logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Mergi în vizită și nu știi ce să duci cadou?

  cadou

  Mergi în vizită și nu știi ce să duci cadou?

  Trebuie să mergi în vizită la o familie unde locuiesc trei generații într-o casă (bunici, părinți și copii) și nu știi ce să duci cadou? În primul rând gândește-te la sănătate și oferă-le un cadou în acord cu acest principiu. Nu trebuie să te gandești să-i vindeci ci doar să le oferi un cadou sănătos și atrăgator.

  Și ce poate fi mai bun decât un ceai – Aloe Blossom Herbal Tea – și o miere de la Forever – Forever Bee Honey. Scorţişoara, coaja de portocale, cuişoarele, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţelul,  vor da o aroma și un gust minunat ceaiului pe care îl vor consuma toți, împreună. Familia își va aduce aminte de tine și de cadoul deosebit de fiecare dată când va gusta din ceaiul de la Forever.

  Forever Bee Honey va înlocui dulciurile așteptate de copii și sigur nu-i va dezămagi. Poate fi un îndulcitor care va da un gust delicios unei gustări de iaurt natural cu fructe proaspete. Sau, la ceașca de ceai, o felie de pâine cu unt și miere este de asemenea un dulce atragator pentru fiecare. 

  Ce simplu este să oferi ceva bun și memorabil! 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment