături pe mână.
Vrei să încerci?

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment