logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Mintea ta iubește performanța

  mintea

  Mintea ta iubește performanța

  Ai pierdut vreodată firul gândului sau nu ai putut să te concentrezi la ceea ce ar trebui să faci? în timp ce mintea ta se gândește la cu totul altceva.
  Nu-ți face griji, se întâmplă, iar în ultimul timp, din ce în ce mai frecvent. Mai ales când avem în preajma noastră acei perturbatori de atenție, mailuri care apar în permanență în inbox-ul nostru, social media, messsenger sau WhatsApp – la fiecare secundă sau fracțiune de secundă există o notificare sonoră sau luminoasă, care te înștiințează că undeva în lume, în sfera ta de influență, sau în afara ei, se întâmplă ceva. Cu cât cantitatea de informații care vine înspre noi este mai mare cu atât mai puțin ne vom concentra asupra acestora, mintea noastră fugind să prindă alte și alte noi știri.
  Aproape nu mai putem face liniște în mintea noastră din cauza acestei afluențe de informații, citește “notificări”.
  Dar, există o soluție și aceasta este miraculos de simplă.

  creierul
  Creierul tău funcționează ca un mușchi

  Poate sună simplist, dar mersul pe jos poate reprezenta o hrană pentru creier. Alege, de preferință două momente în zi, sau măcar unul, în care să știi că mergi la plimbare în aer liber, sau alergi în natură.
  Te asigur, îți poți permite, pentru că planeta nu se va opri in loc!
  În timp ce ne mișcăm în natură, se formează rețelele creierului și noi sinapse. De aceea copiii învață mai repede și mai ușor decât adulții – ei se mișcă mai mult.
  Chiar și 5-10 minute de activități fizice petrecute zilnic în aer liber, îmbunătățesc sănătatea mintală, starea de spirit, respectul de sine și previn depresia, conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Essex din Marea Britanie.
  Pentru a funcționa corect, creierul are nevoie de 20% din cantitatea de oxigen a corpului.
  Activitățile în aer liber asigură oxigenarea creierului pentru ca tu să te poți concentra asupra lucrurilor importante și să ai o minte limpede și ageră pe durata întregii zile.

  Sprijină-ți memoria cu dieta ta

  De cele mai multe ori nu ne gândim în mod special cum să ne hrănim creierul, dar când “facem apel la serviciile lui” și am vrea să funcționeze la cei mai înalți parametrii, cu siguranță modul în care este hrănit contribuie la modul în care performează și ne răspunde așa cum ne dorim.
  Deci care sunt alimentele preferate de creier, și care îi îmbunătățesc performanțele?

  creierul

  Proteinele și grăsimile sănătoase – gălbenușul de ou crud sau soia conține cantități însemnate de lectitină cu efecte benefice asupra memoriei. Peștele, cum ar fi hering, macrou, somon salbatic sau sardine merită introduse în meniul săptămânal. Sâmburi de nucă sau alte semințe bogate în Omega-3 de asemenea contribuie la o hrănire sănătoasă a creierului. Folosește uleiuri presate la rece.
  Glucidele – se știe, creierul este mare consumator de glucoză dar asta nu justifică să facem din diversele dulciuri prezente peste tot scuza pentru creșterea nivelului de dopamină și schimbarea imediată a dispoziției. Ci doar să ne amintim că există varianta sănătoasă a dulcelui care face bine creierului dar nu face rău corpului. Evită produsele care conțin zahăr rafinat și mergi pe varianta mai puțin invazivă, cum ar fi MIEREA (are un efect benefic asupra sistemului nervos). Și mai ales, nu uita, fructele proaspete, cerealele integrale sunt o alternativă bună de a procura glucide cu eliberarea lentă a zaharurilor.
  Cereale – consumă cereale integrale și evită cerealele albe, rafinate.
  Legume și fructe proaspete sunt recomandate în orice dietă indiferent de scopul urmărit. Să optăm pentru leguminoase cu frunze de culoare verde închis şi rădăcinoase, precum morcovi, cartofii dulci, broccoli, varza de Bruxelles, spanacul, fasolea verde sau ardeii graşi, crude sau gătite foarte puţin. Alegeţi fructe proaspete, cum ar fi merele, perele, fructele de pădure, pepenele galben sau citricele. Sucurile de fructe trebuie diluate, iar fructele uscate trebuie mâncate în cantităţi mici şi de preferat, hidratate timp de cateva ore în apă.

  creierul
  Omega 3 – Hrană pentru celula nervoasă

  Fie că îi numim combustibili sau hrană, acizii grași Omega 3 nu sunt esențiali doar pentru buna funcționare a inimii ci joacă de asemenea un rol important în buna funcționare a celulelor creierului. Prezența acestora asigură faptul că semnalele din creier pot fi transmise mai bine și astfel întăresc capacitatea de memorare pe termen scurt dar și pe termen lung.
  Acizii grași Omega 3 se acumulează în creier încă din perioada fetală, fiind esențiali în dezvoltarea cerebrală a copiilor. De aceea se recomanda suplimente cu Omega 3 viitoarelor mamici.
  Prezența sa ajută în afecțiuni degenerative, tulburări neurologice în care celulele nervoase sunt deteriorate sau mor. Iar un nivel scăzut duce la îmbătrânirea prematură a creierului, la o funcționare deficitară, este sporit riscul de a dezvolta boli neurologice, boli degenerative ale sistemului nervos.
  Deoarece este hrana “esențială” pentru celula nervoasă în fiecare moment, iar din alimentație nu reușim să asigurăm doza zilnică necesară, eu îmi asigur această hrană zilnic, fără întrerupere și de mulți ani. Într-o formulă perfectă, unic pe piață FOREVER ARTIC SEA oferă acizi grași Omega 3 naturali, în doză mare, optimizată, alaturi de antioxidanți care împiedică oxidarea acestora în timp. Capsulele sunt ușor de digerat datorită compoziției lor unice astfel încât să își îndeplinească scopul pentru care au fost concepute.

  Nutrienți

  Creierul tău, ca și restul corpului tău, are nevoie de suficiente vitamine și minerale pentru a funcționa bine. Mai ales în situații tensionate sau de stres, creierul suferă cel mai rapid din cauza lipsei de vitamine. Fără a minimaliza consumul de fructe și legume în stare proaspătă (pe care eu personal le ador, dar prefer produse bio, locale și de sezon) trebuie să recunoaștem că agricultura moderna a sărăcit mult valoarea nutritivă a legumelor și fructelor. Iar nutriționiștii ne spun că ar trebui să consumăm de cel puțin 5 ori mai multe legume și fructe decât în urmă cu 40-50 ani, pentru a ne asigura doza zilnică recomandată de nutrienți. Ceea ce, e greu de crezut că reușește cineva.
  De aceea, eu cred în puterea suplimentelor nutritive, mai ales când provin din surse sigure, verificate, unde principala prioritate a producatorului este să ofere CEA MAI BUNA CALITATE care se găsește pe piață.

  alimentație sănătoasă

  FOREVER BEE POLLEN, un supliment 100% natural, provenind din cea mai extinsă zonă ecologică din Europa, zona Munților Pirinei. Este considerat unul dintre cele mai complete alimente pe care natura ni-l poate oferi. În plus, aceasta pulbere aurie, sub forma de comprimate conține toată gama de aminoacizi necesari, bioflavonoide și antioxidanți puternici.
  Sau, vă puteți trata ca o regina consumând lăptișorul de matca, FOREVER ROYAL JELLY, un alt produs al stupului considerat un “super-aliment”. Faptul că este hrana exclusivă a reginei stupului, iar durata ei de viață este de aprox 35 ori mai mare decat a albinelor, dovedește ca lăptișorul de matcă este o hrană regală, neprețuită, de care oricare dintre noi are nevoie, iar prin acest produs, avem acces la ea.

  Largina
  Pachete de energie

  Dacă ai ajuns deja epuizat, din punct de vedere fizic și psihic, mai facem un pas în plus și accesam un pachet de energie suplimentară, dar cu acțiune blândă asupra sistemului nervos.
  FOREVER ARGI+ STICKS – un produs interesant deoarece poți să îl folosești dimineața pentru energie, dupa-amiaza în timpul plimbării sau seara pentru relaxare. Pare un paradox, dar dacă o să vă spun că este o sursa naturala de L-arginina (numita și “molecula miracol”) cred că deja v-am captat atenția.
  L-arginina joacă multe roluri importante în corp, de la susținerea funcționării celulare și până la sporirea producției de oxid nitric, ce ajuta la creșterea fluxului de sânge spre organele majore și suține sănătatea sistemului circulator. Îmbogățit cu extracte de fructe de pădure, pentru un efect sinergic, cu doar un STICK/zi, dizolvat în porția de apă sau aloe vera îți va schimba starea și te vei simți înviorat.

  Cu sfaturile mele și produsele Forever recomandate, îți vei aminti mereu și nu vei uita, cât de important este să te simți mai bine să arăți mai bine și să duci o viață mai bună.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment