logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Mersul pe bicicletă te face fericit

  Mersul pe bicicletă

  Mersul pe bicicletă te face fericit

  Mersul pe bicicletă este un mod minunat de a te deplasa în aer liber! Pentru unii este un mijloc de relaxare pentru alții, un mijloc de transport. În sus și în jos, pe dealuri ușoare, de-a lungul câmpurilor înflorite. Prin păduri, prin parcuri pe alei, te deplasezi fără efort în natură sau prin jungla urbană. Economisești costurile de carburant și protejezi în același timp climatul. Parcurgi kilometrii mulți într-un mod relativ ușor – acest lucru eliberează hormoni de fericire. De ce ciclismul te face fericit?
  Îți voi explica asta mai jos.

  Mersul pe bicicletă 

  Reduce stresul și te face fericit
  Când mergi regulat cu bicicleta, în general pedalezi uniform. Acest efort fizic moderat eliberează diverși hormoni cum ar fi: dopamina, seretonina, adrenalina. Serotina se mai numește și hormonul fericirii: îți schimba starea de spirit! Deci mersul pe bicicleta îți crează o dependență bună care potențează hormonul fericirii dar fără nici un efect secundar.🙂

  Te face să te simți liber
  Când mergi cu bicicleta te bucuri rapid și ușor de mult aer curat. Poți privi liniștit prin împrejurimi, și îți poși analiza propriile gânduri. Datorită unui flux mai mare de oxigen la creier, ciclismul îți eliberează mintea și are o influență importantă în încetinirea procesului de îmbătrânire și în îmbunătățirea activităților cognitive – memoria, gândirea analitică, planificarea. 

  Îmbunatățește circulația sangvină
  Bicicleta în general face ca circulația sagnvină să devină mai eficientă. Și asta pentru că, atunci când pedalăm, ritmul cardiac crește, iar tensiunea arterială scade. Ca și cum inima ar funcționa „eco”.

  Menține flexibilitatea articulațiilor
  Simti ca articulațiile “au ruginit”? Mișcarea a devenit incomodă și dureroasă? Mersul pe bicicleta te poate ajuta să menții flexibilitatea articulațiilor și să ameliorezi durerile cauzate de acestea. Totodată, musculatura și ligamentele care susțin articulațiile sunt fortificate în timpul pedalatului. Combinat cu Forever Move rezultatele vor fi deosebite.

  Construiește mușchi și topește grăsimi
  Când circuli cu bicicleta, mușchii sunt activați singuri – mai ales în zonele cu probleme ale abdomenului, picioarelor, feselor. Și sigur știi că energia (caloriile) se consuma în mușchi. Deci pierzi câteva kilograme când mergi cu bicicleta într-un mod destul de simplu și frumos. Este mișcarea ideală pentru cei care sunt în programul Clean9 sau F15.

  Menține nivelul de zahăr din sânge sub control
  În urma studiilor efectuate pe scara largă în Finlanda s-a demonstrat că mersul pe bicicletă îi ajuta pe pacienții care suferă de diabet. Ei ar trebui să își orienteze atenția către mersul pe bicicletă – cel puțin 30 min/zi, întrucât această activitate îi ajută să mențină nivelul de zahăr din sânge (glicemia) sub control.

  Pentru a fi fără riscuri mersul cu bicicleta, îți recomand ca înainte de a te urca pe șa să aplici pe toate zonele expuse la soare, Aloe Sunscreen. Astfel, te poți bucura de tur în aer liber. Protecția solară cu aloe vera protejează împotriva razelor UVA și UVB dăunătoare cu factorul de protecție solară 30. Cea mai bună protecție solară cu oxid de zinc vă răsfăță pielea și este protecția solară fără nano-particule.

  sunscreen

  Un Forever Active Bost nu strică niciodată. Este singura băutură energizantă care oferă o doză dublă de energie:
  Una instantanee care provine din guarana și cofeină. 
  Una pe termen lung – datorita amestecului brevetat de ingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7, care a ajutat sportivii ruși să câștige peste 130 medalii la Olimpiade. 

  Într-o lume agitată și în permanentă criza de timp, nimeni nu mai are suficientă energie pentru a realiza tot ce își propune. De aceea, eu cred că este mult mai bună, mai eficientă și categoric mai sănătoasă decât o băutura energizantă convențională. Observ asta la mine, de fiecare dată când o folosesc. Observ la consumatorii care o preferă și o utilizează în mod frecvent. 

  După turul cu bicicleta, mușchii stresați sunt mulțumiți de ALOE HEAT LOTION. Masează cu o cantitate cât o alună, în mod simplu și eficient. ALOE HEAT LOTION oferă pielii tale aloe vera, și uleiuri valoaroase de susan și caise. Uleiurile esențiale de mentol și eucalipt sunt stimulatoare plăcute. Te vei simți renăscut!

  Știați că…
  🚲 pedalarea în ritm susținut duce la consumarea a aproximativ 300 de calorii pe oră?
  🚲 unele studii au concluzionat că o jumătate de oră de mers pe bicicletă zilnic va duce la arderea a aproximativ 5 kilograme de grăsime într-un an?
  🚲 există dovezi ce atestă respirarea unei cantități mai mici de noxe în timpul mersului pe bicicletă în comparație cu folosirea transportului în comun?
  🚲 studii efectuate pe scară largă în Finlanda au demonstrat că persoanele ce merg pe bicicletă mai mult de 30 de minute pe zi au un risc de a dezvolta diabet cu 40% mai redus decât restul?
  🚲 mersul pe bicicletă îmbunătățește echilibrul, coordonarea și forța corporală în general?

  Pentru Cristina și Tudor ieșirile cu bicicleta s-au transformat într-un timp special de familie

  Când fiul nostru a împlinit 9 ani a primit o bicicletă nouă, mai mare, mai performantă. Și așa am început să mergem toți trei cu biciletele zilnic (atunci când vremea permite). În general ne plimbăm prin natură – asta pentru că locuim undeva la marginea orașului. În weekend facem plimbări mai lungi însoțite de câte un mic picnic. În acest fel petrecem timp de calitate de care o familie are atâta nevoie. Pentru noi chiar și în timpurile acestea de criză, bicicleta este o evadare, pentru că nu avem nevoie de măști sau să păstrăm distanța, suntem doar noi.

  “Natura îți dă zilnic exemplul de a trăi”  
  Nicolae Iorga 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment