logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Miracolul regenerării

  regenerare

  Miracolul regenerării

  Cum au trecut așa de repede anii? 

  Discutam zilele trecute cu o prietenă despre cât de repede trece timpul. Teoria relativității enunțată de Einstein, despre scurgerea inegală a timpului pare mai clară acuma ca niciodată! Mitul “tinereții fără bătrânețe și al vieții fără de moarte” din basmele populare românești este mai mult pe înțelesul bunicilor decât al nepoților 😁
  Dar, fruntea sus! 
  Anii au trecut iar oamenii de stiință au căutat să înteleagă și să vina în ajutorul Generației Baby Boom, a tuturor celor care fredoneaza binecunoscutul refren: 
  Opriți timpul! 

  Deci, va propun să respiram profund și să ne bazam pe puterea de regenerare a corpului. Pentru că in corpul nostru se petrec adevarate miracole de regenerare! Celulele noastre se reînnoiesc zi de zi. Îți voi spune:

  În cât timp ficatul tău devine complet nou?
  Cât de repede se regenerează plămânii unui fumător atunci când nu mai fumează?
  Și, cât timp are nevoie pielea și oasele pentru a se reface complet? 

  Ritmul de îmbătrânire este determinat de ritmul de regenerare celulară

  V-ar place să începem cu o definiție a îmbătrânirii și să spunem că este mai degrabă o chestiune de regenerare, decât de degenerare? Pierderea elasticității și a capacității naturale a celulelor de a se regenera este principalul factor care determină modul și ritmul de îmbătrânire. Fiind o proprietate naturală a celulelor, regenerarea – contrar opinei comune – poate fi stimulată constant. Există oameni care la 80 de ani arată ca la 60 și cu siguranță ați observat și persoane care par obosite și îmbătrânite înainte de vreme. Cum fac ei asta?

  Cât de repede vor fi înlocuite celulele în corp?

  Există părți ale corpului tău cărora cu siguranță nu le pasă de aceasta reînnoire. În timp ce altele au un proces relativ rapid de regenerare. 
  Desigur, nu toate celulele sunt înlocuite la fel de rapid și la fel de frecvent. 
  Stilul de viață, condițiile de munca și de asemenea bolile pot întârzia sau modifica această reînnoire a celulelor. De-a lungul anilor, din păcate, procesul încetinește și în unele situații este ireversibil. 

  Date despre reînnoirea celulelor

  ◉ Celulele pielii se reînnoiesc la fiecare două-cinci săptămâni. Dar dacă petreci mult timp în aer liber și la soare, îmbătrânirea pielii poate fi cu până la 80% mai rapidă. Ideal ar fi să folosești o crema adecvată, PROTECTING DAY LOTION este propunerea noastra pentru un ten  protejat si hidratat în același timp, fiind și o bună bază de machiaj. Iar ALOE SUNSCREEN pentru restul corpului expus la soare și aer.
  ◉ Căptușeala stomacului durează aproximativ o săptămână pentru a se regenera.
  ◉ Globulele roșii sunt complet înlocuite după aproximativ patru luni.
  Ficatul – organul vital, cu responsabilități de curățare a organismului, de filtrare a sângelui, de metabolizare a medicamentelor și de detoxifiere, este unul dintre organele cu o mare putere de regenerare. Cu o asemenea responsabilitate, nu este de mirare ca celulele lui trebuie sa se reinnoiasca rapid. Mai exact durata de viata a unei celule hepatice este intre 300-500 zile, adica aproximativ un an. 
  ◉ În fiecare an, 8-10% din țesutul osos vechi este îndepărtat. La fiecare zece ani ai practic un nou schelet – până când scăderea hormonului estrogen încetinește procesul de refacere a acestei structuri. Consecințele sunt palpabile, dureroase, sub forma osteoporozei.
  ◉ La 15 ani de la ultima țigară, plămânii sunt aproape la fel de curați ca și înainte de prima țigară.
  ◉ Celulele nervoase au de obicei aceeași vârstă ca tine – cu greu se reînnoiesc. Poate tocmai de aceea ar trebui sa avem și mai mare grija de ele. 

  Nutrienții și substanțele vitale potrivite pentru a susține regenerare

  O dietă sănătoasă și echilibrată vă poate sprijini în mod pozitiv reînnoirea celulară. Prin post, există o eliberare crescută de hormoni, melatonină și somatropină, care joacă un rol important în reînnoirea celulelor.
  Mai ales în intervalul de recuperare a corpului, adică noaptea în timpul somnului, celulele utilizate sunt eliminate și înlocuite cu altele noi.

  Suplimentul alimentar FOREVER CALCIUM oferă organismului dumneavoastră minerale esențiale, plus vitamina D – toate pentru o dantură și un sistem osos sănătos. Produsul anti-îmbătrânire optim este FOREVER ARCTIC SEA. Acizii grași polinesaturați nu sunt produși de organism, ci trebuie asigurați din alimentație. Ceea ce este destul de complicat într-o viață activă și aglomerată. Suplimentul nostru alimentar vă oferă acizi grași polinesaturați. Acizii grași omega-3 și omega-9 (din ulei de pește, calamar și ulei de măsline) sunt cunoscuți pentru contribuiția lor la funcționarea normală a inimii și creierului.

  Sfatul meu special: cu FOREVER ALOE BERRY NECTAR poți să te încarci cu o putere pură pentru întregul corp. 90,7% cel mai pur gel de aloe vera, extract de merișor și mere cu conținut ridicat de vitamina C sunt un beneficiu pentru organismul tău. Și cu siguranță ști: Vitamina C este un adevărat multitalent in ceea ce poate face, dar de asemenea trebuie asigurată zilnic, în doze corespunzătoare. De aceea apelăm uneori și la ABSORBENT C

  Vitamina C contribuie:
  ◉ la formarea de colagen pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, oase, funcția cartilajului, gingii, piele și dinți
  ◉ la un metabolism energetic normal
  ◉ la o funcționare normală a sistemului nervos
  ◉ la o funcționare normală a sistemului imunitar
  ◉ pentru a proteja celulele de stresul oxidativ
  ◉ pentru a reduce oboseala 

  Utilizați cunoștințele moderne de știință și aplicați-le în avantajul sănătății voastre. 
  Folosiți cu încredere produsele de la Forever, specialiștii și nutriționiștii din comitetul de cercetare al companiei au făcut cele mai bune alegeri pentru noi! 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment